- 20 Kasım 2012
- 2.794
- 79
- 113
kasıklarımda kramplar var ama genel itibariyle iyiyim saolasın
10 gün evdeyim
şöyle bi hesap yaptım transfere kadar 5 gün sonrasında 5 gün nasıl olcak test gününe kadar dinlenmiycenmi canım :44::44::44:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kasıklarımda kramplar var ama genel itibariyle iyiyim saolasın
10 gün evdeyim
öncedende oluyomuydu kızzz hastaneye falan gitseydin kuzum :18::18::18::18:
Geçmiş olsun arkadaşım,ben opudan sonra çok kötü olurdum,Allah kolaylık versin.
benım normalde de düşüktür tansıyonum ama bu sefer baya düşmüş .. gitmedik doktorada valla Allahtan ablamlar yanımdaydı tuzlu ayran falan verdiler yatırdılar yarım saat sonra kendıme geldim
şöyle bi hesap yaptım transfere kadar 5 gün sonrasında 5 gün nasıl olcak test gününe kadar dinlenmiycenmi canım :44::44::44:
dinlenicem 10 gun sonra 5 gundaha rapor yazacak
saolasın ben opdan sonra carsıda bıraz dolastım acılayım dıye hava da cok guzeldı
simdi kasıklarımda belimde kramplar var ama dayanılmayacak gibi değil cok sukur ıyıyım
olurdum derken kaç kere opu oldun ne asamadasın sımdı
al tabi canım bebişleri yormamak lazım
kızz ağzımdan iki çıktı ikizmi olcak ne ahahahahaha![]()
kızz dikkat et is cıkarma bı de yerleri temizlemekle ugrasma
her yer bal oldu agzından bal damlıyor
ay çok sevindim gerçekten yüce rabbim isteyince neler oluyor sağlıklı olarak kucağına almayı nasip etsin rabbim abla
41 kere maşallah allahım nazarlardan korusun
canim benim hayirli ugurlu olsun. 40 yasin gururu harikasin. allah nazarlardan sakinsin kem gözlerden korusun. vursun davullar calsin zurnalar atilsin göbisler. hey hey :)
ayyyy ablacım çok sevindim yaaa haber çıkmayınca korktuydum allahım tammamına redirsin inşallah sorunsuz bi hamilelik geçirirsin bizede dua etmeyi unutma olurmu![]()
Veeee guzel bi haber daha masallahh topigeehayirli olsun ablacim tebrik ederim rabbim gule gule kucagina almayida nasip etsin insallahhh dualarinde bizleri unutma
oynasin kizlar
Eki Görüntüle 638892
totemıme totem ekledııımm :) altına ışe, kocısı kokla, sonucu sakla :)
Tebrik ederim, sağlıkla kucağına al inşallah![]()
Canım ALLAH tamamına erdirsin,sevincin mutluluğun daim olsun
Canım ben de 38 yaşındayım eşim geç kaldık geç kaldık diye telaşlanıp duruyor. Allah istedi mi gerisi boş.Tekrar tebrikler canım, kendine ve bebeğine iyi bak![]()
hopeciğim, ben daha önce bilgilerimi vermiş olabilirim ilk sayfalarda yani.... şimdi onu aramakla uğraşmayayım dedim,,, yaş 43, sorun sanırım yaştan kaynaklı rezerv azlığı, merkez : izmir kent hastanesi, birinci deneme , şubat sonu gibi transfer olacak (endimetrium müsait kalınlığa gelince yani), bu arada bu dansöz , nazarlık vs nerden yapılıyor allahaşkına, bak pufciğime nazarlık takamadım,,, ve diğer hamile kızlara da takamadım, eli boş gelmiş diyecekler ayıp olmasın , öğretirmisiniz bunu bana ve diğer bilmeyenlere..... arada eğlenelim azıcık....oynasin kizlar
Eki Görüntüle 638892
Demekki neymis 5.gunu bir daha asla beklemiyormusum..!
13 yumurtanin 12si nasil ölür boyle bilmem..
Bugun ikinci transferim yapildi valla gunahlari boyunlarina ne kadar kaliteliydi hatta canli miydi supheliyim..ben onlari parcalamaym diye oylesine koymus bile olabilirler..
Yapacak birsey yok hayirlisi artik..
Canım daha önce 2 tüp denedim.Bir kızım var şimdi elhamdülillah, 2,5 yaşında Rana![]()
Ama şimdi yaşım daha fazla ilerlemeden Rana' ya kardeş istiyoruz Allah izin verirse.Şimdi de 3.tedaviye başladık,sanırım önümüzdeki pazartesi opu olacak ve ben korkuyorum yine opudan:18::18::18:
Çünkü zor atlatıyorum.Ama Rabbim kolaylık verir inşallah.
Sen maşallah öyle hiç dinlenmeden iyi gezebilmişsin valla.
canim bu kadar kafana takildiysa ara hastahaneyi sor bence .. icin rahatlarKızlar merhaba,
Dün tamamen başladık tedaviye, kistim vardı, o geçmiş. Arimidex diye bir ilaç verdiler, hemşire anlattı nasıl kullanılacağını. Bu ilacı kullanan var mı içinizde, yahu forumda okudum, erkeklere vermişler bu ilacı sperm az diye, bir de ilacın prospektüsünde kadınlık hormonunu azaltır diyor, kafam karıştı iyice. Yanlış falan anlatmamıştır değil mi hemşire, muayeneden sonra dr u görmedim çünkü hiç.
Yani 20 21 22 23 24 ünde sabah akşam arimidex kullan yazmış. Bir de kağıtta yazıyor hepsi zaten.
22 si akşam 3 toz 2 sıvı karıştırıp menogon yapacağım. (adetin 4. günü oluyor.) Sabahları da 2 toz 2 sıvı 9 da olacak. 22 akşam başlayacak 23-24-25 yapılacak.
25 inde orgalutron diye iğne vermiş. Çatlamasın diye sanırım.
26 sında da tekrar muayene için 8 30 da orada olacağım. Yanımda orgalutron ve menogon götüreceğim.
Şu arimidex ten kullanan var mı içinizde? Neden verdi ki bu ilacı?
pufyciğime kocaman kocaman maşallahlar sıralıyorum...... Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah.....
canim bu kadar kafana takildiysa ara hastahaneyi sor bence .. icin rahatlar
bilmiyorum valla sahsen bahsettin butun ilaclari biliyorum arimidex haric:44:Hastaneye ulaşamam heralde bu saatte de, dr u arayıp sorayım bari akşam.
Hiç kullanan da yok sanırım şu arimidex ilacını?
Kizlar ablaniz hamile :))))))
Ama daha sevinemiyorum onumde o kadar zor bir yol varki ama test degerini gordugum ani anlatamam o kadar agladimki esim zor susturdu.
Guzel Allahim bana nasip etti insallah isteyen hepinizede versin , hepiniz buradan bu guzel haberi verin.
Hala hakkimda hayirlisi diyorum dualarim sizinle....
Yaş 31, şehir Ankara, ilk tüp bebek denemesi, problem çikolata kisti + rezerv azlığı, transfer edilen embriyo sayısı 2, HRS klinik, Test günü 23 Subat