• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şubat ta tüp bebek:)

rapor çıkarmanın zor olduğunuda biliyorum ama seninki özelde yaptırmışa gelmiş :53::53::53:
doktorun iyimi bari araştırdınmı ???????

arkadaşım araya giriyorum ben raporla yaptırdım şuan bekleme aşamasındayız.keşke deneseydiniz.rapor işlemleride okadar zor değil

merhaba ben ilk önce hastanenın kadın doğumuna basvurdum ekim ayında , bendeki herhangi bişley çıkayınca beni tıbbi genetiğe yönlendirdiler daha önceki düşüğümün 45gun dna + 20gun pıhtılaşma sonucumla beni tüp bebek servisine sevk ettiler bugun itibariyle.
bende mozaik 47xxx var .. doktorun yazısını anladığım kadarıyla yazıyorum ozaman ; hastanın cinsiyet kromozonu anoplordisi (umarım doğru anlayıp yazmısımdır) olma riski nedeniyle hastaya pgt önerildi.
bende eksık olan triod,hormonlar ,içhastalıklar,dahiliye,sarılık varmı yokmu gibi eksık olanlar bunlardı bunları tamamlamamı soyledi ,eşimdende kantahlılı istedi + sperm (sperm gün vermedi geldiğinizde yaparız dedi)

gercekten bilmiyorum doktor öyle soyledi hastane yatıs için 2500 dedi. bende sasırdım daha önce saframı aldırmıs biri olarak hatsane yatıs bu kadar tutmamalı dedim.adet tarıhımı sormadan sizi 26 marta randevu verecegım ozaman gelırsınız dedi.. sonra hormon tahlılı için adetının 2-3gunu gel hastaneye dedi.. bende yenı bitti sayılır ancak bidahakine gelebirim dedim 13 martta denk gelıyor oda ... bu durumda ben nısana kaldım ozaman :50::50::19:
eşim asker benım emekli sandığına baglıyız biz.çok tşk ederim ilaç parası öyle aman amanhastaneye devam edeyim ozaman.. acıkcası biraz maddi acıdan canım sıkılmıstı..

Simdi oldu:))tekrarlayan dusuklere sebep olabilecek genetik bir durumunuz var.evet hormon tahlilleti adetin 3.gunu oluyor.birde progesteron var muhtemel isteyecegi o da 21 yada 24. Gun.tedaviniz nisanda baslar bu durumda.pgt olmasi sizin ve bebek icinolmasi gereken yoksa bu durum ona da aktarilir.univ hastanesinde olmaniz bence en dogrusu durumunuz sebebiyle ama oradaki dezavantajlar cok git gel yapacak ve hocaya ulasmada skinti cekecek olmaniz.yatis parasi dedigi tahmnimce bizim ozele verdigimiz isleme gidecek masraf parasi oluyor.sperm icin 3-5 gunluk cinsel perhizle gitmelisiniz fazla yada eksik olmasin gunu.devletin su durumda sizi raporlu sayacaginida zannetmiyorum cunku siz hamile kalabilirsiniz fakat cok zor o yuzden tup bebek gibi en saglikli yolu secmelisiniz herseyden once dedigim gibi genetik durumunuzun bebege aktarilmamasi icin ama devlet rapor sisteminin bunu idrak etmesi zor.
Hayirlisi olsun simdiden ..

arkadaşım araya giriyorum ben raporla yaptırdım şuan bekleme aşamasındayız.keşke deneseydiniz.rapor işlemleride okadar zor değil

ya netten gerekli şartlara baktım biz uymuyoruz
bizim tek sorunumuz morfoloji ve ileri hızlı sayımız düşük bende bişey yok bu durumda rapor zor :50::50::50:

23/39 yaş olması gerekiyo...5 yıllık sigorta geçmişinin ama toplam 900 gün en az çalışmış günün olması lazım bide hiç çocuk olmaması lazım bazı ewraklar istiyolar onları tamamlayıp verdinizmi heyetin toplanıp raporu onaylaması ortalama 1/1.5 ay sürüyo.rapor çıktıktan sonra randevu tarihi alınıyo veeeee tüb bebek serüveni başlıo.benm heyet raporum çıktıktan sonra randevumu da çok yoğun olduğu için 2 ay sonray alabilmiştik ama işte o günler geldi geçti tedavim başladı tek masrafımız yumurtaların toplandığı gün 400 tl yatırıldı vezneye okadar.bi şansınızı deneyin derim çok yüksek paralar.

23/39 yaş olması gerekiyo...5 yıllık sigorta geçmişinin ama toplam 900 gün en az çalışmış günün olması lazım bide hiç çocuk olmaması lazım bazı ewraklar istiyolar onları tamamlayıp verdinizmi heyetin toplanıp raporu onaylaması ortalama 1/1.5 ay sürüyo.rapor çıktıktan sonra randevu tarihi alınıyo veeeee tüb bebek serüveni başlıo.benm heyet raporum çıktıktan sonra randevumu da çok yoğun olduğu için 2 ay sonray alabilmiştik ama işte o günler geldi geçti tedavim başladı tek masrafımız yumurtaların toplandığı gün 400 tl yatırıldı vezneye okadar.bi şansınızı deneyin derim çok yüksek paralar.

kızz iyi diyonda bacım beklemeye sabrım kalmadı zaten kaç aydır bekliyorum :18::18::18:

yawww rapor olayının üstüne düşmedim devlet hastanesinde randevu sorun oluyo özel o yönden daha rahat :16::16::16:

bizim tek sorunumuz morfoloji ve ileri hızlı sayımız düşük bende bişey yok bu durumda rapor zor :50::50::50:

Tup bebek neden o zaman?? .yumurta takibi sonrasinda asilamayla sorun cozulur ki.kac kez asilama yaptirdiniz ??
Rapor olmaz zaten en az 3asilama denemeden size..

Son düzenleme:

eğer çoçuğunuz yoksa oluyo çünkü benim de 2 kez aşılama yapıldı biri özelde biri devlette.sonra tüb bebeğe geçildi.bize hep normal yollada olabilirdi ama olamadığı için yardımcı tedavileri uyguluycaz denildi böyle işte varsa merak ettiğin sor cnm

:26:valla ilk basta bir suru tahlil yaptilar .. sonra ilaclar iyneler bi tuttu .. yumus toplama islemi .. sonra transver her seferinde 2.00 veriyoruz
arkadaşım çok olmuş inşallah güzel sonucu alırsında değer beni birde transferden önce kulak burun boğaza gönderdiler birde orda film çektirdik 300 havaya gitti işte o paraya hala içim yanıyor boşu boşuna:17:

Son düzenleme:
Tup bebek neden o zaman?? .yumurta takibi sonrasinda asilamayla sorun cozulur ki.kac kez asilama yaptirdiniz ??

ben 3 ay klomen kullandım 2 ay gonal f (2. ayda aşılama yaptırdım ) yani bi aşılamam var
en son gittiğim doktor bu sayılarla tüp bebek tavsiye ederim başka türlü zor dedi

kızz iyi diyonda bacım beklemeye sabrım kalmadı zaten kaç aydır bekliyorum :18::18::18:

yawww rapor olayının üstüne düşmedim devlet hastanesinde randevu sorun oluyo özel o yönden daha rahat :16::16::16:

orası öyle. ama çok yüksek paralar gidiyo bizim hiç bir şeyimiz kalmadı.yaşım tutmadığı için hep özel doktorlara gittik.şimdi bide bunu denedik bakalım ne olcak.randevu işi de sabır gerektiriyo birazck...

eğer çoçuğunuz yoksa oluyo çünkü benim de 2 kez aşılama yapıldı biri özelde biri devlette.sonra tüb bebeğe geçildi.bize hep normal yollada olabilirdi ama olamadığı için yardımcı tedavileri uyguluycaz denildi böyle işte varsa merak ettiğin sor cnm

devlete gidince önce aşılamadan başlıyolar demi denemeye olmazsa sonra tüpe geçiyolar :16::16:

devlete gidince önce aşılamadan başlıyolar demi denemeye olmazsa sonra tüpe geçiyolar :16::16:

ben bir kez özelde denedim.bir kez biz deeyelim olmazsa tübbebek yaparız demişti olmadı tüb bebeğe geçtik.tabi aşılamadan önce klomen kullandım oda var.6 senelik ewliyiz hiç korunmadık olmuyo belki bunların tümünü gözden geçirdiler de onayadılar raporu

arkadaşım çok olmuş inşallah güzel sonucu alırsında değer beni birde transferden önce kulak burun boğaza gönderdiler birde orda film çektirdik 300 havaya gitti işte o paraya hala içim yanıyor boşu boşuna:17:

biz ona kulağına 300 lira sıkışmış diyoz hahahahahah:9::9::9::9:

ben bir kez özelde denedim.bir kez biz deeyelim olmazsa tübbebek yaparız demişti olmadı tüb bebeğe geçtik.tabi aşılamadan önce klomen kullandım oda var.6 senelik ewliyiz hiç korunmadık olmuyo belki bunların tümünü gözden geçirdiler de onayadılar raporu

şöyle bi hesap yapalım devlette yapacakları
2 ay klomen
2 aşılama
2 ayda rapor çıkacak
3 ay sonrasına randevu
bide ben nevşehirdeyim kayseriye git gel yapacam
zten tüp bebeğe geçene kadar özeldeki kadar para harcıycam

ne etti 9 ay ben bu kadar bekleyemem kuzum yaaaa :53::53::53::53:

Son düzenleme:
yaptınmı kızzz iğneni kuzucuk
hey gidi günler hey iğne yaptığım zamanlar geldi aklıma ben gencikene
ayyy ne sinir bozucuydu beee o günden beri kolonya kokusuna dayanamıyorum koklayınca karnıma ağrılar giriyo hahahahaahha:9::9::9::9:

Back
X