Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasıl dayandınız yaaaaa erkenden test yapmadan nasıl durdunuuuzzz :)helal ossun vallaaaaa
sen hangi şehirdesin canım nerde yaptırdın
kuzum yatmadan once bi nane limon falan kaynat ic oyle bi yat terle saba biseycik kalmaz ins. opuyorummcanlarım bugünlük benden bu kadar hiç iyi değilim boğazım ağrıyo çok üşüyorum
yarın görüşürük kuzularım hepinizi öptüm![]()
kızlar bişey sorucam fsh hormonum 20 olduğu için ve yumurta rezervi az olduğu için doktorum acilen tüp bebek önerdi. bizde bu ay yaptırmaya karar vermiştik ama kafama takılan bana hiç klomen tedavisi yapılmadı. tüp bebekten önce klomen uygulanması gerekmezmiydi. acaba bu ay tüp bebek olayını erteleyip başka bi doktoramı gitsem lütfen bir fikir verin çok kafam karışık![]()
yaş kaç ki canm.. bence bikaç doktora git on göre karar ver..
kızlar bişey sorucam fsh hormonum 20 olduğu için ve yumurta rezervi az olduğu için doktorum acilen tüp bebek önerdi. bizde bu ay yaptırmaya karar vermiştik ama kafama takılan bana hiç klomen tedavisi yapılmadı. tüp bebekten önce klomen uygulanması gerekmezmiydi. acaba bu ay tüp bebek olayını erteleyip başka bi doktoramı gitsem lütfen bir fikir verin çok kafam karışık![]()
of ya valla çok zor bu işler Allah en kısa zamanda isteyen herkese nasip etsin..
Canım benim de rezerv azlığı var. Dr. zaman kaybetmeksizin tup bebek önerdi. Bizim gibi rezervi az olanların zamanı çok kıymetli. Dr. Normal yolla da, diğer tedavilerde de hamile kalabileceğimi söyledi. Ama ihtimal düşüktü. Belki diğer tedavilerde hamile kalmak bir-iki yılımı alabilirdi, belki de bu süreçte rezervim iyice azalacaktı. Tüp bebek şansımı da kaybedecektim.
Ben doktorumun dediği gibi hemen tüp bebek tedavisine başladım. Şu anda beklemeyeyim. Cumartesi günü sonucu öğreneceğiz. Bence doktorunu dinleyip tüp bebek tedavisine başlamalısın. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
amiiinn.. inşallah...
yşın gençmiş bence başka doktorlara da git.. hangi il de olduğunu vs söylersen burdakı arkadslr doktor onerısınde bulunablr...
canım inşlh pozitif sonuç alırsın Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayıda nasip etsin. peki tedavi aşamasında acı çektinmi zor bi süreç mi? ben çok korkuyorum..
canım inşlh pozitif sonuç alırsın Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayıda nasip etsin. peki tedavi aşamasında acı çektinmi zor bi süreç mi? ben çok korkuyorum..
Klomen ovulasyon induksiyon tedavisidir.yumurtasi olan fakat yeterli derecede olgunlasmayip catlamaya uygun halde olmayan icin daha uygundur.en az 3 ay klomen sonrasinda 3 ayda gonalf tedavisi goreceksin eger bu sure icerisinde gebe kalamazsan yumurtalik rezervin 6 ay kadar daha azalmis olacak.bu sebeple doktorun ivf onerdi muhtemelen .hersey mantikli alinan riskler bu tedavide lutfen sadece birileri oyle dedi yada demedi diye yapmayin tedavinizi..eger o doktorla aranda guven olusmadiysa baskasina git yok icime sindi dersen gozunu kapat ve senin icin en iyisini yapacagina guvenerek tedavine baslayip devam et..
canım doktora dedim böyle heyet raporu çıkartmak gerekıyor falan... doktor eşimi caydırmak için çookk uzun işlemler dedi.. onumu beklıceksınız hep yapmazlar dedi benden için yumurtaların sağlam eşindede spreminde bişey yokki normal yolla bi hamile kalmıssın her ne kadar dusuklede sonuclansa dedi.. iyi dedik carıszce ama kafama takıldı işte..
ege univ. sonucta devletin özel üniv değilkii![]()
iyi akşamlar kızlarrrrrrrrrr![]()