Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doktorum transferden sonra anlattı bana benim çok sancılı geçer adetim hem karnım hem belim ağırır.bu güne kadar pek bişeyim yoktu ama bugün hafif hafif başladı sancım pozitif olanlarda böyle şeyler oluyomuş aklımıza kötü şeyler getirmeyelim canım
benim transferden sonra 6. günüm testime 4 gün kaldı 5. gün embriyosu tek embriyoydu benm senin
doktorum transferden sonra anlattı bana benim çok sancılı geçer adetim hem karnım hem belim ağırır.bu güne kadar pek bişeyim yoktu ama bugün hafif hafif başladı sancım pozitif olanlarda böyle şeyler oluyomuş aklımıza kötü şeyler getirmeyelim canım
ya onu yamasaydın keşke onlar için daha erken.ben de çok merak ediyorum ama negatifi görüp moralim bozulmasındansa böyle bebiş vardır düşüncesiyle 3/4 gün daha beklemek daha iyi benceeeee![]()
canlarım belirtilere takılmayın ben 7 ci gün idrar testi yaptım tek çizğiydi o yüzden korktum bir daha yapmadım benim ikiz olmasına ragmen çıkmadı kan degerim 11 ci gün 389 çıktı o yüzden ne olur böyle şeylerle kendinizi yiyip bitirmeyin en kesin sonuç kan testi rabbim bu mutlulugu sizede tatdırsın inşallah farkındaysan topicde genelde pozitif sonuç alıyoruz inşallah geri kalan herkez hamile kalırlar tedavisi negatif olan arkadaşlarımada hamile kalanlar bol bol dua eder inşallah en kısa zamanda meleklerinize kavusursunuz bende belirti olmadı hatta kanaması lekelenmesi olanları okurdum gider lavaboya bakardım üzülürdüm neden benim lekem gelmedi tutunamadılar derdim tutnma kanamam olmadı olanlarda üzülmesin lekelenme li gebelik daha çok bizimkisi iki ucu b...lu deynek gibiıdrar tahlılı negatf cıkan arkadaslar sakın hıc uzulmeyın
dun arkadasım hamılelık haberını kanda ogrendı
eve geldı
ıdrarda baktı cıkmadı...
Rabbım sevındrsın cemı cumlesını ınsallahhhh
fatostan pay bıcın ıkızlerı oldugu halde ( masallah ) 7. Gun cıkmadı ıdrarda
fatos sen nasılsın bu arada ? Keseyı ne zaman goreceksınız hayırlısıylan cnm
Arkadaşlar sonucum pozitif,Rabbime şükürler olsun,bende hamileyim,yarın test tekrarı yapılacak,yükselmiş mi diye.Dün akşam birkaç damla kanamam oldu ama kesildi,içimi rahat tutmaya çalışıyorum.umarım bebeğimi sağlıkla kucağıma alırım.
Fatmacım seni de tebrik ederim,Listedeki durumumu değiştirirsin artık :)
uludağ üniversitesinde oldum ben
gerçekten zor bir sınav millet dogurup sokaga atıyor biz hasretiyle yanıyoruz kendimize yanıyoruz o bebgi kucaga alamadıgımıza yanıyoruz eşimizin yüzünde o babalık hasretini gördüğümüze yanıyoruz eşimizin bile hüznünü göstermemeye ama gördüğümüze yanıyoruz rabbim daha fazla evlatsızlıkla sınamasın inşallahaslinda ben yârin yapmayi dusunuordum esim de dun cok israr etti yaptım sonra moralman sifiriz ikimizdeuzulduk bayagi yemek bile yiyemedik ama sonra kendimizi teselli ettik allah a sigindik esimin su an umudu kalmadi ama bende var daha , olmazsa da yine rabbim bilio en güzelini 3 dondurulmuşum var inşallah onlarla yola devam ederiz.allah im bu yolda mücadele eden herkese bol bol sabirlar nasip etsin.gercekten coook zor imtihanimiz var.
![]()
afiyet olsun :))can olsun kan olsun :))meycimek köftesi istedi canımııızzzzz :) yaptık teyzeleyii. . . Hadi gelin beraber yıyelımmm :)
afiyet olsun :))can olsun kan olsun :))
gerçekten zor bir sınav millet dogurup sokaga atıyor biz hasretiyle yanıyoruz kendimize yanıyoruz o bebgi kucaga alamadıgımıza yanıyoruz eşimizin yüzünde o babalık hasretini gördüğümüze yanıyoruz eşimizin bile hüznünü göstermemeye ama gördüğümüze yanıyoruz rabbim daha fazla evlatsızlıkla sınamasın inşallah
ben pozitif sonuç aldım ama hala eelim yüreğimde ya bebeklerim beni terkeder diye akşamları eşim gelip bebeklerini seviyor korkuyorum
amin canım benim hepimiz için gecerli inşallah hepimiz kavusuruz meleklerimizeallah im bebeislerini kucagina almayi nasip etsin canim kalp atislarini duyarsin insallahButun korku ve yürek sizilarin cok normal emek emek didinerek savasioruz resmen . Mucadelemizde basari,hakkimizda hayirli olani versin yüce yaradan , tek çaremiz o.........
meycimek köftesi istedi canımııızzzzz :) yaptık teyzeleyii. . . Hadi gelin beraber yıyelımmm :)