• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şubat ta tüp bebek:)

afiyet bal şeker can olsun ahh gelirdim ama oooo bursa nere ankara nere sen benim yerime bir fazla yeyiver mehlika heheh....
bak ya hamilelerin canı çekiyor :))tv ye bakmaya korkuyorum canım bişe çekerse diye:)canım senin keseyi göreli kaç gün oldu

merhaba arkadaslar benimde 4.günüm transfer sonrası
hoşgeldin arkadaş:)hayırlı olsun tedavin

rahatsız etmek istemem...ama merak ediyorumiş de...kusura bakam lütfennn...barış ata mıydı doktorunnn...hiç aşılama denemişmiydin...benim ilk denemem ve aşılama....sanırım sonuç negatif adet belirtilerim var çünkü...28 şubat test günüm ama o güne kalmaz görürüm kırmızıları :(((( acıbademde oldum ben tedavimi ama doktorumu değiştiricemmm fiyat hakkında bilgi verebilir misin...DUACINIM... rahatsız ettiysem tekrar özür dilerim...

arkadaşım üzülme.ben jimerde aşılama denedim olmadı fakültedede aşılama denedik olmadı şimdi tübbebek heyet raporu aldıkda yaptırdık aşılamada da elimde ilaçlarım olduğu için ilaç masrafım olmamıştı hastanede 125 tl lik kullandıkları malzemelerin listesini verdiler onları aldık bizden çıkan para o.ama jimerdeki aşılamam yanlış hatırlamıyosam 1500 tl falan tutmuştu canım bu arada doktorum da barış ata

ben hala ugrasiyorum tabloyla. ancak temizligim bitti simdi oturdum bilgisayar basina. bir arkadas kendi tablosunu göndermis ama gene de olmadi. umarim bugün halledebilirim. yarin OPU var dualarinizi eksik etmeyin kizlar.

ahh kıyamam ya kolaygelsin benim tedavi gördüğüm merkezi yazmayı unutmuşum cnm A.R.T. ÜREMEYE YARDIMCI TEDAVİ MERKEZİ eklemek istersen yarın kaçta opun dualarım seninle canm

kızlar hastaneden hemsıre hanım aradı yarın test yapın dedıııı :) aaayyy heyecan bastıı. . .yarın 9.gunum aslında. . . Blast olunca mı oyle dedı acebaaa

inşallah hayırlı haberlerini alırız, her duyduğum hamile yeni bir umut demek, belki bir gün olabilir demek :)

bak ya hamilelerin canı çekiyor :))tv ye bakmaya korkuyorum canım bişe çekerse diye:)canım senin keseyi göreli kaç gün oldu

hoşgeldin arkadaş:)hayırlı olsun tedavin[/Q

11 şubat görmüştük keseyi tam 5 haftalık demişti doktorum şimdi 7.haftalıkken 25şubatta kalp atışlarını duymak için randevu verdi canın bişeyler çekiyormu fadime senin heh

Son düzenleme:
inşallah hayırlı haberlerini alırız, her duyduğum hamile yeni bir umut demek, belki bir gün olabilir demek :)

ıns canım yaaa Allah razı olsunn. . .cok heyecanlıyımm esımın de haberı yokk. . .oldum heyecandan. . . .surprız olack ona da. . . Ins guzel haberlerle gelırım yarn buraya :)

ıns canım yaaa Allah razı olsunn. . .cok heyecanlıyımm esımın de haberı yokk. . .oldum heyecandan. . . .surprız olack ona da. . . Ins guzel haberlerle gelırım yarn buraya :)

amiiiin bence onu düşünceğine yarın için güzel bir sürpriz düşün eşine nasıl söyleyeceğini düşün.bi de bu kocamla evleneli linkini bende istiyom nasıl yaptınız

amiiiin bence onu düşünceğine yarın için güzel bir sürpriz düşün eşine nasıl söyleyeceğini düşün.bi de bu kocamla evleneli linkini bende istiyom nasıl yaptınız

kullanıcı kontrol panelıne gır canım evlılık duguntarıhı vs var. . . Ordan yapabılırsın

kızlar han tahlili yaptım ve sonuç negatif çıktı doktor bana 10. cu gün yaptırabilirsin 5.ci gün embriyosu diye bende 8.ci günü kendimi tutamayıp idrar tahlili yaptım negatif çok üzüldüm ama doktor idrarda çıkmaz kanda çıkar diye bugün yap dedi ama sonuç malesef 4,35 çıktı yani negatif napıcağımı bilmiyorum çok üzgünüm

kızlar han tahlili yaptım ve sonuç negatif çıktı doktor bana 10. cu gün yaptırabilirsin 5.ci gün embriyosu diye bende 8.ci günü kendimi tutamayıp idrar tahlili yaptım negatif çok üzüldüm ama doktor idrarda çıkmaz kanda çıkar diye bugün yap dedi ama sonuç malesef 4,35 çıktı yani negatif napıcağımı bilmiyorum çok üzgünüm

en çok korktuğum şey bu işte:14::14: canm Allah sabır versin inşaAllah bi mucize olurda değerin yükselmeye başlarr

kızlar bana uzun protokol uygulanıyo bgn 9. iğnemi vurcam nasipse. ya dün akşam wcdeyken afersinz peçeteye pembe kan geldi adet oldum dedm ama daha bişi gelmedi. aramadımda doktoru bi sorun yoktur dimi

RABBİM yardımcın olsun nasıl bir yıkım olduğunu biliyorum vardır bir hayır diyelim tabi karşıdan söylemek herkese kolay yaşayan biliyo.inşallah bunun altından çok hayırlı bişey çıkar bizim göremediğimiz kim bilir neler var RABBİM biliyo herşeyin hayırlısını demekki daha vaktin varmış bebeğinle karşılaşmaya.ben aşılamalarım tutmadığında öyle demiştim kendi kendime.ama asla yılmak yok biz elimizden geleni yapıcaz gerisini ALLAHa bırakıcaz canım benim

hoşgeldin arkadaş:)hayırlı olsun tedavin[/Q

11 şubat görmüştük keseyi tam 5 haftalık demişti doktorum şimdi 7.haftalıkken 25şubatta kalp atışlarını duymak için randevu verdi canın bişeyler çekiyormu fadime senin heh
yok canım henüz aşerme belirtisi yok bende:)inşallah böyle rahat geçiririm

oyyy canım benim rabbim sabır versin ne diyecegimi inan bilmiyorum böyle durumlarda inşallah en kısa zamanda tekrar tedavini olur ve bebegine kavusursun

kızlar ben çıkıyorum acayip belim agrıyor musadenizle ben yatıp dinleneyim biraz diclemm tekrarlayayım inan çok üzüldüm rabbim dayanma gücü sabır versin ama pes etmek yok devam et yılma yorulma

cnm bnm ne diyeceğimi bilemiyorum bir sürü emek veriyoruz çok haklısın üzülmekte allahım sabır versin belki mucize olurda değerlerin yükselir inşşş........

Arkadaşlar sonucum pozitif,Rabbime şükürler olsun,bende hamileyim,yarın test tekrarı yapılacak,yükselmiş mi diye.Dün akşam birkaç damla kanamam oldu ama kesildi,içimi rahat tutmaya çalışıyorum.umarım bebeğimi sağlıkla kucağıma alırım.

Fatmacım seni de tebrik ederim,Listedeki durumumu değiştirirsin artık :)

hayırlı uğurlu olsun darısı bize olsun inş aeo

Back
X