• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şubat ta tüp bebek:)

kızlar han tahlili yaptım ve sonuç negatif çıktı doktor bana 10. cu gün yaptırabilirsin 5.ci gün embriyosu diye bende 8.ci günü kendimi tutamayıp idrar tahlili yaptım negatif çok üzüldüm ama doktor idrarda çıkmaz kanda çıkar diye bugün yap dedi ama sonuç malesef 4,35 çıktı yani negatif napıcağımı bilmiyorum çok üzgünüm

dicleem canim rabbim bol bol sabirlar versin iyi yönünden bakmaya calis gonul istio bebeisimiz bizimle olsun ,ama belki hakkında böylesi hayirlidir bu tarafından bak Allah a sigin kuzum sakin pes etme inşallah diğer denemen pozitif olur dua ile ...................

arkadaşım üzülme.ben jimerde aşılama denedim olmadı fakültedede aşılama denedik olmadı şimdi tübbebek heyet raporu aldıkda yaptırdık aşılamada da elimde ilaçlarım olduğu için ilaç masrafım olmamıştı hastanede 125 tl lik kullandıkları malzemelerin listesini verdiler onları aldık bizden çıkan para o.ama jimerdeki aşılamam yanlış hatırlamıyosam 1500 tl falan tutmuştu canım bu arada doktorum da barış ata

çok teşekkür ederimmm sağolasınn...üzülmemeye çalışıyorummm...Rabbimden gelene boynum kıladan ince...önümüze bakıcazz...dilerimmm Rabbim senin güzel gönlündekini nasip eder inş...tekrar teşekkürlerrr cancaazımm...DUACINIMMMM...

ınan cok uzuldum :( Rabbımsabır versın. .cok zor. . Bende yarın yapıcam testı. . . Negatıfle karsılasmak cok zor ama naparsın ıste. . Takdır ı ılahı. . .:( kıyamam yaaa uzulme

canım sanırım nevin hanım doktoru...........

naber kız fıstık nerlerdesin hiç görünmüyon kk da:37:

canım benim dr um feride hanımdı malesef hiç memnun kalmadım mesela bende polip varmış ve bedn oraYA yaklaşık 7 ay gittim farketmedi ve polip varken aşılama yaptı bana oraya bırakır bırakmaz acıbademe şahin beye gittim ve polip olduğunu sxöyledi bu arad o kadar çok adet kanaması görüyordumki kaç kere fenalaştım 4 tane dahiliye uzmanına gittim kansızlık kansızlık 1 ay serum kullandım ve dahiliye uzmanları kadın doğum dr git belki rahimde birşey vardır dedi ve feride hanıma söylediğimde ilgilenmedi bile yok bişey dedi sonra acıbademe şahin beye gittim rahimde polip var alalım dedi ve alındı elhamdülillah kansızlığım gitti ve adetlerim düzene girdi ve ilk gittiğimde şahin bey farketti ve çok ilgilendi ve şunu öğrendim ben feride hanıma o kadar sormama rağmen bir türlü cevap alamıyordum aşılama özellikle klomenle aşılma tutma olasılığı kaç diyordum ve cevap vermiyordu ve sadece % 5 civarındaymış ve ben % 5 lik için o kadar uğraşmışım ....:(beni çok yıprattı 7 ay gittim sadece 1 aşılama yapabildi yumurtalarımı takip edemedi şimdi bakıyordu ... sonra 2 gün sonra çağırıyrdu gdyrdum aaa yumurtan çatlamış bişey yapamıyacağız .... bunla r gerçekten insanı çok yıpratıyr:(

yarın test yapıcamm heyecandan ölüyoruummm ..... :) hadi dua saati yapalımmm.. herkes bize dua etsiin :)

kızlar han tahlili yaptım ve sonuç negatif çıktı doktor bana 10. cu gün yaptırabilirsin 5.ci gün embriyosu diye bende 8.ci günü kendimi tutamayıp idrar tahlili yaptım negatif çok üzüldüm ama doktor idrarda çıkmaz kanda çıkar diye bugün yap dedi ama sonuç malesef 4,35 çıktı yani negatif napıcağımı bilmiyorum çok üzgünüm
söyleyecek söz bulamıyorum canım çok üzüldüm inşallah hemen arkasından tedavine başlar beklemeden hamile kalırsın rabbim fazla bekletmesin herşeyin hakkımızda hayırlısı :50:

yarın test yapıcamm heyecandan ölüyoruummm ..... :) hadi dua saati yapalımmm.. herkes bize dua etsiin :)
duamdasın tatlım umuyorumki yarın bize güzel haberlerle geleceksin yalnız korkum şuki sen kutlamaya çıkar ertesi güne kadar topiğe uğramazsın diye haydi sıra bize geliyor inşallah ardı ardına güzel haberler alalım :emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

eses50
tatlım sıra bize geliyor ufaktan bende test yaptım ama sonradan korkuyuda üzüntüyüde bıraktım bir kenara şimdi bebişlerimiz bizimle ve daha kaç gün var teste değilmi ama:34:

rabbim sana gönlündekini nasip etsin inşallah.evlatını kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim.bu arada clinone jel kullanan varmı aramızda ya ben bu jelden çok rahatsız oluyorum sıktıktan sonra gün içinde topak topak geri geliyo.üstüne bu akşam tuvalette parça parça düştü çok fazlaydı çok korktum yaaa.jelden başka kullanan varmı yaaa

rabbim sana gönlündekini nasip etsin inşallah.evlatını kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim.bu arada clinone jel kullanan varmı aramızda ya ben bu jelden çok rahatsız oluyorum sıktıktan sonra gün içinde topak topak geri geliyo.üstüne bu akşam tuvalette parça parça düştü çok fazlaydı çok korktum yaaa.jelden başka kullanan varmı yaaa
ben kullanıyorum canım aynı şekilde ama zaten bir kısmının geri gelmesi gerekiyormuş ben ped kullanıyorum biraz daha rahat oluyor:1:

bende günlük ped kullanıyorum.yoksa başa çıkılmıyo.yürüyüş falan yapıyorum jelden sonra öyle demişti hemşire böyle olunca korkmuştum söylediğin iyi oldu canım ya
sen günde kaç kez kullanıyon ben sabah akşam kullanıyom.bide estrofem midir nedir onu kullanıyom günde 3 kez

Son düzenleme:
bende günlük ped kullanıyorum.yoksa başa çıkılmıyo.yürüyüş falan yapıyorum jelden sonra öyle demişti hemşire böyle olunca korkmuştum söylediğin iyi oldu canım ya
sen günde kaç kez kullanıyon ben sabah akşam kullanıyom.bide estrofem midir nedir onu kullanıyom günde 3 kez
sabah 2 tane beş dakika uzanıyorum sonra kalkıp günlük işler hafif evin içinde dolaşıyorum öyle yani birde iğne göbekten o çok canımı yakıyor işte göbeğime dokunamıyorum mosmor oldu:)

Son düzenleme:
benim de iğnelerimi kullanırken öyleydi ama transferden sonra iğne dönemi bitti benim sana niye iğne verdiler acaba

benim de iğnelerimi kullanırken öyleydi ama transferden sonra iğne dönemi bitti benim sana niye iğne verdiler acaba
progestan galiba okudum ama çok anlaşılmıyor folik asit coraspin ve cyclo progynova hap başka birşey yok. Hayırlısıyla güzel haberini bizde alalımda bebişlerimizin zehir olsa içeceğim vallahi rabbim herşeyin hayırlısını versin hayırlısıyla nasip etsin inşallah:emir_bebek::emir_bebek:senin test günün ne zamandı canım:34:

eses50
tatlım sıra bize geliyor ufaktan bende test yaptım ama sonradan korkuyuda üzüntüyüde bıraktım bir kenara şimdi bebişlerimiz bizimle ve daha kaç gün var teste değilmi ama:34:

aynen sekerim bizde dun cok kotu olduk ama bugun elhamdülillah iyiyim rabbim neyler neylerse güzel eyler herseyde vardir bi hayir :49:bu arada pazar gunu test gunum canim ins güzel haberler nasibimizde vardir:16::16::16::16::16::16::16:

Back
X