Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yarın test yapıcamm heyecandan ölüyoruummm ..... :) hadi dua saati yapalımmm.. herkes bize dua etsiin :)
umutlandirmak gibi olmasin ama muhtemelen bebisin seninlekızlaaaaarrrrrrr yarını bekleyemedim evde test yaptım ve ikinci çizgiyi biraz silikte olsa gördüm bu ne anlama gelio![]()
umutlandirmak gibi olmasin ama muhtemelen bebisin seninle![]()
kızlar han tahlili yaptım ve sonuç negatif çıktı doktor bana 10. cu gün yaptırabilirsin 5.ci gün embriyosu diye bende 8.ci günü kendimi tutamayıp idrar tahlili yaptım negatif çok üzüldüm ama doktor idrarda çıkmaz kanda çıkar diye bugün yap dedi ama sonuç malesef 4,35 çıktı yani negatif napıcağımı bilmiyorum çok üzgünüm
Merhaba arkadaşlar, tüp bebek yaptıranlara bir şey sormak istiyorum. Diyelimki adet olduğunuzda gittiniz doktora, tedavi ne kadar sürüyor. Yani tüp bebek işlemleri 1 aydamı, yoksa bir diğer aydamı tamamlanıyor? süre nedir öğrenebilirmiyim...
merhaba kızlar bu saatte yalnız değilmişim burda sevindim![]()
kızlaaaaarrrrrrr yarını bekleyemedim evde test yaptım ve ikinci çizgiyi biraz silikte olsa gördüm bu ne anlama gelio![]()
şimdiden hayırlı olsun canım rabbim tamamına erdirsinkızlaaaaarrrrrrr yarını bekleyemedim evde test yaptım ve ikinci çizgiyi biraz silikte olsa gördüm bu ne anlama gelio![]()
oyyyyyy maşaallah kuzucuklarakızlar hayatımda ilk defa çift çizğiyi bu sabah gördümay neasıl mutlu oldum anlatamam rabbim olmayanlara o çizğileri görmeyenlere nasip etsin inşallah kanda biliyorum ama ben özellikle o çift çizğiyi görmek istedim eşime söyledim dün akşam getirdi korkumdan akşam yapamadım sabah idrarıyla yapayım diye psikolojimize işlemiş:))anam kıpkırmızı iki çizği RABBİM sana şükürler olsun koşa joşa yataga geldim eşimi kaldırdım adam şok oldu iyi hayırlı olsun dedi:)
geri yattı
![]()
allah yardım etsin tatlım....ilk denemen mi ve merkezin neresi:26:benim canım kader ortaklarım yarın transferim var inşallah 12 gün sonra burdan bu sefer artık bende hamileyim diyebilirim.hepiniz kendinizle birlikte banada dua edin olurmu sizleri tanımasamda hepinizle aramda gönül bagı var nede olsa aynı evlat hasretiyle yanıyoruz.kocaman öptümmmm herkesi.
inş canım mutlu olursun ve haberinlede mutlu edresin bizlerigunaydın kızlar. . Rabbımden hayırlısını dıleyerek ama umıtsızce gıdıcem bugun teste. . . Sabah namazına kadar uyuyamadm zaten . . .kaldırıp esıme soyledım dayanamadım, annem soyle yukun hafıfler sızın durumunuz surprızlık bı durum degıl dedı . . . Haklıydı. . .esıme soyledım rahatladım. . . Beraber beklıycez sonucu . . . ve nedense kotu ruyalar gordum namazdan sonra uyuyunca. .cok endıselıyım, uzgunum. . .bırazdan cıkıcaz evden. . .duanızı esırgemeyın nolur. . . .yavrularıma cok alıstım. . . Benı bırakmasınlar. . . Yalvarırım Rabbım. . . Anne olmayı hakkımda hayırlı eyle :'(