• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şubat ta tüp bebek:)

kızlar hayatımda ilk defa çift çizğiyi bu sabah gördüm :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:ay neasıl mutlu oldum anlatamam rabbim olmayanlara o çizğileri görmeyenlere nasip etsin inşallah kanda biliyorum ama ben özellikle o çift çizğiyi görmek istedim eşime söyledim dün akşam getirdi korkumdan akşam yapamadım sabah idrarıyla yapayım diye psikolojimize işlemiş:))anam kıpkırmızı iki çizği RABBİM sana şükürler olsun koşa joşa yataga geldim eşimi kaldırdım adam şok oldu iyi hayırlı olsun dedi:):52::52::52::52::52::52::52::52:geri yattı:52::52::52::52:

Selam fatos hamilelik nasil gidiyor bir belirtin falan varmi , benim kasik agrilarim var bu gun doktorlada gorusecegim.
Yeni topiginde hayirli olsun :)))

benim canım kader ortaklarım yarın transferim var inşallah 12 gün sonra burdan bu sefer artık bende hamileyim diyebilirim.hepiniz kendinizle birlikte banada dua edin olurmu sizleri tanımasamda hepinizle aramda gönül bagı var nede olsa aynı evlat hasretiyle yanıyoruz.kocaman öptümmmm herkesi.

Transferin hayirli olur umarim bende pazar gunu transfer yaptirmistim hamileyim , insallah sanada pazar transferi ugurlu gelir...

test gununu ıple ceken ben. . . Sımdı ayaklarım korkudan gerı gerı gıdıyo :(

Mehlikacigim ozellikle sabahin korunde senin icin girdim internete , seni cok iyi anliyorum ben 11. Gun idrar tahlili yaptim evde ve 2. Cizgi cikti buna ragmen test gidecegim zaman butun gece bir kez gozumu kirpmadim , deli oldum ama uyuyamadim test sabahi elim ayaim oyle titriyorduku esim surekli koluma girdi.
Kani verdik sonucu alana kadar surekli dua okudum ama basinda kaynar sular fokurduyordu.
Bunlari niye anlattim ayni seyleri yasiyoruz , derin nefes al Allaha sigin o hakkinda hayirlisini verecektir.
Dualarim seninle

gunaydın kızlar. . Rabbımden hayırlısını dıleyerek ama umıtsızce gıdıcem bugun teste. . . Sabah namazına kadar uyuyamadm zaten . . .kaldırıp esıme soyledım dayanamadım, annem soyle yukun hafıfler sızın durumunuz surprızlık bı durum degıl dedı . . . Haklıydı. . .esıme soyledım rahatladım. . . Beraber beklıycez sonucu . . . ve nedense kotu ruyalar gordum namazdan sonra uyuyunca. . :( cok endıselıyım, uzgunum. . .bırazdan cıkıcaz evden. . .duanızı esırgemeyın nolur. . . .yavrularıma cok alıstım. . . Benı bırakmasınlar. . . Yalvarırım Rabbım. . . Anne olmayı hakkımda hayırlı eyle :'(

inşallah hayırlı haberler alacaksın, seni o kadar iyi anlıyorum ki umudunu kaybetme rabbim gönlünün muradını versin..

gunaydın kızlar. . Rabbımden hayırlısını dıleyerek ama umıtsızce gıdıcem bugun teste. . . Sabah namazına kadar uyuyamadm zaten . . .kaldırıp esıme soyledım dayanamadım, annem soyle yukun hafıfler sızın durumunuz surprızlık bı durum degıl dedı . . . Haklıydı. . .esıme soyledım rahatladım. . . Beraber beklıycez sonucu . . . ve nedense kotu ruyalar gordum namazdan sonra uyuyunca. . :( cok endıselıyım, uzgunum. . .bırazdan cıkıcaz evden. . .duanızı esırgemeyın nolur. . . .yavrularıma cok alıstım. . . Benı bırakmasınlar. . . Yalvarırım Rabbım. . . Anne olmayı hakkımda hayırlı eyle :'(
canım benim sabah kalktım foruma yazdım sonra uyuyakalmışım bize hemen sonucu bildir çok merak ediyorum rabbim yardımcın olsun ol desin olsun inşallah

Kızlar sabah ağlayarak uyandım rüyamda test yaptırmıştım sonuc kocaman bir 0 cokkk ağladım cokkk rüyası bile kötü sanki olacak diye sartlamisim kendimi :43::43::43:

anneyimmmm. . . Hamileyimmmmm. . . . Şükürler olsunnnnn. . . . Hamd olsun Rabbımeee. . . degerım 122 :) cok mutluyummmm

Mehlikaaaaa hadi güzel haberlerini yazzzz herkes meraktan çatlayacak :26::16:

Allahıım şükürler olsun kızlar hamileyim :49: Sonucum 258 cıktı doktorla gorusucem beklıyorum ınsallah hersey yolundadır
:52::52::52:

Allahıım şükürler olsun kızlar hamileyim :49: Sonucum 258 cıktı doktorla gorusucem beklıyorum ınsallah hersey yolundadır

ohhh ohhh ne güzel haberler gelio bugun allah im nazarlardan korusun canim rabbim devamini getirsin:nazar::nazar::nazar:

ay canım benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm tebrik ederim ne güzel haberler sabah sabah yüzümü görseniz sırıtıp duruyorum:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

:nazar::nazar::nazar::nazar:

HAYIRLI BEBEKLER NASİP ETSİN RABBİM

1. MNG2010--------TRANSFERİ YAPILDI---------:emir_bebek:Bir dahaki sefere inşallah

2. fdmaydn---------TRANSFERİ YAPILDI---------:emir_bebek::nazar:hamileeeeee:nazar:

3. melek181 -------az kaldı:)başlayacak:)-------:emir_bebek:

4.mehlikaerva------TRANSFERİ YAPILDI:)---------:emir_bebek::nazar:hamileeeeeeeeeeeeeeeeee:nazar:

5. destina38--------az kaldı:)başlayacak:)-------:emir_bebek:

6. seybil -----------az kaldı:)başlayacak:)-------:emir_bebek:

7. gokcebuket ------az kaldı:)başlayacak:)------:emir_bebek:

8. narinecem--------TRANSFERİ YAPILDI :)-------:emir_bebek::nazar:hamileeeeeeeeee:nazar:

9. sm34 -----------az kaldı:)başlayacak:)--------:emir_bebek:

10._cirkin_ ---------az kaldı:)başlayacak:)--------:emir_bebek::nazar:hamileeeeeeeeeeeeee:nazar:

11.umutluyum_ben-----TEDAVİSİ BAŞLADI:)-------:emir_bebek: :nazar:hamileeeeeee:nazar:

12.tubaaa82----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)---------:emir_bebek:

13.mutlu3838---------TRANSFERİ YAPILDI--------:emir_bebek:birdahaki sefere inşallah

14.gzde87------------TRANSFERİ YAPILDI---------:emir_bebek:bir dahaki sefere inşallah

15.gubi08----------az kaldı:)başlayacak:)---------:emir_bebek:

16.ayseözlem------az kaldı:)başlayacak:)---------:emir_bebek:

17.sveh-----------az kaldı:)başlayacak:)----------:emir_bebek:

18.dicleem----------TRANSFERİ YAPILDI----------:emir_bebek:

19.aslandefne------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------:emir_bebek:

20.derin35----------TRANSFERİ YAPILDI-----------:emir_bebek::nazar:hamileeeeeee:nazar:

21.umut81----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)----------:emir_bebek:

22.kardiyol----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------:emir_bebek:

23.mucize06--------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------:emir_bebek:Birdahaki sefere inşallah

24.nevermindd-------TEDAVİSİ BAŞLADI:)----------:emir_bebek:

25.selinakarca-------TEDAVİSİ BAŞLADI:)----------:emir_bebek:

26.berru_bugra------TEDAVİSİ BAŞLADI:)----------:emir_bebek::nazar:hamileeeeeeeeee:nazar:

27.YUMAKY--------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------:emir_bebek:

28.mlklr -----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------:emir_bebek:

29.melek_1984-----TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------:emir_bebek:

30.Dody-----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------:emir_bebek:

31.bartek---------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------:emir_bebek:

32.yeneresin-------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------:emir_bebek:

33.alfabe-----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------:emir_bebek:

34.NEDESE---------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------:emir_bebek:

35.EsEs50---------TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------:emir_bebek:

36.fman234 -------TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------:emir_bebek:

37.ALISALIS-------TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------:emir_bebek:

38.Lalish----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------:emir_bebek:

39.puffy68--------TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------:emir_bebek::nazar:hamileeeeeeee:nazar:

40.PIINAR---------TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------:emir_bebek:

41.ruzgar17-------TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------:emir_bebek:

42.Tubiiiii--------TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------:emir_bebek:

43.yazcicegi------TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------:emir_bebek:

44.ALS17--------TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------:emir_bebek::nazar:hamileeeeeee:nazar:

45.efsunum------TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------:emir_bebek:

46.BenKayra -----TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------:emir_bebek:

47.yokhe---------TRANSFERİ YAPILDI:)-----------:emir_bebek::nazar:hamileeeeeeeeee:nazar:

48.hope73-------TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------:emir_bebek:

49.nisaemre-------TRANSFERİ YAPILDI:)-----------:emir_bebek:

50.yazcicegi-------TRANSFERİ YAPILDI:)-----------:emir_bebek:

51.tubaceylni-------TRANSFERİ YAPILDI:)-----------:emir_bebek:

Back
X