şubat ta tüp bebek:)

Hamile anneler nasıl gidiyo hamilelik ağrınız sancınız varmı bende ara ara kasık ağrıları oluyo sizde? BaZen solda çok bazen sagda,daha çok acıkınca sanki..

canım sizin sorun neydi kaçıncı denemen hangi merkezde yaptırdın biraztanıtsana kendini.

tatlım bizim sorunumuz yoktu allaha şükür ama 3 yıldır istememize rağmen kısmet olmadı hayırlısı bu zamanmış demekki. ikinci denemem canım alman hastanesi halit fırat erden doktorum. çok memnunum kendisinden tavsiye ederim

benıde yazın barı lısteye az kaldı baslıcak dıye :D merhaba nasılsınız arkadaslar

yaa kızlar ben çok kötüyüm gün geçtikçe büyük bir korku kaplıyor içimi yaa olmazsa diye :14::14: nasıl baş edicem bilmiyorum off:14::14:bi negatifi daha kaldıramaz bu bünye

canlarım bu topikte, sizde çok uğurlu geldiniz çok fazla aranıza katılamasamda biliyorum benide hep dualarınıza kattınız. allahım bin kere razı olsun hepinizden bende çok dua ediyorum herkes için inanın.
Çok farklı bi duyguyu tattım bugün ve ayaklarım yere basmıyo sanki :)
dilerim en kısa zamanda herkes güzel haberler alır.
bişey paylaşmadan geçemicem, 4444 duayı duymuşsunuzdur çoğunuz önceki ay onu okudum ben çok etkisi olduğuna inanıyorum. dünya dua üstüne dönüyo canlarım. okumanızı tavsiye ederim.

al benim gibi bir şanssız daha ama üzülme ben araştırdım başına neler gelip hamile olanlar var inşallah bebegin sıkı sıkı tutunmuştur sana

Şanssızlıkki ne şanssızlık bugün gittim kan verdim gebelik yok sanki biri içimi dağladı okadar iğne tedavi olmadı artık bi dahakine inşallah bi haftadır internete giremiyordum senin ne oldu sonuç inşallah sen hayırlı haber verirsin

canlarım bu topikte, sizde çok uğurlu geldiniz çok fazla aranıza katılamasamda biliyorum benide hep dualarınıza kattınız. allahım bin kere razı olsun hepinizden bende çok dua ediyorum herkes için inanın.
Çok farklı bi duyguyu tattım bugün ve ayaklarım yere basmıyo sanki :)
dilerim en kısa zamanda herkes güzel haberler alır.
bişey paylaşmadan geçemicem, 4444 duayı duymuşsunuzdur çoğunuz önceki ay onu okudum ben çok etkisi olduğuna inanıyorum. dünya dua üstüne dönüyo canlarım. okumanızı tavsiye ederim.

hayırlı olsun canım inan şuan hem sevinçten hem üzüntüden ağlıyorum bende bugün test yaptım olmadı içimde hep tefriciyye duası vardı bi türlü okumadım nasip değilmiş bi dahakine inşallah

canım tüp bebek kısa protokol ya da uzun protokol doktor senin için uygun olanı söylüyor kısa protokol ortalama 1 ay uzun protokol ise 1 buçuk ay sürüyor dediğim gibi bunlar ortlama tabi

Öncelikle cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Doktorlar yaşlarımızdan dolayı tüp bebeğe yönlendiriyorlar. Eşimle merak ettik, karar verdiğimiz zaman ne kadar sürede olur diye? anlaşılan çok uzun bir vakite sığmıyor, yeterki elimizde paramız olsun. Tekrar teşekkürler..

arkadaşlar merhaba ben 12. gün kan testi yaptırdım sonuç 920.2 çıktı çok mutluyum allah herkese hayırlısını versin rabbim.ama bu değer de bana çok fazla geldi 2 embirio konmuştu acaba 2 side mi tuttu acaba birde arkadaşlar diyo onlarda bölünmüş olabilir diye güzel çok güzel ama benimde hep korkum duyduklarım ikizler veya üçüzler çok sağlıklı olmayabiliyo erken doğumla ölebiliyorlar ALLAH esirgesin. zaten eczanede çalışıyorum bu tür şeyleri çok duyuyorum şimdide korkum o 5 martta kontrole gitcem çok korkuyorum.siz ne diyebilirsiniz bu değere normal mi???

İkiz kesinDe yakin ama ucuz sanmiyorum cok zor ivf de bolunme olupta cift yumurta ikizi olmasi neyse keseleri gorene kadar yorum yapmamak en dogrusu..
Ucuz dogum counluk hicbir doktor istemiyor aile izin verirse en kucuk ve zayif olani intrakardiyak potasyumla aliyorlar..
İkiz gebeliklerde genellikle 42haftayi tamamlamiyor ama 7aydan sonra yasamayan bebek gunumuz sartlarinda yok denecek kadar az..onun icin ne yapiyoruz olana sukredip skintiya girmiyoruz.normal yolla gebe kalip tam zamaninda tek bebekte dogursan butun ihtimaller onunda basina gelebilir cunku..

Tum gebelik haberi alan annelere en icten tebrikler..

ya benim kafam karıştı burada yazılanları okuyunca benim test sonucum elimde sonuç 522,54 ne demek yani tutmuşmu benim 12.gün testi bilen varsa yazar mı

arkadaşlar merhaba ben 12. gün kan testi yaptırdım sonuç 920.2 çıktı çok mutluyum allah herkese hayırlısını versin rabbim.ama bu değer de bana çok fazla geldi 2 embirio konmuştu acaba 2 side mi tuttu acaba birde arkadaşlar diyo onlarda bölünmüş olabilir diye güzel çok güzel ama benimde hep korkum duyduklarım ikizler veya üçüzler çok sağlıklı olmayabiliyo erken doğumla ölebiliyorlar ALLAH esirgesin. zaten eczanede çalışıyorum bu tür şeyleri çok duyuyorum şimdide korkum o 5 martta kontrole gitcem çok korkuyorum.siz ne diyebilirsiniz bu değere normal mi???

arkadasım maşşşallah :53::53::53: senin değerin tavan yapmıs :1::1:
insaAllah sıkıntı yapcak birsey olmaz, Rabbim sana bağıslasın onları :nazar::nazar::nazar:

ya benim kafam karıştı burada yazılanları okuyunca benim test sonucum elimde sonuç 522,54 ne demek yani tutmuşmu benim 12.gün testi bilen varsa yazar mı

ohh masaşşşahh :53::53::53: arkadsım senin de değer tavan yapmıs :52::52:
Allahım bunca özlemin ardından, bu topiğimiz ikiz üçüz olucak galiba..:1: yinede Allahım hayırlısını versin,. :nazar::nazar:
hep böyle güzel sonuçlar alalım insaAllah :16::16:

Allahım bizlerid e sonuçlarımıza kolay ve tez zamanda kolaylıklar eyle... :5:bizleri de hamilelik değerini gören arkadaslardan eyle..aminn... :nazar::nazar::nazar:

İkiz kesinDe yakin ama ucuz sanmiyorum cok zor ivf de bolunme olupta cift yumurta ikizi olmasi neyse keseleri gorene kadar yorum yapmamak en dogrusu..
Ucuz dogum counluk hicbir doktor istemiyor aile izin verirse en kucuk ve zayif olani intrakardiyak potasyumla aliyorlar..
İkiz gebeliklerde genellikle 42haftayi tamamlamiyor ama 7aydan sonra yasamayan bebek gunumuz sartlarinda yok denecek kadar az..onun icin ne yapiyoruz olana sukredip skintiya girmiyoruz.normal yolla gebe kalip tam zamaninda tek bebekte dogursan butun ihtimaller onunda basina gelebilir cunku..

Tum gebelik haberi alan annelere en icten tebrikler..

canım ya teşekkürler saol iyi temennilerin için.bende gitmeden görmeden bişi diyemiyorum allah inşallah korktuğuma uğratmaz birdaha üzmez.herkesin sağlıklı sıhhatli bebişleri olur inşallah.

geeelll geeeelll topiğe geeeeelll :) hamiş kalmaya vesıle olaaaaannnn okunmus topık buuuuu :) buyruuuooonnn :) zaaaa

kizlarr cok tebrik ederim hayirli olsun cok sevindrimm rabbim yavrularinizi sorunsuz saglikli bi sekilde kucaginiza almayida nasip etsin :emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Dualarinizda bizide unutmayin hamis hamis bol bol dua edin

Bebeekkk ve nedese kusura bakmayin canlar sizi gormemisim ayyy dahada bi sevindim valllaaa hayirli olsun melekleriniz gobeginizdeymis 8ay daha gobeginizi sonrasindada saglikli bi sekilde kucaklarinizi doldursunlar insallahh:emir_bebek::emir_bebek: :nazar::nazar::nazar::nazar:

Kizlarr gercekten bu topigimize bi dua okuyup uflemeliyizzz nazara gelecek simdii :nazar::nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
Son adet tarihinden itibaren

geçen hafta sayısı DEĞER

3. hafta 5 – 130

4. hafta 75 – 2.600

5. hafta 850 – 20.800

6. hafta 4.000 – 100.200

7/12. hafta 11.500 – 289.000

13/16.hafta 18.300 – 137.000

17/24.hafta 1.400 – 53.000

25/40.hafta 940 – 60.000

-------------