• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şubat ta tüp bebek:)

arkdşlar doktorum aradı ve 5.48 sonuç için negatif dedi çok üzgünüm.en az 50 ve üzeri olması lazım dedi ama neden o zaman 5 ve üzeri diyorlar..sanırım 12.gün için 5 az bir değer..ne yapalım kısmet..

kizlarr cok tebrik ederim hayirli olsun cok sevindrimm rabbim yavrularinizi sorunsuz saglikli bi sekilde kucaginiza almayida nasip etsin :emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Dualarinizda bizide unutmayin hamis hamis bol bol dua edin

Bebeekkk ve nedese kusura bakmayin canlar sizi gormemisim ayyy dahada bi sevindim valllaaa hayirli olsun melekleriniz gobeginizdeymis 8ay daha gobeginizi sonrasindada saglikli bi sekilde kucaklarinizi doldursunlar insallahh:emir_bebek::emir_bebek: :nazar::nazar::nazar::nazar:

Kizlarr gercekten bu topigimize bi dua okuyup uflemeliyizzz nazara gelecek simdii :nazar::nazar::nazar::nazar:

teşekkürler canım.Allah herkese nasip etsin sağlıkla sıhhatle yarabbi

arkdşlar doktorum aradı ve 5.48 sonuç için negatif dedi çok üzgünüm.en az 50 ve üzeri olması lazım dedi ama neden o zaman 5 ve üzeri diyorlar..sanırım 12.gün için 5 az bir değer..ne yapalım kısmet..

RABBİM gönlüne ferahlık versin içindeki sıkıntıyı tez zamanda attırsın inşallah.bir dahaki sefere üzülmezsin inşallah canım benm

anneyimmmm. . . Hamileyimmmmm. . . . Şükürler olsunnnnn. . . . Hamd olsun Rabbımeee. . . degerım 122 :) cok mutluyummmm

hayırlı olsun çok güzel benimde test günüm 2mart heyecanla bekliyorum..benide listeye ekleyin
yaş35
yeristanbul göztepe medicalpark
ilkdeneme
2 embriyo transfer edildi
sorun çikolata kisti+rezerv azlığı
2mart test günü

canım sana şimdi nekadarda moralini bozma sıkma canını densede bilyorum umrunda olmayacak. Hep yaşadık bunu bizden daha iyi kimse bilemez.ama güzel allahım biliyo zamanını ve veriyo dileğini sen sadece bırakma peşini.inşallah sanada en kısa zamanda hayırlısını verir.

:( kıyamam ya. . . Cok uzuldum ınan canım. . . Rabbım sabır ver. . . Teslımıyetten baska caremız yok. . .

inanmıyorum 2saat önce hamile değilim sanıyordum burada yazılanları okuyunca içime şüphe düştü doktorumu aradım sonuçları bide ona söyledim ben HAMİLEYİMMMMMMMMMMM şoka girdim gerçekten bu uğurlu topik dua edin arkadaşlar Rabbim dua eden kulunu geri çevirmiyor çok sevinçliyim çok Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

ohh masaşşşahh :53::53::53: arkadsım senin de değer tavan yapmıs :52::52:
Allahım bunca özlemin ardından, bu topiğimiz ikiz üçüz olucak galiba..:1: yinede Allahım hayırlısını versin,. :nazar::nazar:
hep böyle güzel sonuçlar alalım insaAllah :16::16:

Allahım bizlerid e sonuçlarımıza kolay ve tez zamanda kolaylıklar eyle... :5:bizleri de hamilelik değerini gören arkadaslardan eyle..aminn... :nazar::nazar::nazar:

amin inşallah amin Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah çok sevinçliyim anna oluyorum galiba biri bana tokat atsın yada atmayın kıyamam kendime

herkese merhaba dün transferimyapıldı 5.gün embriyosu idi yavrularımı aldım geldim teyzeleri inş benimle olurlar hep
eşim radyasyon diye internete girmemem kızıyo onlar benim de çocuğum girme diyo şimdi dışarı çıktı da acık okuyum dedim
umrım yeni hamile haberleri almışsızdır çok ihtiyacım var dün cuma idi ya tam ezan zamanı transerim yapıldı ne dualar ettim bilseniz buradaki herkes iççin de ettim allah kabul etsin inşallah ben şimdi biraz geçmiii okuyum baki hamile var mı

Kızlaaaaaaaaar,

Size bir mutlu haber de benden:nazar::nazar::nazar:
Bugün 11. transfer günüm ve beta hcg değerim 408 çıktı:52::52::52::52::52:

Allah'ıma şükürler olsun ki hamileyim.:49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canlarımmm. . . .nasılsınız?
Şey sorucamm. . . .sımdı ben vajınal mantar oldum ya :( doktorum progestan ve antıbıyotıkler yapar normaldr dedı herhangı bı ılac krem vs vermedı. . . Sırkelı suyla yıkamak ıyı gelıyomus dıye okudum. . .sızce yapsam bebıslerıme bı zararı olurmu kı. . . Napsam bılemedımm :( bı yardmcı olunn. . . Yuruyemyrm bıleee

Kızlaaaaaaaaar,

Allah'ıma şükürler olsun ki hamileyim.:49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

bugün çok bereketli bir gün ya baksana bomba bomba üstüne.ALLAH tamamına erdirsin inşallaahhhhh:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Rabbim hepinizin gönlüne göre versin arkadaşlar..
bende ocak ayında tüp bebekle pozitifi gördüm..
ve şuanda bebeğim çok fazla gelişmemiş o yüzden kalp atımları yok..
dr um 1 hafta süre verdi 1 hafta sonra belkide bebeğimi benden ayıracaklar..
sizlerden meleğim için dua bekliyorum..
2013 ekim anneleri topiğinde benm için salatı tefriceye başlatmışlar..ismim nafiye..
1 tanecik bile okusanız Allah razı olsun kimbilir belkide o 1 tanecik dua yüzüsuyu hürmetine bebeğim benmle kalırr:43::43:
okuyabilecek olanlar bana mesaj atarlarsa veya burda sayıyı belirtirlerse sevinirim

Son düzenleme:
Kızlaaaaaaaaar,

o maşalllah ne oluyor bugün bu topiğe herkes hamile galiba gözün aydın canım benimde 522 çıktı yani bende hamileyim inşallah Rabbim kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin

Rabbim hepinizin gönlüne göre versin arkadaşlar..
bende ocak ayında tüp bebekle pozitifi gördüm..
ve şuanda bebeğim çok fazla gelişmemiş o yüzden kalp atımları yok..
dr um 1 hafta süre verdi 1 hafta sonra belkide bebeğimi benden ayıracaklar..
sizlerden meleğim için dua bekliyorum..
2013 ekim anneleri topiğinde benm için salatı tefriceye başlatmışlar..ismim nafiye..
1 tanecik bile okusanız Allah razı olsun kimbilir belkide o 1 tanecik dua yüzüsuyu hürmetine bebeğim benmle kalırr:43::43:
okuyabilecek olanlar bana mesaj atarlarsa veya burda sayıyı belirtirlerse sevinirim

senin için hemen 1 tane okuyorum bilmiyorum ama internetten bulup okuycam şimdi rabbim sana bağışlaasın inşallah 1hafta sonra hayırlı haberini alırız

canlarımmm. . . .nasılsınız?
Şey sorucamm. . . .sımdı ben vajınal mantar oldum ya :( doktorum progestan ve antıbıyotıkler yapar normaldr dedı herhangı bı ılac krem vs vermedı. . . Sırkelı suyla yıkamak ıyı gelıyomus dıye okudum. . .sızce yapsam bebıslerıme bı zararı olurmu kı. . . Napsam bılemedımm :( bı yardmcı olunn. . . Yuruyemyrm bıleee

canım ben normaldede 2 ay da 1 kesin olurum fitil kullanmaktan bıktığım zaman sürekli ılık suyla yıkayıp kuru tutmaya çalışıyorum orayı.bide en ufak bi akıntıda bile yıkamaya gidiyorum.ancak o zaman rahatlıyordum o dediğini ben hiç yapmadım onun için bişey diyemem canım

Back
X