• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şubat ta tüp bebek:)

Kızlaaaaaaaaar,

Size bir mutlu haber de benden:nazar::nazar::nazar:
Bugün 11. transfer günüm ve beta hcg değerim 408 çıktı:52::52::52::52::52:

Allah'ıma şükürler olsun ki hamileyim.:49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Merhaba dost, bende sabahtan beri seni bekliyorum. Cok sevindim haberine, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Benim de pazartesi günü HRS'de transferim oldu, ilkinde cok umutluydum fakat bu sefer değilim. Seni duyunca cok mutlu oldum.

Topicteki tüm taze anne arkadaşlarımı kutluyorum, dualarimiz bizimle olsun ne olur...

Merhaba dost, bende sabahtan beri seni bekliyorum. Cok sevindim haberine, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Benim de pazartesi günü HRS'de transferim oldu, ilkinde cok umutluydum fakat bu sefer değilim. Seni duyunca cok mutlu oldum.

Topicteki tüm taze anne arkadaşlarımı kutluyorum, dualarimiz bizimle olsun ne olur...

Dody diyecektim dost olmuş, telefonun azizliğine ver:)

:nazar::nazar::nazar::nazar:

HAYIRLI BEBEKLER NASİP ETSİN RABBİM

1. MNG2010--------TRANSFERİ YAPILDI---------:emir_bebek:Bir dahaki sefere inşallah

2. fdmaydn---------TRANSFERİ YAPILDI---------:emir_bebek::nazar:hamileeeeee:nazar:

3. melek181 -------az kaldı:)başlayacak:)-------:emir_bebek:

4.mehlikaerva------TRANSFERİ YAPILDI:)---------:emir_bebek::nazar:hamileeeeeeeeeeeeeeeeee:nazar:

5. destina38--------az kaldı:)başlayacak:)-------:emir_bebek:

6. seybil -----------az kaldı:)başlayacak:)-------:emir_bebek:

7. gokcebuket ------az kaldı:)başlayacak:)------:emir_bebek:

8. narinecem--------TRANSFERİ YAPILDI :)-------:emir_bebek::nazar:hamileeeeeeeeee:nazar:

9. sm34 -----------az kaldı:)başlayacak:)--------:emir_bebek:

10._cirkin_ ---------az kaldı:)başlayacak:)--------:emir_bebek::nazar:hamileeeeeeeeeeeeee:nazar:

11.umutluyum_ben-----TEDAVİSİ BAŞLADI:)-------:emir_bebek: :nazar:hamileeeeeee:nazar:

12.tubaaa82----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)---------:emir_bebek:

13.mutlu3838---------TRANSFERİ YAPILDI--------:emir_bebek:birdahaki sefere inşallah

14.gzde87------------TRANSFERİ YAPILDI---------:emir_bebek:bir dahaki sefere inşallah

15.gubi08----------az kaldı:)başlayacak:)---------:emir_bebek:

16.ayseözlem------az kaldı:)başlayacak:)---------:emir_bebek:

17.sveh-----------az kaldı:)başlayacak:)----------:emir_bebek:

18.dicleem----------TRANSFERİ YAPILDI----------:emir_bebek:

19.aslandefne------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------:emir_bebek:

20.derin35----------TRANSFERİ YAPILDI-----------:emir_bebek::nazar:hamileeeeeee:nazar:

21.umut81----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)----------:emir_bebek:

22.kardiyol----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------:emir_bebek:

23.mucize06--------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------:emir_bebek:Birdahaki sefere inşallah

24.nevermindd-------TEDAVİSİ BAŞLADI:)----------:emir_bebek:

25.selinakarca-------TEDAVİSİ BAŞLADI:)----------:emir_bebek:

26.berru_bugra------TEDAVİSİ BAŞLADI:)----------:emir_bebek::nazar:hamileeeeeeeeee:nazar:

27.YUMAKY--------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------:emir_bebek:

28.mlklr -----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------:emir_bebek:

29.melek_1984-----TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------:emir_bebek:

30.Dody-----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------:emir_bebek: :nazar:hamileeeeeee:nazar:

31.bartek---------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------:emir_bebek:

32.yeneresin-------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------:emir_bebek:

33.alfabe-----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------:emir_bebek:

34.NEDESE---------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------:emir_bebek::nazar:hamileeeeeeee:nazar:

35.EsEs50---------TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------:emir_bebek:

36.fman234 -------TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------:emir_bebek:

37.ALISALIS-------TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------:emir_bebek:

38.Lalish----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------:emir_bebek:

39.puffy68--------TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------:emir_bebek::nazar:hamileeeeeeee:nazar:

40.PIINAR---------TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------:emir_bebek:

41.ruzgar17-------TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------:emir_bebek:

42.Tubiiiii--------TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------:emir_bebek:

43.yazcicegi------TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------:emir_bebek:

44.ALS17--------TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------:emir_bebek::nazar:hamileeeeeee:nazar:

45.efsunum------TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------:emir_bebek:

46.BenKayra -----TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------:emir_bebek:

47.yokhe---------TRANSFERİ YAPILDI:)-----------:emir_bebek::nazar:hamileeeeeeeeee:nazar:

48.hope73-------TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------:emir_bebek:

49.nisaemre-------TRANSFERİ YAPILDI:)-----------:emir_bebek:

50.yazcicegi-------TRANSFERİ YAPILDI:)-----------:emir_bebek:

51.tubaceylni-------TRANSFERİ YAPILDI:)-----------:emir_bebek:

52.didem_ada-------TRANSFERİ YAPILDI:)-----------:emir_bebek:

53.bebeek---------TRANSFERİ YAPILDI:)-----------:emir_bebek::nazarhamileeeeeeeeee:nazar:

54.mina55 ------TRANSFERİ YAPILDI:)-----------:emir_bebek:

inanmıyorum 2saat önce hamile değilim sanıyordum burada yazılanları okuyunca içime şüphe düştü doktorumu aradım sonuçları bide ona söyledim ben HAMİLEYİMMMMMMMMMMM şoka girdim gerçekten bu uğurlu topik dua edin arkadaşlar Rabbim dua eden kulunu geri çevirmiyor çok sevinçliyim çok Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

ayyyy maaşallah çok güzel bi gün bu yaa bu topik gerçekten uğurlu var bişey valla çok sevindim tatlım ya rabbim kucağına almayı nasip etsin isteyen herkesede versin
:49::49::49:

Kızlaaaaaaaaar,

Allah'ıma şükürler olsun ki hamileyim.:49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

hey maaşallah yaaa:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
tebrik ederim canım benim rabbim kucağına almayı nasip etsin

evet canım dün ilk ön görüşmemiz yapıldı . e. nazan tavmergen göker bana bakan doktor .. senın doktorun kım? memnunmusun?

ege ünivde bi doktor varmıs bugun kkda okurken aklıma sen geldın.. sana doktorun ısmını vereyım belkı faydası olur hatta yazan uyenın adını..ona özelden ulaş bakalım.. dur önce bulayım sayfayı filan.. not alcaktım unutmusum.. bu uyenınde bı yakını 18 yıl sonra bebek sahıbı etmıs doktor kısa özeti bu.

Canım merhaba, yeni girdim o zamandan beri nete, dolayısıyla anca yazabiliyorum. Benim dr um Rafael Levi, gerçekten çok da memnunum ben. İsmi bize ilk söylendiğinde nette araştırdım, kk da az konuşur falan yazmışlar, ama daha dün telefon açtım dr a , adam tane tane herşeyi anlatıyor daha ne yapsın. Ki bu kaçıncı telefon açışım. Evet biraz cool bir yapısı var, ama koca doçent, yılların dr u, daha önce de yazdım bir yere de, Mehmet Ali Erbil gibi oynayıverecek hali yok heralde yani. Üsteli ben de fazlasıyla panik bir insan olduğum için, onun o cool hali beni de rahatlatıyor gerçekten. Yani ne bileyim insan karşısında ne yaptığından emin görünen birini görmek istiyor. O yüzden belki. Eşim de çok sevdi dr umuzu. Ben bu kadarını beklemiyordum açıkçası.

Senn 18 yıl önce diye bahsettiğin dr hangisiymiş, öğrenebildin mi canım? Merak ettim ben de. Bir de bu bahsettiin 18 yıl önceki arkadaşın hangi şehirde ikamet ediyor? Benim de var da öyle bir tanıdığım.

ayyyy maaşallah çok güzel bi gün bu yaa bu topik gerçekten uğurlu var bişey valla çok sevindim tatlım ya rabbim kucağına almayı nasip etsin isteyen herkesede versin
:49::49::49:

işin tuhaf tarafı ben sabah kan testi yaptırdım sonucu doktora göstermeden ağlayarak çıktım hastaneden ne bileyim hamile değilim sandım sonra burada yazılanları okudum acaba mı dedim doktoru aradım sonucu söyledim sen hamilesin gözün aydın dedi şok oldum herkesi arayıp hamile değilim bi dahakine demiştim saatlerce üzüntüden kendimi temizliğe verdim şaka gibi bu topik olmazsa bilmeyecektim hamile olduğumu deliyim ben ya

inanmıyorum 2saat önce hamile değilim sanıyordum burada yazılanları okuyunca içime şüphe düştü doktorumu aradım sonuçları bide ona söyledim ben HAMİLEYİMMMMMMMMMMM şoka girdim gerçekten bu uğurlu topik dua edin arkadaşlar Rabbim dua eden kulunu geri çevirmiyor çok sevinçliyim çok Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Kızlaaaaaaaaar,

Çok güzel haberler kızlar.
Dodyciğim, dodi dodi dodi mi desek yoksa dido dido mu?

Tebrik ederm hepinizi. Bugün kaç hamile haberi düştü topiğe?

canm cok saol abdestli olman sart değil bu dua için..
içinden gelerek inanarak oku yeter
Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ muhammedenillezî tenhallu bihil ukadu ve tenfericu bihil kurebu ve tukdâ bihil havâicu ve tunâlu bihir regâibu ve husnul havâtimi ve yusteskâl gamâmu bi vechihil kerîmi ve alâ âlihî ve sahbihi fî kulli lemhatin ve nefesin bi adedi kulli ma’lûmin lek.

tatlım inşallah durumu düzelir bebeğinin ben 5 tane okudum allahım kabul etsin. konuş bebeğinle sev onu inan bu o kadar güçlü bişey ki şaşırırsın. bol bol dua et tatlım allah yardımcın olsun

sesimi duyan duama bi duada kendisi katacak yokmu arkadaşlarım:43:
salatı tefriciye topluyorum nolur 5er tane olsa bile okurmusunuz az kaldı...

nedense
arkadaşımız 1
nisa emra arkadaşımız 50
didem ada arkadaşım okurum demişsin bi sayı yazarmısın..
kızlar birazdan cıkacağım ve bidaha buraya girip rahatsız etmem kusura bakmayın:43::43:

Son düzenleme:
canlarımmmmm hepınızden Rabbım razı olsuunnn. . . .dıleyen herkese nasıp etsın Allahımm. . . .muhtesem bı hıs muhtesem bı duygu bu. . . . hepınıze ayrı ayrı tesekkur edıyorum. . .cırkınımmm senı de tebrık ederımmm :) besıklerını kertek mıııı
artık bize dua edin ne olur hamileyken daha kabul olur dualarınız.......biz de tadalım bu duyguyu inş
benıde yazın barı lısteye az kaldı baslıcak dıye :D merhaba nasılsınız arkadaslar
hoşgeldin qusel nasılsın ne zaman başlayacaksın tedaviye beni tanıdın deme........ :53::53:

tatlım inşallah durumu düzelir bebeğinin ben 5 tane okudum allahım kabul etsin. konuş bebeğinle sev onu inan bu o kadar güçlü bişey ki şaşırırsın. bol bol dua et tatlım allah yardımcın olsun
saol canm Allah razı olsun ekliyorum hemen..

işin tuhaf tarafı ben sabah kan testi yaptırdım sonucu doktora göstermeden ağlayarak çıktım hastaneden ne bileyim hamile değilim sandım sonra burada yazılanları okudum acaba mı dedim doktoru aradım sonucu söyledim sen hamilesin gözün aydın dedi şok oldum herkesi arayıp hamile değilim bi dahakine demiştim saatlerce üzüntüden kendimi temizliğe verdim şaka gibi bu topik olmazsa bilmeyecektim hamile olduğumu deliyim ben ya

sonucuna hiç bakmadınmı canım benim :)) nasıl hamile olmadığını düşündün ki valla merak ettim ;)

artık bize dua edin ne olur hamileyken daha kabul olur dualarınız.......biz de tadalım bu duyguyu inş

hoşgeldin qusel nasılsın ne zaman başlayacaksın tedaviye beni tanıdın deme........ :53::53:

cnm carsamba gunu smear yaptırıcam tahlıllerı toplıcam sonra kredı cekıcem :( baslıcam tanıdım dersem yalan olur bayadır takılmıyorum nete ondan cnm kusura bakma:( hatırlatırmısın kendını

HEPİNİZİ CANI YÜREKTEN TEBRİK EDERM NE GÜZEL HABERLER YA SÜERSİNİZ AMA KEŞKE HAMİLE KALAN SORUNUNU KAÇINCI GÜN EMRİYO YAZSA DA ANLASAK RABBİM BİZE NASİP ETSİN İNŞALLAH SİZLERE MAŞALLAH :nazar::nazar:

BEN DE TRANSFERİMİ YAPTIRDIM KUZUCUKLARIM BENİMLELER :emir_bebek:OKUYAN BOŞ GEÇMESİN Bİ DUA DA BİZE TEYZELERİ:):emir_bebek::nazar::49::49:

Tabi ki canım, yazarım tabi. Benim sorunum çikolata kisti + rezerv azlığı, eşimde bir sorun yoktu. İlk tüp bebek denememiz. 3. Gün embriyosuydu. 10 gün boyunca hiç bir iş yapmadım. bol bol uyudum. Transferden sonra çok fazla ağrım sızım olmadı. Hatta bazen belirtim yok diye korktuğum da oldu. Sadece bazen ara ara ateşim çıktı, çok nadir kasık ağrısı oldu. Son 2 gündür adet olacakmışım gibi his vardı karnımda. Ama hiç leke gelmedi. Çok şükür pozitif sonucu aldım. İnşallah en kısa zamanda senden de mutlu haberi alırız:34:

Kızlar, ben menogon kulanıyorum. Dün akşam başladım. 3 toz 2 sıvı ile. Sabah da 2 toz 2 sıvı. Dünden beri kasıklarımda batma var. Sağda daha çok, solda daha az. Sizde de oldu mu iğne kullanırken kasık batmaları? Bu 1.

2. Sabah sağlık ocağına gittim, öğleye kadarnöbetçi oluyor sanıyordum, kaldırmışlar. Cumartesi pazar kapalıymış,ama nerden bileyim 2 sağlık ocağı daha dolaştım, hçbirinde yok. Sonra biraz aşağıda diş hastanesi vardı oraya gittim, enjeksiyon yapmıyorlarmış hafta sonu, yalvardım yakardım, yok, dediler devlet hastanesine git. İğne saatim 9 daydı. Ben zaten 9 a 10 kla çıkmıştım evden, hastaneye gidene kadar oldu mu 9.50.
Orda rica ettim, milletin önüne getim, önce bir iki kişi itiraz etti, sonra geldi bayanın biri, siz ne iğnesi oluyorsunuz dedi, ay ağzımı açar açma başladı gözyaşları sicim gibi akmaya, bir yandan yumurtlama tedavisi diyorum, biryandan hıçkırıyorum, sinirlerim bozulmuş iyice. Neyse baktılar durum vahim, tamam geçin o zaman dediler artık bana, ama hemşire iğne yapıyor ben hala hıçkırıyorum. Velhasıl, iğne 1 saat gecikmeli yapıldı, sorun çıkar mı acaba?

Back
X