• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şubat ta tüp bebek:)

tamam canım, duayı biliyorum zaten ben. Bana da 100 tane yaz o zaman. İnşallah her şey güzel olur. Hayırlısı olsun dediğin gibi. ben bu günlerde çok duygusal oldum zaten. Dün eve gelirken otobüste bir kadınla özürlü oğlunu gördüm. Yol boyunca ağladım. allahım dedim çok istiyorum, yumurtam gelişsin de bebeğim olsun diye koşuşturuyorum, bu insanı da hakir görmüyorum ama yani anlıyorsunuz değil mi beni. Sonuçta IVF tedavisi görüyoruz, bir sürü risk faktörü var ortada Allah korusun. Hayırlısı olsun hepimiz için. Sağlıkla kucaklayalım bebeklerimizi. Bütün uzuvları ve akıl sağlıkları yerinde olsun.
işte canm bak ne diyosun Hayırlısı olsun hepimiz için. Sağlıkla kucaklayalım bebeklerimizi. Bütün uzuvları ve akıl sağlıkları yerinde olsun.
o yüzden Rabbim vermiyosa bunlardan biri eksik olacagı içidir canm dua et bol bol tamam ben 100 tane ekledim seni canm

Canım benim, çok teşekkür ederim. Nolur ümidini kaybetme. Herşey Allah'ın takdiri. Ben fazla belirtim olmadığı için negatif sonuç almaktan korkuyordum. Ama korktuğum gibi olmadı. İnşallah senden de güzel haberler alırız. Dualarım sizinle:34:

Cok sağol canim umarım bende güzel haberler veririm sizlere, bu topic bana da uğurlu gelir:)

arkadaşlar okuyan okuyamayan yazımı görüp Rabbim şifa ver diyendende Allah razı olsun..Rabbim hepimizin gönlünün muradını versin inş...
ben topiğinizden çıkıyorum Rabbime emanet olun..
nedense
çirkin
nisa emra
alfabe
malhikaevra

arkadaşlarım sizin dualarınızı ekledim.. bunlar dışında baska okumak isteyen olursa bana özelden ulaşabilirler tekrar teseşşür ediyorumm

:nazar::nazar::nazar::nazar:

HAYIRLI BEBEKLER NASİP ETSİN RABBİM

1. MNG2010--------TRANSFERİ YAPILDI---------:emir_bebek:Bir dahaki sefere inşallah

2. fdmaydn---------TRANSFERİ YAPILDI---------:emir_bebek::nazar:hamileeeeee:nazar:

3. melek181 -------az kaldı:)başlayacak:)-------:emir_bebek:

4.mehlikaerva------TRANSFERİ YAPILDI:)--------:emir_bebek::nazar:hamileeeeeeeeeeeeeeeeee:nazar:

5. destina38--------az kaldı:)başlayacak:)------:emir_bebek:

6. seybil -----------az kaldı:)başlayacak:)------:emir_bebek:

7. gokcebuket ------az kaldı:)başlayacak:)------:emir_bebek:

8. narinecem--------TRANSFERİ YAPILDI :)------:emir_bebek::nazar:hamileeeeeeeeee:nazar:

9. sm34 -----------az kaldı:)başlayacak:)-------:emir_bebek:

10._cirkin_ ---------az kaldı:)başlayacak:)-------:emir_bebek::nazar:hamileeeeeeeeeeeeee:nazar:

11.umutluyum_ben-----TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----:emir_bebek: :nazar:hamileeeeeee:nazar:

12.tubaaa82----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-------:emir_bebek:

13.mutlu3838---------TRANSFERİ YAPILDI-------:emir_bebek:birdahaki sefere inşallah

14.gzde87------------TRANSFERİ YAPILDI-------:emir_bebek:bir dahaki sefere inşallah

15.gubi08----------az kaldı:)başlayacak:)--------:emir_bebek:

16.ayseözlem------az kaldı:)başlayacak:)--------:emir_bebek:

17.sveh-----------az kaldı:)başlayacak:)--------:emir_bebek:

18.dicleem----------TRANSFERİ YAPILDI---------:emir_bebek:

19.aslandefne------TEDAVİSİ BAŞLADI:)---------:emir_bebek:

20.derin35----------TRANSFERİ YAPILDI---------:emir_bebek::nazar:hamileeeeeee:nazar:

21.umut81----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)--------:emir_bebek:

22.kardiyol----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)--------:emir_bebek:

23.mucize06--------TEDAVİSİ BAŞLADI:)--------:emir_bebek:Birdahaki sefere inşallah

24.nevermindd-------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-------:emir_bebek:

25.selinakarca-------TEDAVİSİ BAŞLADI:)--------:emir_bebek:

26.berru_bugra------TEDAVİSİ BAŞLADI:)--------:emir_bebek::nazar:hamileeeeeeeeee:nazar:

27.YUMAKY--------TEDAVİSİ BAŞLADI:)---------:emir_bebek:

28.mlklr -----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)---------:emir_bebek:

29.melek_1984-----TEDAVİSİ BAŞLADI:)---------:emir_bebek:

30.Dody-----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)---------:emir_bebek: :nazar:hamileeeeeee:nazar:

31.bartek---------TEDAVİSİ BAŞLADI:)----------:emir_bebek:

32.yeneresin-------TEDAVİSİ BAŞLADI:)---------:emir_bebek:

33.alfabe-----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)--------:emir_bebek:

34.NEDESE---------TEDAVİSİ BAŞLADI:)---------:emir_bebek::nazar:hamileeeeeeee:nazar:

35.EsEs50---------TEDAVİSİ BAŞLADI:)---------:emir_bebek:

36.fman234 -------TEDAVİSİ BAŞLADI:)---------:emir_bebek:

37.ALISALIS-------TEDAVİSİ BAŞLADI:)----------:emir_bebek:

38.Lalish----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)----------:emir_bebek:

39.puffy68--------TEDAVİSİ BAŞLADI:)----------:emir_bebek::nazar:hamileeeeeeee:nazar:

40.PIINAR---------TEDAVİSİ BAŞLADI:)----------:emir_bebek:

41.ruzgar17-------TEDAVİSİ BAŞLADI:)----------:emir_bebek:

42.Tubiiiii--------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------:emir_bebek:

43.yazcicegi------TEDAVİSİ BAŞLADI:)----------:emir_bebek:

44.ALS17--------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------:emir_bebek::nazar:hamileeeeeee:nazar:

45.efsunum------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------:emir_bebek:

46.BenKayra -----TEDAVİSİ BAŞLADI:)----------:emir_bebek:

47.yokhe---------TRANSFERİ YAPILDI:)---------:emir_bebek::nazar:hamileeeeeeeeee:nazar:

48.hope73-------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------:emir_bebek:

49.nisaemre-------TRANSFERİ YAPILDI:)---------:emir_bebek:

50.yazcicegi-------TRANSFERİ YAPILDI:)--------:emir_bebek:

51.tubaceylni-------TRANSFERİ YAPILDI:)-------:emir_bebek:

52.didem_ada-------TRANSFERİ YAPILDI:)-------:emir_bebek:

53.bebeek---------TRANSFERİ YAPILDI:)--------:emir_bebek::nazar:hamileeeeeeeeee:nazar:

54.mina55 ------TRANSFERİ YAPILDI:)-----------:emir_bebek:

55.esra8-------TRANSFERİNİ BEKLİYOR----------:emir_bebek:

56.zinnureyn -------TRANSFERİNİ BEKLİYOR------:emir_bebek:

2 dir soruyorum iğne olurken batmanız oldu mu kasıklarınızda diye, bugün adetimin 5. iğnelerimin 2. günü, ilk iğnemi dün saat 4 te yaptırdım. Ve akşam kasıklarımda batma başladı. Sizde de batma oldu mu iğneleriniz devam ederken. Korkuyorum aşırı uyarılma diye bir şey varmış. Ondan korkuyorum. Normal mi daha ilk günden bu batmalar. Sağ kasıkta daha çok, solda çok daha az.

sesimi duyan duama bi duada kendisi katacak yokmu arkadaşlarım:43:
salatı tefriciye topluyorum nolur 5er tane olsa bile okurmusunuz az kaldı...

nedense
arkadaşımız 1
nisa emra arkadaşımız 50
didem ada arkadaşım okurum demişsin bi sayı yazarmısın..
kızlar birazdan cıkacağım ve bidaha buraya girip rahatsız etmem kusura bakmayın:43::43:

20 tane de ben okuyayım canm
Allah kabul etsin

2 dir soruyorum iğne olurken batmanız oldu mu kasıklarınızda diye, bugün adetimin 5. iğnelerimin 2. günü, ilk iğnemi dün saat 4 te yaptırdım. Ve akşam kasıklarımda batma başladı. Sizde de batma oldu mu iğneleriniz devam ederken. Korkuyorum aşırı uyarılma diye bir şey varmış. Ondan korkuyorum. Normal mi daha ilk günden bu batmalar. Sağ kasıkta daha çok, solda çok daha az.

Allah cayırtını versın emııı :) benım oluyodu sık sık batmalar. . . Hayra alamettır ınsaallaaahh. . . :) opucukkk :)

benim olmamıştı batma ama dr um her muayenede kasıklarında acıma batışma var mı diye soruyordu
zaten yumurtam da beklenilenden az gelişti
belkide iyi bişi batması canm doğrusu ben de merak ettim şimdi

Allah cayırtını versın emııı :) benım oluyodu sık sık batmalar. . . Hayra alamettır ınsaallaaahh. . . :) opucukkk :)

:52::52::52:Nihayet Mehlikacığım, ay yüzlü dilber demek değil mi mehlika, çok teşekkür ederim. İnşallah yumoşlarım gelişyordur da ondandır. Neyse sende de olduğunu duyunca rahatlayabilirim artık.

ne güzell ya herkes hamileee, bende gaza geldim dün çıkmayan testin üzerine utanmadan bidaha test yaptım , kızlar kinci çizgi çok çok çok silik yani testin içine girdim nerdeyse ama var gibi işte bugün 9. gün acaba olabilir mi???:17::17::17::17:

ben yumurta takıbının ılk 4 yada 5 gunu agrıdan sancıdan batmadan kıvranıyodum. . . Cok agrım vardı. . .ama yumurtalrm cok guzel gelıstı canm. . . Doktorum da yumurtalar gelısırken ılk etapta sancı ve batma olur demıstı. . . Rahat ol ALFABEEEEEEEEEEmmm:)

:52::52::52:Nihayet Mehlikacığım, ay yüzlü dilber demek değil mi mehlika, çok teşekkür ederim. İnşallah yumoşlarım gelişyordur da ondandır. Neyse sende de olduğunu duyunca rahatlayabilirim artık.

evett dogru bıldınızzz . . . .zoonnkkk :)

benim olmamıştı batma ama dr um her muayenede kasıklarında acıma batışma var mı diye soruyordu
zaten yumurtam da beklenilenden az gelişti
belkide iyi bişi batması canm doğrusu ben de merak ettim şimdi

Neyse canım,iyi m değil mi salı günkü kontrolümde öğreneceğim artık canım. Sonucu bildiririm size. Bundan sonraki her gün güzel haberler verirsiniz inşallah. Hadi artık çıkıyorum ben. Kendinize iyi bakın anne adayları. İncir ceviz yiyin, ballı sütler için, tarçınlı tatlılar yiyin, tatlı haberler veriiiiinnnn.....

Nefiye,okuyunca akşam yazarım canım buraya. Merak etme.

canım batmalar sevin derim ne güzel iğnelere cevap veriyo vücudun yumoşların çoğalıyo işte

Back
X