canım ben Bursalıyım dr.um Barış ATA uludağ ünv. tıp fakultesinde yaptırdım . ilk denememdi.5. gün embriyosuydu eşimden kaynaklı olduğu içn 5 . gün emriyosu transfer edildi. Zaten bugün Barış bey kendisi müjdeyi verdi çok ilgili hastalarıyla Bursa da olanlara tavsiye ederim hem ssk nız varsa günleriniz de yeterliyse ssk karşılıyo zaten madden sizi yormuyor fazla

[/QUOT
NE GÜZELLL..BEN DE BURSADAYIM...BEN DE ACIBADEM DE OLMUŞTUM AŞILAMAMI...BARIŞ BEYİ EŞİMLE BİZ DE DÜŞÜNMÜŞTÜK...İKİNCİ ADIMIMIZ İÇİN...AMA VAZGEÇTİK...ŞAHİN BEYLE DAVAM KARARI ALDIK...ÇÜNKÜ AYNI ŞEYLERİ TEKRAR TEKRAR YAŞAMAK İSTEMİYORUM...ŞAHİN BEYDE BU SÜREÇTE BANA ÇOK DESTEKK OLDU...HER TELEFONUMUZU AÇTI ULAŞAMADIĞIMIZ ZMANLAR DA BİZE GERİ DÖNDÜ...HİKAYEMİZİ DE BİLİYOO...NASİP İŞ DE...DOKTORLARIMIZZZ VESİLEE...CANIMM HEYCANIN YAŞAMAK İSTİYORSUN BİLİYORUMM DAA BİRAZZ ÜCRET HAKKINDA BİLGİ VERİR MİSİN...
tabi ki melekçim ne demek bizim ssk günlerimiz ve diğer şartlarımız uyduğu için
tüp bebek 1500 tl mal oldu bize ama fakulte sende bilirsin yoğun olduğu için biraz bekledik özel gibi değil ama beklediğimize değdi şükür.
Birçok dr. bana aşılama yapılabilir demeseni rağmen Barış hoca gerçekçi oldu ve aşılamanın zaman kaybından başka birşey olmadığını söyledi. Ürolojiden rapor almamız gerekiyordu ama aşılama yaptırın ondan sonra tüp bebek dediler Barış hoca ben çatır çatır alırım o raporu dedi ve aldı da. Çok memnunum kendisinden acıbadem özel olduğu için maddi yönden biraz kasıyor fakat adı üstünde özel herşeyin hemen oluyor ben fakulteye 5 ay gittim mesela

hani özelin avantajı herşey çabucak oluyor. Fakat ben bide geç oldunda güç olmasın diye kasmadım kendimi 6 sen beklemişim 5 ay mı bekleyemeyeceğim