Canım ya, ne olur üzülme artık. Bir daha denersin. Bak bana, o kadar iğne oldum, tam opu gününe geldik, önce bir serum takıyorlar ya, taktılar, sakinleştirici var sanırım içinde, ilk o aleti takarken canım yandı, reflekslerin oluyor tabi, kasıyorsun geri çekiyorsun kendini, iğne mi yapıyorsunuz dedim, hayır önce ultrasonla bakacağım dedi dr, sonra çatlatma iğnenizi ne zaman yaptınız, en son menogonu ne zaman yaptınız diye sorunca anladım zaten, çatlamışlar mı , yok mu yumurta dedim, nasıl panikle sorduysam artık, telaşlanmayın, muayeneyi yapayım, açıklayacağım dedi dr. Neyse çatlamışlar tabi, ençok korktuğum şey. Daha önce de aşılama için olmuştu aynı şey, yumşlar erken çatlayınca aşılama bile yapılamamıştı.
Bak benim durumum bu. Bu yumurtalar hep kaçacak heralde benden diyorum. Toplanamıyorlar bile. Sen en azından gebe kalabilmişsin. Anlıyorsun değil mi?
Yani bir daha gebe kalamaman için hiç bir sebep yok. Bir kez olduysa bir daha olabilir. O yüzden yıpratma kendini. Bir sonraki tedavi için şimdiden moral depolamaya çalış. Beslenmene dikkat et, şu kürlerden falan yap şimdiden. Bal tarçın çörekotu yap. Sonra hergün incir ceviz, kuruyemiş ye. Ve mümkün olduğunca organik beslenmeye çalış. Bak gör, bir sonraki denemende tutunacak bebişleri ve sonra hooop kollarına gelecek. O kadar iyi anlıyorum ki seni. Çok duygulandırdı mesajın beni. Ne olur üzülme. Ve ümitli ol. kendine de iyi bak ki bir dahaki sefere güzel olsun herşey.