Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Mrb kizlar benim de Çarşamba günü 5 gün embriyosu transfer edildi bugün idrar yapsam çıkar mı transfer günü ile birlikte 5. gün oluyor ve cooooook korkuyorum

Mrb kizlar benim de Çarşamba günü 5 gün embriyosu transfer edildi bugün idrar yapsam çıkar mı transfer günü ile birlikte 5. gün oluyor ve cooooook korkuyorum
Canım 8. Güne kadar bekle istersen çıkmayabilir canını sıkma boşuna kaçıncı denemen

Canım 8. Güne kadar bekle istersen çıkmayabilir canını sıkma boşuna kaçıncı denemen
3.denemem olmayacak diye çok korkuyorum Çarşamba günü kan veriyim diyorum direk eşimin de doğum günü pozitif olursa çok güzel olacak yaaa inşallah hayırlısı ile ama dayanamıyorum da

3.denemem olmayacak diye çok korkuyorum Çarşamba günü kan veriyim diyorum direk eşimin de doğum günü pozitif olursa çok güzel olacak yaaa inşallah hayırlısı ile ama dayanamıyorum da
Sen bebeği düşünme canım kendini bu kadar strese sokma . Eşinle güzel bir akşam yemeği ye ve salı günü kan ver eğer tutmuşsa düşük de olsa çıkar elbet

Sen bebeği düşünme canım kendini bu kadar strese sokma . Eşinle güzel bir akşam yemeği ye ve salı günü kan ver eğer tutmuşsa düşük de olsa çıkar elbet ❣❣
İnşallah canım hayırlısı olsun artık 2 negatif den sonra biraz daha rahatım alıştım galiba bı zamanı var demek ki hayırlısı senin test günün ne zaman kaçıncı gün nerde yaptirdin canım?

Chagiles 5.gun silik çıkar 6. Gün netleşir demişti ona itafen ama bende çok gel git yaşıyorum, masalla birlikte bana cesaret verirseniz bi heycan yaşamış oluruz
Transferin ne zaman olmuştu ? Onun yerine onuncu gün kan yaptır valla bende çok istiyorum ama yapamıyorum önceden o kadar çok idrar test yaptım ve negatif gördüm ki çok korkuyorum

Transferin ne zaman olmuştu ? Onun yerine onuncu gün kan yaptır valla bende çok istiyorum ama yapamıyorum önceden o kadar çok idrar test yaptım ve negatif gördüm ki çok korkuyorum
Biliyorum bende aynı şeyi yaşadım bu 2. Denemem, ama düşünsene bir 2. Çizgiyi gördüğümüzdeki rahatlığı, ama biyandanda haklısın sabır iyidir hergün bi heycan yaşamaktansa 1 kere yaşamak daha az yıpratıcı olabilir

Kahramanmaraş tıp fakültesinde yaptırdım canım 2. Denemem ilki kasım ayında olmuştu 5. Gün 2 embriyo transfer edilmişti maalesef negatif oldu . 2. Tedavim de yine aynı merkez aynı doktor 2 embriyo transfer edildi dün bugün daha 1. Günüm bitiyor yani dahaaaaaa çoooookkkk günlerim var ama eskisi gibi stresli değilim . Daha sakinim bakalım 20 şubat test günüm ve kendime söz verdim test günüme kadar idrar testi fln yapmicam

Benimde ikinci transferim evet o çizgiyi mutlaka görmek istiyorum zaten kan sonucum pozitif olunca o idrar testini yapıcam yine de kendimi sonuca kadar hamileyim ben diye düşünerek durdurmaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…