Kalbini dinle benceValla evet içim bu defa umut dolu ama bi o kadar da korkum var
İçimde oldu diye his var umutlanmaktan korkuyorumKalbini dinle bence
İnan ben cok istiyorum test yapmayı ama cesaretim yok cuma gününden beri kendimi tutuyorumEn cesaretsiz benim burda anlasilan
Ben de öyleyim ama cesaretsizlikten değil, negatif alıp acaba pozitif mi diye kafayı yemekten korkuyorum. O daha acayip bi umutlanma haliEn cesaretsiz benim burda anlasilan
15 şubat cnmYaa evet senin test günün ne zaman
Kuzum senin kacinci gun embriyosuyduKalbini dinle bence
5. Gün canim benimKuzum senin kacinci gun embriyosuydu
Yaa benimde 12 yada 13 subat ben erken mi diyorum idrar testi için15 şubat cnm
Chagiles 5.gun silik çıkar 6. Gün netleşir demişti ona itafen ama bende çok gel git yaşıyorum, masalla birlikte bana cesaret verirseniz bi heycan yaşamış oluruzYaa benimde 12 yada 13 subat ben erken mi diyorum idrar testi için
Canım 8. Güne kadar bekle istersen çıkmayabilir canını sıkma boşunaMrb kizlar benim de Çarşamba günü 5 gün embriyosu transfer edildi bugün idrar yapsam çıkar mı transfer günü ile birlikte 5. gün oluyor ve cooooook korkuyorum
3.denemem olmayacak diye çok korkuyorum Çarşamba günü kan veriyim diyorum direk eşimin de doğum günü pozitif olursa çok güzel olacak yaaa inşallah hayırlısı ile ama dayanamıyorum daCanım 8. Güne kadar bekle istersen çıkmayabilir canını sıkma boşunakaçıncı denemen
Sen bebeği düşünme canım kendini bu kadar strese sokma . Eşinle güzel bir akşam yemeği ye ve salı günü kan ver eğer tutmuşsa düşük de olsa çıkar elbet3.denemem olmayacak diye çok korkuyorum Çarşamba günü kan veriyim diyorum direk eşimin de doğum günü pozitif olursa çok güzel olacak yaaa inşallah hayırlısı ile ama dayanamıyorum da
İnşallah canım hayırlısı olsun artık 2 negatif den sonra biraz daha rahatım alıştım galiba bı zamanı var demek ki hayırlısı senin test günün ne zaman kaçıncı gün nerde yaptirdin canım?Sen bebeği düşünme canım kendini bu kadar strese sokma . Eşinle güzel bir akşam yemeği ye ve salı günü kan ver eğer tutmuşsa düşük de olsa çıkar elbet ❣❣
Transferin ne zaman olmuştu ? Onun yerine onuncu gün kan yaptır valla bende çok istiyorum ama yapamıyorum önceden o kadar çok idrar test yaptım ve negatif gördüm ki çok korkuyorumChagiles 5.gun silik çıkar 6. Gün netleşir demişti ona itafen ama bende çok gel git yaşıyorum, masalla birlikte bana cesaret verirseniz bi heycan yaşamış oluruz
Biliyorum bende aynı şeyi yaşadım bu 2. Denemem, ama düşünsene bir 2. Çizgiyi gördüğümüzdeki rahatlığı, ama biyandanda haklısın sabır iyidir hergün bi heycan yaşamaktansa 1 kere yaşamak daha az yıpratıcı olabilirTransferin ne zaman olmuştu ? Onun yerine onuncu gün kan yaptır valla bende çok istiyorum ama yapamıyorum önceden o kadar çok idrar test yaptım ve negatif gördüm ki çok korkuyorum
Kahramanmaraş tıp fakültesinde yaptırdım canım 2. Denemem ilki kasım ayında olmuştu 5. Gün 2 embriyo transfer edilmişti maalesef negatif oldu . 2. Tedavim de yine aynı merkez aynı doktor 2 embriyo transfer edildi dünİnşallah canım hayırlısı olsun artık 2 negatif den sonra biraz daha rahatım alıştım galiba bı zamanı var demek ki hayırlısı senin test günün ne zaman kaçıncı gün nerde yaptirdin canım?
Benimde ikinci transferim evet o çizgiyi mutlaka görmek istiyorum zaten kan sonucum pozitif olunca o idrar testini yapıcam yine deBiliyorum bende aynı şeyi yaşadım bu 2. Denemem, ama düşünsene bir 2. Çizgiyi gördüğümüzdeki rahatlığı, ama biyandanda haklısın sabır iyidir hergün bi heycan yaşamaktansa 1 kere yaşamak daha az yıpratıcı olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?