Evham yapma kız sakin sakin beklee bk doktor da demiş :)Kızlar karın ağrım geçti bu arada doktor da cevap verdi. Olabilir dedi ortada kötüye yorulacak bi durum yokmuş, hatta biz iyiye yoralım dedi
Aslinda dun yazdim bende benim de gecti cok cok hafif var bugun senle ayni gibi agrilarimiz sankiKızlar karın ağrım geçti bu arada doktor da cevap verdi. Olabilir dedi ortada kötüye yorulacak bi durum yokmuş, hatta biz iyiye yoralım dedi
Aslinda dun yazdim bende benim de gecti cok cok hafif var bugun senle ayni gibi agrilarimiz sanki
Hayırlısı olsun canım hakkında. İğneler vurulurken ben iki günde bir gitmiştim kontrole. Yumurtalarin buyicek çatlama iğnesi vurulacak tam gününü hatırlamıyorum ama 12.gun olması lazım. 36 saat sonra da yumurtalar toplanır opu olur yani. Sonra dollenmeyi beklersin doktor taze mi olacak dondurulmuş mu karar verir. İnşallah güzel haber alırsınKızlar merhaba. İlk denemem olacak benim de. Henüz iğne kullanıyorum . Çarşamba kontrolüm var . Süreci pek de bilmiyorum sizlerden okuyup öğreniyorum
Hayırlısı olsun canım hakkında. İğneler vurulurken ben iki günde bir gitmiştim kontrole. Yumurtalarin buyicek çatlama iğnesi vurulacak tam gününü hatırlamıyorum ama 12.gun olması lazım. 36 saat sonra da yumurtalar toplanır opu olur yani. Sonra dollenmeyi beklersin doktor taze mi olacak dondurulmuş mu karar verir. İnşallah güzel haber alırsın
Hepsi stresli bir o kadar heyecanlı inşallah bekleyeb herkese nasip olsunAmin hepimiz için hayırlısı olsunsenin de sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah transferi beklemek ayrı sabırsızlık transferden sonrası ayrı sabırsızlık Allah bize sabır da versin
AminHepsi stresli bir o kadar heyecanlı inşallah bekleyeb herkese nasip olsun
Dert etme pozitif dusun insallah kuzum paylasiriz mutlulugumuzu gunlerimiz gelinceben normalde her şeyin olabileceğini biliyorum yani her ağrıyı sızıyı dert etmezdim de ilk günden beri regl ağrısı hissedince ve pek kimsede görmeyince panik oldum ❤ neyse ki geri sakinleştim bakalım benim ta cmt test günüm huni gezip dolaşırım artık
İnşallah ikimiz de pozitif oluruz da bu mutluluğu paylaşırız
İlk gün benimde oldu kan geldi hafif ama bu normal canım kötüyü düşünmeTransfer günü oldu ertesi günü oldu dün olmadı bugün sabahtan beri ağrıdı. Yazdım doktoraama bu kdr erken olmasnı sanmıyorum hamilelik olsun.
HoşgeldinizKızlar merhaba. İlk denemem olacak benim de. Henüz iğne kullanıyorum . Çarşamba kontrolüm var . Süreci pek de bilmiyorum sizlerden okuyup öğreniyorum
Doktor olabilir hatta biz iyiye yoralım dediİlk gün benimde oldu kan geldi hafif ama bu normal canım kötüyü düşünme
Benim ki ilk gun yerleşme olması zor biraz :) ama senin hala devam ediyor sanırım senin kı yerleşmeDoktor olabilir hatta biz iyiye yoralım dediİnşallah yerleşmedir sizinki
Ne zaman basladin ignelere canim hosgeldinTeşekkür ederimm hoş bulduk
HoşbuldukNe zaman basladin ignelere canim hosgeldin
Simdi o igneleri vurmak bile mutlu eder seni saatini heyecanla beklersinHoşbuldukyeni başladım. Dün ön görüşme niyetiyle gittim. Ani bir kararla tedavi içinde buldum kendimi dün başladım yeni ilk iğnemi. Çarşamba da kontrolüm var
Aynen zaten duygularım çok karmaşık hala farkında değilim neler olduğunun. Ben anlayana kadar her şey bitmiş olur heraldeSimdi o igneleri vurmak bile mutlu eder seni saatini heyecanla beklersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?