Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Aslinda dun yazdim bende benim de gecti cok cok hafif var bugun senle ayni gibi agrilarimiz sanki
ben normalde her şeyin olabileceğini biliyorum yani her ağrıyı sızıyı dert etmezdim de ilk günden beri regl ağrısı hissedince ve pek kimsede görmeyince panik oldum neyse ki geri sakinleştim bakalım benim ta cmt test günüm huni gezip dolaşırım artık

İnşallah ikimiz de pozitif oluruz da bu mutluluğu paylaşırız

Kızlar merhaba. İlk denemem olacak benim de. Henüz iğne kullanıyorum . Çarşamba kontrolüm var . Süreci pek de bilmiyorum sizlerden okuyup öğreniyorum

Kızlar merhaba. İlk denemem olacak benim de. Henüz iğne kullanıyorum . Çarşamba kontrolüm var . Süreci pek de bilmiyorum sizlerden okuyup öğreniyorum
Hayırlısı olsun canım hakkında. İğneler vurulurken ben iki günde bir gitmiştim kontrole. Yumurtalarin buyicek çatlama iğnesi vurulacak tam gününü hatırlamıyorum ama 12.gun olması lazım. 36 saat sonra da yumurtalar toplanır opu olur yani. Sonra dollenmeyi beklersin doktor taze mi olacak dondurulmuş mu karar verir. İnşallah güzel haber alırsın

Amin hepimiz için hayırlısı olsun senin de sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah transferi beklemek ayrı sabırsızlık transferden sonrası ayrı sabırsızlık Allah bize sabır da versin

Amin hepimiz için hayırlısı olsun senin de sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah transferi beklemek ayrı sabırsızlık transferden sonrası ayrı sabırsızlık Allah bize sabır da versin
Hepsi stresli bir o kadar heyecanlı inşallah bekleyeb herkese nasip olsun

Dert etme pozitif dusun insallah kuzum paylasiriz mutlulugumuzu gunlerimiz gelince

Ne zaman basladin ignelere canim hosgeldin
Hoşbulduk yeni başladım. Dün ön görüşme niyetiyle gittim. Ani bir kararla tedavi içinde buldum kendimi dün başladım yeni ilk iğnemi. Çarşamba da kontrolüm var

Simdi o igneleri vurmak bile mutlu eder seni saatini heyecanla beklersin
Aynen zaten duygularım çok karmaşık hala farkında değilim neler olduğunun. Ben anlayana kadar her şey bitmiş olur heralde
Sen transfer sonrası bekleyiştesin galiba inşallah güzel haberlerini duyarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…