İgneler bile canini yakmaz bebegim icin dersinAynen zaten duygularım çok karmaşık hala farkında değilim neler olduğunun. Ben anlayana kadar her şey bitmiş olur heralde
Sen transfer sonrası bekleyiştesin galiba inşallah güzel haberlerini duyarız
Hala yapmamakta kararlısınİgneler bile canini yakmaz bebegim icin dersinevet benim 8.gunum sali gunu test var heyecan dorukta vakit gecmiyor
Evet insallah keske yapsaymisim da ogrenseymisim bebisimi derim sali gunuHala yapmamakta kararlısın
Az kalmış inş sevinçli haberini alırz ya..İgneler bile canini yakmaz bebegim icin dersinevet benim 8.gunum sali gunu test var heyecan dorukta vakit gecmiyor
Canım sence benimki transferin kaçıncı günü belli olur evde test için? Doktor tutunması 2 blastokist icin 7 8 günü bulur dediHala yapmamakta kararlısın
Blast embriyolar 5. Gün beta salgilamaya basliyo bnm ilk iki transfer tek embriyo konuldu ona rağmen hep 5. Gün çıktı idrarda ama gölge gibi beliriyor. 6. Gün çok net görünüyor. İki tane olunca 4. Gün gören bile var. Bence 6. Günde çıkar senin başlar salınımCanım sence benimki transferin kaçıncı günü belli olur evde test için? Doktor tutunması 2 blastokist icin 7 8 günü bulur dedi
AminnnAz kalmış inş sevinçli haberini alırz ya..
Denesem mi aceba ya çok kararsızm pzt veya salıBlast embriyolar 5. Gün beta salgilamaya basliyo bnm ilk iki transfer tek embriyo konuldu ona rağmen hep 5. Gün çıktı idrarda ama gölge gibi beliriyor. 6. Gün çok net görünüyor. İki tane olunca 4. Gün gören bile var. Bence 6. Günde çıkar senin başlar salınım
Belirsiz kalmak daha kötü bnce bnm de test günüm salı büyük ihtimal Bi dha ister sonraDenesem mi aceba ya çok kararsızm pzt veya salı
Güzel haberler ver bize inşallah benimde çarşamba günü ama yarın bi idrar yapsam mı yapmasam mi cok kararsızımİgneler bile canini yakmaz bebegim icin dersinevet benim 8.gunum sali gunu test var heyecan dorukta vakit gecmiyor
İnsallah kuzumGüzel haberler ver bize inşallah benimde çarşamba günü ama yarın bi idrar yapsam mı yapmasam mi cok kararsızım
Bende boşuna üzülürüm diye korkuyorumİnsallah kuzumdayanabiliyosan sabret derim kesinligi olmayan bi sonucla karsilasma diye
Belki negatif cikacak ama aslinda pozitif olacak o yuzden gununu bekle kuzum zor ama sabir ve duaBende boşuna üzülürüm diye korkuyorum
Gerçekten canım bile acımıyor ki iğneden korkarım ben. Senin de çok az kalmış hadi bakalımİgneler bile canini yakmaz bebegim icin dersinevet benim 8.gunum sali gunu test var heyecan dorukta vakit gecmiyor
Sonuna yaklaştık baya biraz daha sabır edelim bakalımBelki negatif cikacak ama aslinda pozitif olacak o yuzden gununu bekle kuzum zor ama sabir ve dua
Aynen oyle sabirSonuna yaklaştık baya biraz daha sabır edelim bakalım
Bnce sen heveslendin yarın yapicaksin gibime geliyoGüzel haberler ver bize inşallah benimde çarşamba günü ama yarın bi idrar yapsam mı yapmasam mi cok kararsızım
Kubracım adaş mışız yarın deneyelim mi? Olmasada üzülmek yok ama daha vakit var çünkü?Güzel haberler ver bize inşallah benimde çarşamba günü ama yarın bi idrar yapsam mı yapmasam mi cok kararsızım
Valla evet içim bu defa umut dolu ama bi o kadar da korkum varBnce sen heveslendin yarın yapicaksin gibime geliyo
Yaa evet senin test günün ne zamanKubracım adaş mışız yarın deneyelim mi? Olmasada üzülmek yok ama daha vakit var çünkü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?