Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Evet gördüm pozitifi dün şükür :) bnm sknti tutması değil de düşmemesi ondan biraz stresliyim ama içimde ki his bu sefer görücem bebisimi diyor
Tebrikler hayırlısıyla kucağına al inşallah bebişin belirtin oldu mu hiç?

Tebrikler hayırlısıyla kucağına al inşallah bebişin belirtin oldu mu hiç?
İnsallah Allah isteyen herkese nasip etsin. Öyle belli Bi belirti yok göğüs uçlarım çok sızladı bnm 3. 4. Gün. Bugün 9. Gun sbh istifra ettim bide ilaçlardan da olabilir

İnsallah Allah isteyen herkese nasip etsin. Öyle belli Bi belirti yok göğüs uçlarım çok sızladı bnm 3. 4. Gün. Bugün 9. Gun sbh istifra ettim bide ilaçlardan da olabilir
Göğüs ağrısı bende de çok var önceki transferimde daha çoktu aslında bunda o kadar çok canımı acıtmıyor göğüslerim hafif bir ağrı var sadece. Yaa ne güzel duygu gerçekten cok cok sevindim insallah cok guzel bir gebelik geçirirsin

Yarın test günü dua edin katlansin değer çok korkuyorum şuan ben nedense dusukler böyle evhamli yaptı beni. Göğüs ağrısı ayrı da bnm uçlar elektrik çarpar gibiydi

Kizlar benim dun 8.gundu ve kan testi negatif 0 cikti dua edin bana da rabbim tez zamanda hepimizin yuzunu guldursun

Kizlar benim dun 8.gundu ve kan testi negatif 0 cikti dua edin bana da rabbim tez zamanda hepimizin yuzunu guldursun
0,1 mi çıktı ne çıktı canım çok üzüldüm test gününe kdr sans vardır yine de bırakma ilaclarini doktor demeden sakın. Hakkında hayırlısı olsun

Yarın test günü dua edin katlansin değer çok korkuyorum şuan ben nedense dusukler böyle evhamli yaptı beni. Göğüs ağrısı ayrı da bnm uçlar elektrik çarpar gibiydi
Gönlünü ferah tut inşallah çok güzel olacak. Hergün belli dualar okuyorum bugün senin içinde dua edicem inşallah çok güzel olacak sonucun sakın moralini bozma kafana takma ne güzel bebişin seninle

Gönlünü ferah tut inşallah çok güzel olacak. Hergün belli dualar okuyorum bugün senin içinde dua edicem inşallah çok güzel olacak sonucun sakın moralini bozma kafana takma ne güzel bebişin seninle
Yaa Allah razı olsun. Bende inan burda durumunu bildiğim herkese ediyorum. Çok zor dönemlerden geçiyoruz sabır herkese en çok

Kuzum kendini strese sokma belki de hormon yeni salgıanmaya başladı bide 0 çıkması da garip zaten kullandığın ilaçlardan dolayı yüksek çıkmalı benim ilk transferim de 5.42 çıktı ve gebelik yoktu ilaçları bıraktıktan sonta tekran test yaptın o zaman 2 lere falan düşmüştü. Benxe sonuçta zaten bir gariplik var

Bilmem ki kuzum valla bende cok saskin ve uzgunum ilk denememizdi oyle uzgunum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…