Canım sana bir sorum var, tutunma kanaması oluyormu sende?Evet gördüm pozitifi dün şükür :) bnm sknti tutması değil de düşmemesi ondan biraz stresliyim ama içimde ki his bu sefer görücem bebisimi diyor
Yok kuzu ben hiç yaşamadım onu. Bsy yok dimiCanım sana bir sorum var, tutunma kanaması oluyormu sende?
Benim göğüslerim zaten şişti ama dün çok daha fazla rahatsz etti sanki, bir de sol kasık ağrısı devam doktor 7 8 gun alir demisti ya tutunma bugun 7. Gun, bakalım neolacakCanım sana bir sorum var, tutunma kanaması oluyormu sende?
Tebrikler hayırlısıyla kucağına al inşallah bebişinEvet gördüm pozitifi dün şükür :) bnm sknti tutması değil de düşmemesi ondan biraz stresliyim ama içimde ki his bu sefer görücem bebisimi diyor
İnsallah Allah isteyen herkese nasip etsin. Öyle belli Bi belirti yok göğüs uçlarım çok sızladı bnm 3. 4. Gün. Bugün 9. Gun sbh istifra ettim bide ilaçlardan da olabilirTebrikler hayırlısıyla kucağına al inşallah bebişinbelirtin oldu mu hiç?
Göğüs ağrısı bende de çok var önceki transferimde daha çoktu aslında bunda o kadar çok canımı acıtmıyor göğüslerim hafif bir ağrı var sadece. Yaa ne güzel duygu gerçekten cok cok sevindim insallah cok guzel bir gebelik geçirirsinİnsallah Allah isteyen herkese nasip etsin. Öyle belli Bi belirti yok göğüs uçlarım çok sızladı bnm 3. 4. Gün. Bugün 9. Gun sbh istifra ettim bide ilaçlardan da olabilir
Yarın test günü dua edin katlansin değer çok korkuyorum şuan ben nedense dusukler böyle evhamli yaptı beni. Göğüs ağrısı ayrı da bnm uçlar elektrik çarpar gibiydiGöğüs ağrısı bende de çok var önceki transferimde daha çoktu aslında bunda o kadar çok canımı acıtmıyor göğüslerim hafif bir ağrı var sadece. Yaa ne güzel duygu gerçekten cok cok sevindim insallah cok guzel bir gebelik geçirirsin
0,1 mi çıktı ne çıktı canım çok üzüldüm test gününe kdr sans vardır yine de bırakma ilaclarini doktor demeden sakın. Hakkında hayırlısı olsunKizlar benim dun 8.gundu ve kan testi negatif 0 cikti dua edin bana da rabbim tez zamanda hepimizin yuzunu guldursun
Gönlünü ferah tut inşallah çok güzel olacak. Hergün belli dualar okuyorum bugün senin içinde dua edicem inşallah çok güzel olacak sonucun sakın moralini bozma kafana takma ne güzel bebişin seninleYarın test günü dua edin katlansin değer çok korkuyorum şuan ben nedense dusukler böyle evhamli yaptı beni. Göğüs ağrısı ayrı da bnm uçlar elektrik çarpar gibiydi
Yaa Allah razı olsun. Bende inan burda durumunu bildiğim herkese ediyorum. Çok zor dönemlerden geçiyoruz sabır herkese en çokGönlünü ferah tut inşallah çok güzel olacak. Hergün belli dualar okuyorum bugün senin içinde dua edicem inşallah çok güzel olacak sonucun sakın moralini bozma kafana takma ne güzel bebişin seninle
Allah razı olsun kuzum Rabbim inşallah kabul eder dualarımızıYaa Allah razı olsun. Bende inan burda durumunu bildiğim herkese ediyorum. Çok zor dönemlerden geçiyoruz sabır herkese en çok
Amin cnmmAllah razı olsun kuzum Rabbim inşallah kabul eder dualarımızı
Test gunum yarin canim testi dun yaptirdim0,1 mi çıktı ne çıktı canım çok üzüldüm test gününe kdr sans vardır yine de bırakma ilaclarini doktor demeden sakın. Hakkında hayırlısı olsun
Canim geçmiş olsun ama senin 3. Gün embriyosu değil mi? 12. Günde verilir kan o zaman? Regl ağrıların ne durumda pekiKizlar benim dun 8.gundu ve kan testi negatif 0 cikti dua edin bana da rabbim tez zamanda hepimizin yuzunu guldursun
Yok kuzum 5.gun embriyosu 8.gun yaptirdim testi yaniCanim geçmiş olsun ama senin 3. Gün embriyosu değil mi? 12. Günde verilir kan o zaman? Regl ağrıların ne durumda peki
Ah canım çok üzüldüm insan teselli edicek bişey bulamıyo umudumuzu yitirmeyeceğiz tek bildiğim buYok kuzum 5.gun embriyosu 8.gun yaptirdim testi yaniagrim da yok
Kuzum kendini strese sokma belki de hormon yeni salgıanmaya başladı bide 0 çıkması da garip zaten kullandığın ilaçlardan dolayı yüksek çıkmalı benim ilk transferim de 5.42 çıktı ve gebelik yoktu ilaçları bıraktıktan sonta tekran test yaptın o zaman 2 lere falan düşmüştü. Benxe sonuçta zaten bir gariplik varKizlar benim dun 8.gundu ve kan testi negatif 0 cikti dua edin bana da rabbim tez zamanda hepimizin yuzunu guldursun
Sagol canimAh canım çok üzüldüm insan teselli edicek bişey bulamıyo umudumuzu yitirmeyeceğiz tek bildiğim bu
Bilmem ki kuzum valla bende cok saskin ve uzgunum ilk denememizdi oyle uzgunum kiKuzum kendini strese sokma belki de hormon yeni salgıanmaya başladı bide 0 çıkması da garip zaten kullandığın ilaçlardan dolayı yüksek çıkmalı benim ilk transferim de 5.42 çıktı ve gebelik yoktu ilaçları bıraktıktan sonta tekran test yaptın o zaman 2 lere falan düşmüştü. Benxe sonuçta zaten bir gariplik var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?