Yarın doktora de bakalım ne dicek vardır her işte bir hayır ne deyim kuzum çok zorTest gunum yarin canim testi dun yaptirdim
Hadi hayırlısı olsun inşallah seninledir bebişin heyecanlı bekleyiş başladı. Kaçıncı gün embriyosuydu kaçıncı denemeBugün itibariyle transferim gerçekleşti 21 şubat öğrenme tarihim bakalım nolcak
Teşekkür ederim canım inşallah emeklerimiz hayallerimiz boşa çıkmazHadi hayırlısı olsun inşallah seninledir bebişin heyecanlı bekleyiş başladı. Kaçıncı gün embriyosuydu kaçıncı deneme
Canım hayırlı olsun inşallah güzel haberler verirsinBugün itibariyle transferim gerçekleşti 21 şubat öğrenme tarihim bakalım nolcak
Aminn canım inşallahCanım hayırlı olsun inşallah güzel haberler verirsin
Nasil atlaticam bu şoku uzuntuyu kuzum yaYarın doktora de bakalım ne dicek vardır her işte bir hayır ne deyim kuzum çok zor
Hayirli sabret o zaman canim insallah guzel haberi alacaksinEvet kuzum ikinci şimdi birtane daha yaptım ama çıkmadı
Aminnn canımAminn canım inşallahhepimiz mutlu güzel haberi veririz
Yaa ikinci de de sonradan hafif belirginleşti ama ben hala inanmaya korkuyorum galibaHayirli sabret o zaman canim insallah guzel haberi alacaksin
Zor ama inan düşük dha zor ikincide hep dedim duscekse tutmasın kimyasal oldu o yüzden vardr Bi Hayir sende kendini üzme boşuna bnce yine denenirNasil atlaticam bu şoku uzuntuyu kuzum ya
Hemen git kan ver acildeYaa ikinci de de sonradan hafif belirginleşti ama ben hala inanmaya korkuyorum galiba
Test mi yaptınYaa ikinci de de sonradan hafif belirginleşti ama ben hala inanmaya korkuyorum galiba
İnsallah 2.guzel sonuclanir canimZor ama inan düşük dha zor ikincide hep dedim duscekse tutmasın kimyasal oldu o yüzden vardr Bi Hayir sende kendini üzme boşuna bnce yine denenir
EvetTest mi yaptın
Yaa kuzum gidemem ki ancak yarın kan verebilirim esim evde değil hastane de yakın degil dua et banaHemen git kan ver acilde
Gonlunce olsun insallah canimYaa kuzum gidemem ki ancak yarın kan verebilirim esim evde değil hastane de yakın degil dua et bana
Burda ılkte sağlıklı gebelik ilerleten az emin ol herkes deneyerek ulaşıyor. Hazırda embriyo var miİnsallah 2.guzel sonuclanir canim
Yok yok hc takılma markaya kuruma çizgisinden bahsediyorlar hani görelim atsana kız bnce var net olarak çıktıysa hadi hayırlısı olsun n çok sevindimEvethemde iki tane arka arkaya ilki baya ikinci çizgi çıktı inanmadım. Hemen bi tane daha yaptım onda da sonradan silik çıktı. Ama bebe time markası hakkında kotü yorumlar var o yüzden kuşkuya düştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?