Kaçıncı gün embriyosuydu canım?Kizlar 7. Gun olacak yarın transfer günü ile birlikte kanda çıkar mı yarın versem acaba?
5.gun canımKaçıncı gün embriyosuydu canım?
Çıkar o zaman kuzum idrarda mi gördün5.gun canım
Embriyo yok tekrar sil bastan baslayacak kuzumBurda ılkte sağlıklı gebelik ilerleten az emin ol herkes deneyerek ulaşıyor. Hazırda embriyo var mi
Trakyaliydin dimi hoşgeldin hayırlısı olsun inşallah seninledirBenimde bugun transferim yapildi. Cok heyecanliilk deneyimim
Belki bu sefer çok toplanck kalite iyi olck bilemezsin zamanı var bebislerin deEmbriyo yok tekrar sil bastan baslayacak kuzum
Evet.. insallah hepimizin hayirli olsunTrakyaliydin dimi hoşgeldin hayırlısı olsun inşallah seninledir
Amin kuzum hepimizin inşallahGonlunce olsun insallah canim
Yok canım da meraktan işte heycan dan duramıyorum idrar yapsam da çıkar mı bugün transfer günü ile 6. Günüm çıkar mı idrar da acabaaa?Çıkar o zaman kuzum idrarda mi gördün
İlkini atayım ikincisi foto da pek belli olmu yor bir tane de erken gebelik testi var onuda yapıcamYok yok hc takılma markaya kuruma çizgisinden bahsediyorlar hani görelim atsana kız bnce var net olarak çıktıysa hadi hayırlısı olsun n çok sevindim
Transfer günü sayılmıyor ama ben ilk ikisinde de 5. Günde öğrendim 6. Günde net gordum. Bu sefer de öyle oldu. Yarın başlayabilirsin testlere bencee :)Yok canım da meraktan işte heycan dan duramıyorum idrar yapsam da çıkar mı bugün transfer günü ile 6. Günüm çıkar mı idrar da acabaaa?
İnsallah canim dua etBelki bu sefer çok toplanck kalite iyi olck bilemezsin zamanı var bebislerin de
Ay kız sen de Bi hoşsun bariz hamilesin tutmuş 60 70 civarı gibi duruyor beta şuan inan inan hayal degilllİlkini atayım ikincisi foto da pek belli olmu yor bir tane de erken gebelik testi var onuda yapıcam Eki Görüntüle 2588210
Canım transfer kacinci günü yapmistinİlkini atayım ikincisi foto da pek belli olmu yor bir tane de erken gebelik testi var onuda yapıcam Eki Görüntüle 2588210
Yarın idrar yapsam çıkar mı canım silik de olsaTransfer günü sayılmıyor ama ben ilk ikisinde de 5. Günde öğrendim 6. Günde net gordum. Bu sefer de öyle oldu. Yarın başlayabilirsin testlere bencee :)
Şimdi erken testi de yaptım ay valla kendimi nasıl. Hissediyorum bilmiyorumAy kız sen de Bi hoşsun bariz hamilesin tutmuş 60 70 civarı gibi duruyor beta şuan inan inan hayal degilllay çok guzell
Kuzum benim 3 şubatta oldu transfer 5. Gün embriyosu. Senin ne zaman transfer ve kaçıncı gün embriyosu?Canım transfer kacinci günü yapmistin
Bencede test günü değişir inş dua et bizim de dualarımz seninle..0,1 mi çıktı ne çıktı canım çok üzüldüm test gününe kdr sans vardır yine de bırakma ilaclarini doktor demeden sakın. Hakkında hayırlısı olsun
Çıkar canım tabi bu vücudunun salınımına da bağlı. Ama dediğim gibi ben hep gördüm çok silik olarakYarın idrar yapsam çıkar mı canım silik de olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?