Şimdi erken testi de yaptım ay valla kendimi nasıl. Hissediyorum bilmiyorum
5 Şubat 5 gün embriyosu canimKuzum benim 3 şubatta oldu transfer 5. Gün embriyosu. Senin ne zaman transfer ve kaçıncı gün embriyosu?
Yaaa canım galiba öyleİyi hisset güzel hisset bebişin seninlee
Hmm senin benden sonra kuzum 2 gün daha bekle bence. Benim çift embriyo tutmus olma ihtimali de var5 Şubat 5 gün embriyosu canim
Bence yüksek Bi ihtimal çift olması bilesinHmm senin benden sonra kuzum 2 gün daha bekle bence. Benim çift embriyo tutmus olma ihtimali de var
Bende simdi idrar testi yaptım ama şu 10 15 dk geçmiyor
kübraaa, harika haber bu, çok sevindim rabbim devamini getirsin
Canım benimde çift embriyo inşallah hayırlısıyla olur çok heyecanlı ve korkuyorum yaaaHmm senin benden sonra kuzum 2 gün daha bekle bence. Benim çift embriyo tutmus olma ihtimali de var
Ne hissediyorsun, belirti olarak yaşadıgın neler var?Hmm senin benden sonra kuzum 2 gün daha bekle bence. Benim çift embriyo tutmus olma ihtimali de var
Çoook ama çoook sevindim!! Gözün aydın
Yaaa şimdide kimyasal korkusul varBence yüksek Bi ihtimal çift olması bilesinhadi gözün aydın rahat bir uyku çek
Hiç belirti olmadı kuzum hiç bişey hissetmedim sadece midem çok yandı o da yediğim biseyden sanırımNe hissediyorsun, belirti olarak yaşadıgın neler var?
Aminn kuzum olur tabi niye olmasın Rabbim hepimize yasatsin valla hiç bişey hissetmiyorum kan yapmadan inanmicam galibaÇoook ama çoook sevindim!! Gözün aydınnadı bi duygu acaba bana da kısmet olur mu ki
O korkular artık hiç bitmick emin ol :) yarın katlanacak mi korkusu var bende de sonra kese sonra kalp bitmickYaaa şimdide kimyasal korkusul var
Kuzum ben hala inanmıyorum kan yapmadan inanamicamCanım benimde çift embriyo inşallah hayırlısıyla olur çok heyecanlı ve korkuyorum yaaa
Kesin tuttu diyorsun dimi sen benden tecrübelisinO korkular artık hiç bitmick emin ol :) yarın katlanacak mi korkusu var bende de sonra kese sonra kalp bitmick
Tabi ki tutmuş kan sadece tescillicek çok güzel çıkmış koyulugu bnm yok bu kdr inanKesin tuttu diyorsun dimi sen benden tecrübelisin
Ee bariz belli burda hayırlı olsun inşallahİlkini atayım ikincisi foto da pek belli olmu yor bir tane de erken gebelik testi var onuda yapıcam
Resmen ruhsuzlaştim ben evde hayalet gibiyim sankiTabi ki tutmuş kan sadece tescillicek çok güzel çıkmış koyulugu bnm yok bu kdr inan
Yaa çok teşekkür ederim kuzum Rabbim isteyen herkese versinEe bariz belli burda hayırlı olsun inşallah
Amin canımYaa çok teşekkür ederim kuzum Rabbim isteyen herkese versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?