bence hamilesin canim ben inanıyorumYaa ikinci de de sonradan hafif belirginleşti ama ben hala inanmaya korkuyorum galiba
bizede dua et canimŞimdi erken testi de yaptım ay valla kendimi nasıl. Hissediyorum bilmiyorum
Yaa inşallah kuzum 3 testte pozitif ama ben hala inanamıyorumbence hamilesin canim ben inanıyorum
Tabi ki canım Rabbim hepimizin kucağını doldursun insallahbizede dua et canim
Hadi hayırlısı olsun canım inşallah güzel haber alırsınSelam kızlar bugün transfer olarak aranıza katıldıım :)
Teknik olarak hamileyim ama kafası gelmedi hala. Bu şekilde on günü stressiz tamamlarım inşallah ve güzel haberlerle gelirim
İnsan rahatlıyor öğrenince dimiTabi ki canım Rabbim hepimizin kucağını doldursun insallah
İnşallah :)Hadi hayırlısı olsun canım inşallah güzel haber alırsın
Rahatladım mi yoksa daha da mı gerildim hiç anlamıyorum suan çünkü kan yapmadan kesin emin olamıyorum bi türlüİnsan rahatlıyor öğrenince dimiuyku tutmuyo beni meselq
Güzel cikck değerin merak etmeRahatladım mi yoksa daha da mı gerildim hiç anlamıyorum suan çünkü kan yapmadan kesin emin olamıyorum bi türlü
İnşallah kuzum çokta erken çıktı idrarda aslındaGüzel cikck değerin merak etme
amin canim benimTabi ki canım Rabbim hepimizin kucağını doldursun insallah
valla ben 1 tanede inanmıştım yinede kalbini duyana kadar kendimi kaptırma ben 9+5 de kürtaj oldum kalbi hiç atmadıYaa inşallah kuzum 3 testte pozitif ama ben hala inanamıyorum
Kalp ne zaman duyuluyor peki?valla ben 1 tanede inanmıştım yinede kalbini duyana kadar kendimi kaptırma ben 9+5 de kürtaj oldum kalbi hiç atmadı
Kalp ne zaman duyuluyor peki?
Yani biz ne zaman aha ben hamileyim diyebileceğiz korkmadan :/ şimdi test günü bekle. Sonra kese bekle sonra kalp bekle. Bekle de beklevalla ben 1 tanede inanmıştım yinede kalbini duyana kadar kendimi kaptırma ben 9+5 de kürtaj oldum kalbi hiç atmadı
canim şimdi kanda önce pozitifi görmek için 2 gün arayla kan vereceksin sonra 2 hafta sonra kese için gel dicekler . keseyi görünce kalp atışını duyma ihtimalinde var ama duyamazsan üzülme 2 hafta sonra gel diyorlar benim 9.5 haftalik olana kadar bekledik o arada 5.5 haftada aşırı kanamam olmuştu kesenin şekli bozulmuştu. genetik temiz geldi biizm büyük ihtimal kese bozuldu diye olduKalp ne zaman duyuluyor peki?
valla insallah benim bebegim tutunmustur5. günün bugün ben şöyle 4 aylık falan olunca ancak inanırım ama onunda garantisi yokYani biz ne zaman aha ben hamileyim diyebileceğiz korkmadan :/ şimdi test günü bekle. Sonra kese bekle sonra kalp bekle. Bekle de bekle
İnşallah bu sefer olur artık bebeğini alırsın kucağınavalla insallah benim bebegim tutunmustur5. günün bugün ben şöyle 4 aylık falan olunca ancak inanırım ama onunda garantisi yok
Ben kötü dusunmemekten yanayım kendimi inandiramiyorum ama kötü de düşünmüyorumvalla ben 1 tanede inanmıştım yinede kalbini duyana kadar kendimi kaptırma ben 9+5 de kürtaj oldum kalbi hiç atmadı
kötüyü asla düşünme canim tabikiBen kötü dusunmemekten yanayım kendimi inandiramiyorum ama kötü de düşünmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?