Bence clearblue erken gebelik en iyisi, bende 5.günde cıktı onda. Sonraki günler normal 5 TL lik olanlarda da cıkmıştıpeki erken gebelik testi yapanlar hangi marka kullandınız? ben miratech aldım eczaneden ama yorumları çok iyi değil yanıltıyor diyorlar. bugün başka mı alsam
Olur tabii, 5.gün embriyosu tutunmaya en yakın aşamada olduğu için 2 gün içinde tutunuyor. Dolayısıyla hormon daha erken salınmaya başlıyor. 3. Gün embriyosu 5 gün içinde tutunuyor.Erkenci davranıyorsun üzülme ama çıkmazsa
Bugün benim de 4. Günüm ama benim 3. Gün embriyosu.
Rahme konduktan sonra 3.gün embriyosu ile 5. Gün embrriyosunun tutunma sürelerinde farklılık oluyor mu olur dimi ?
Ay sizin pozitif mi oldu çok sevindim başlarda karın ağrısı olmuştu sizde de bende de olup pozitifti sonra düştü ama merak ettim o gerçekten belirtiymiş demeksu gibi akıntı da olmuş muydu. Hayırlı olsun şimdiden.
Allah bağışlasın canım. İnşallah kardeş gelir o zamanevet. 5.gün embriyosu max 2günde tutunuyor.3. gün embriyosu hücre bölünmelerine rahimde devam ediyor. bir de dondurulmuş transflerde hcg daha hızlı kana karışır diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum. üzülmem canım dedğim gibi bir tane yavrum var Allah ona uzun ömür versin. benimki sadece sonucu bir an önce öğrenmek. çünkü hayat devam ediyor. yolumuza devam etmemiz lazım
Teşekkür ederim canımOlur tabii, 5.gün embriyosu tutunmaya en yakın aşamada olduğu için 2 gün içinde tutunuyor. Dolayısıyla hormon daha erken salınmaya başlıyor. 3. Gün embriyosu 5 gün içinde tutunuyor.
Kızlar 13şubatta transfer oldum, bugün 16.günüm. Kan testlerinden hamile olduğumu öğrensem de her an regl olacakmışım gibi korkuyorumyıllardır öyle çok beklemişim ki inanamıyorum bir türlü hamile olduğuma. Hala her gün gebelik testi yapasım geliyor.
ultrasonda görünce geçti mi sizde de bu hisler var mıydı...
Benimde transferim 12 şubatta oldu kasik bel ağrısı arada oluyor ama sürekli değil bunun için bol bol dinlen iyi geliyor.. Keseyi çarşamba günü görmüştük dünde ikinci keseyi gorduk cuma da kontrolüm var.. Doktorlar erken çağırıyorlar genelde benim kanamam olduğu için görmek istiyordu görünce rahatladı haftaya gel dedi..Merhaba canim bende 12 subatta transfer oldum.. cok sukur pozitifi gordum bendede regl olacakmisim gibi agrilar devam ediyor cok korkuyorum acaba reglmi olacagim neden agri oldu diye..yani o his bendede devam ediyor hala gidip kanmi versem diyorum.. sen keseyi gorebildinmi? Goremediysen ne zaman goruceksin? Benim randevum 9 mart ve 9 mart gelmek bilmiyor:)
Senin iki taneydi değil mi☺Evet canım ilk günler aşırı rahatsızdim ondanmış demek ben oğlumda hiç öyle olmamıştım mide bulantısı bel bacak kasik sırt ağrısı bide sanki bacaklarımdaki damarlar patlayacak gibi oluyordu.. Hepsi kanama ile geçti bel kasik ağrısı hariç. Onlarda son 2 3 gündür geçti ayakta fazla kalmasam agrimiyor..
canım ben bugün gitmeyi çok düşündüm aslında, sonra olur da görünmezse diye vazgeçtim. Haftaya 7martta gideceğim inşallah. Kendi doktorum şehir dışında ve 11martta gel dedi ama hem o kadar yolu çekmemek için hem de o kadar bekleyemediğimden bulunduğum yerde 7martta gitmeye karar verdim☺Merhaba canim bende 12 subatta transfer oldum.. cok sukur pozitifi gordum bendede regl olacakmisim gibi agrilar devam ediyor cok korkuyorum acaba reglmi olacagim neden agri oldu diye..yani o his bendede devam ediyor hala gidip kanmi versem diyorum.. sen keseyi gorebildinmi? Goremediysen ne zaman goruceksin? Benim randevum 9 mart ve 9 mart gelmek bilmiyor:)
Rica ederimmAllah bağışlasın canım. İnşallah kardeş gelir o zamano zaman yarın sonucunu bekliyor olacağım ben de ikna oldum benimki daha bölünme aşamalarında o zaman
Teşekkür ederim canımbilgi işime yaradı duygusal anlamda da iyi geldi açıkçası
Benimde transferim 12 şubatta oldu kasik bel ağrısı arada oluyor ama sürekli değil bunun için bol bol dinlen iyi geliyor.. Keseyi çarşamba günü görmüştük dünde ikinci keseyi gorduk cuma da kontrolüm var.. Doktorlar erken çağırıyorlar genelde benim kanamam olduğu için görmek istiyordu görünce rahatladı haftaya gel dedi..
Bizimkilerde öyle ya davulun sesi uzaktan hoş geliyorSenin iki taneydi değil mi☺
çevremdeki herkes ikizlerim olsun istiyor ama beni korkutuyor biraz...
canım ben bugün gitmeyi çok düşündüm aslında, sonra olur da görünmezse diye vazgeçtim. Haftaya 7martta gideceğim inşallah. Kendi doktorum şehir dışında ve 11martta gel dedi ama hem o kadar yolu çekmemek için hem de o kadar bekleyemediğimden bulunduğum yerde 7martta gitmeye karar verdim☺
Bekle bence canım keseyi görsende için rahat etmez kalp atışını duyana kadar.. İkisini birden duyunca daha güzel oluraynen arada agri giriyor bir sure sonra geciyir surkeli bir agri yok yani:) ya masallah senin ikizmis Rabbim saglikla hayirla dogumlarinida nasip etsinbenim test gunum 21 subatti 2. testide 23 subatta yaptilar 9 marta randevu verdiler... tam 6. hafta oluyor imsallah kese yaninda belki kalp atisinida duyaruz diye cagirmis olabilir ama bana biraz uzun geldi sure:) sabirla bekliyorum:)
Senin iki taneydi değil mi☺
çevremdeki herkes ikizlerim olsun istiyor ama beni korkutuyor biraz...
canım ben bugün gitmeyi çok düşündüm aslında, sonra olur da görünmezse diye vazgeçtim. Haftaya 7martta gideceğim inşallah. Kendi doktorum şehir dışında ve 11martta gel dedi ama hem o kadar yolu çekmemek için hem de o kadar bekleyemediğimden bulunduğum yerde 7martta gitmeye karar verdim☺
Doktorum iğne demedi bana sadce ilaçlara devam bırakma dedi sıkıntı var gibi konuşmadı siz crınone jel kullanıyor musunuz ben biraz ondan şüpheleniyorumGünaydın arkadaşım ..bence hemen doktora sormalisin..ben öyle yaptım. .Bugün 2. Kan testimi oldum..2gun önce 333.23 bugün 717.27 çıktı çok şükür. .kahverengi akıntı gelmedi bugün iğneden sonra..inşallah seninde bir sıkıntın olmayacaktır ..Sağlıkla yükselsin değerlerin. .hayırlısı olsun hakkimizda
Benimde 13şubattı transferim arada çok hafif ağrı olurdu özellikle bacak ve kasık ama bugün daha çok bacak ağrım var birde düzden beri biraz biraz kahverengi akıntım var crınone jel kullanıyorum ondan mı acaba çok korkuyorum bi sıkıntı mı var diye doktorumda bişey demedi bişey olsa kahverengi kırmızıya döner miydi sizceBenimde transferim 12 şubatta oldu kasik bel ağrısı arada oluyor ama sürekli değil bunun için bol bol dinlen iyi geliyor.. Keseyi çarşamba günü görmüştük dünde ikinci keseyi gorduk cuma da kontrolüm var.. Doktorlar erken çağırıyorlar genelde benim kanamam olduğu için görmek istiyordu görünce rahatladı haftaya gel dedi..
Hayırlı olsun canim pozitif sonuç alırsın insallahArkadaşlar bende transferimi oldum inş pozitifle sonuçlanır. Bu topigin uğuruna inanıyorum bana neler tavsiye edersiniz
Ben jel.kullanmıyorum sadece progestron iģnesi ve folikasit kullanıyorum. .sıkıntı yoktur muhtemelen. .her doktor farklı bir yol izliyor..Çünkü hepimizin değerleri çok farklı. ..bir yerde okumuştum iğneler ve jellerde akıntı yapabiliyor..sen içini yani içimizi ferah tutalım. .olumlu düşün olumlu olsun..Doktorum iğne demedi bana sadce ilaçlara devam bırakma dedi sıkıntı var gibi konuşmadı siz crınone jel kullanıyor musunuz ben biraz ondan şüpheleniyorum
Ben crinone jel kullanıyırum ama bu tarz bir durum yaşamadım. Yerleşme kanaması olabilir miBenimde 13şubattı transferim arada çok hafif ağrı olurdu özellikle bacak ve kasık ama bugün daha çok bacak ağrım var birde düzden beri biraz biraz kahverengi akıntım var crınone jel kullanıyorum ondan mı acaba çok korkuyorum bi sıkıntı mı var diye doktorumda bişey demedi bişey olsa kahverengi kırmızıya döner miydi sizce
Hayırlı olsun inşallah güzel bir süreç olur senin için. Bol bol su iç ağır iş yapma. Dinlen ama sürekli de yatma kan dolaşamın olsun. Sağlıklı beslen paketli gıdalardan uzak dur. Çay kahve azalt. Olumsuz yazılar ve yorumlar okumaktan kaçın. Kendinde sürekli belirti arama. Çünkü çok hormon iğnesi ilacı vs kullanıyıruz zaten vücudumuz bunlara tepki veriyor. Bizi yanıltıcı olur belirti aramak. Aklıma gelenler bunlarArkadaşlar bende transferimi oldum inş pozitifle sonuçlanır. Bu topigin uğuruna inanıyorum bana neler tavsiye edersiniz
Crinone jel kahverengi akıntı yapıyor doktor bana bu sefer vermedi ama geçen sefer bende de öyle olmuştu bi sorun çıkmaz korkma..Benimde 13şubattı transferim arada çok hafif ağrı olurdu özellikle bacak ve kasık ama bugün daha çok bacak ağrım var birde düzden beri biraz biraz kahverengi akıntım var crınone jel kullanıyorum ondan mı acaba çok korkuyorum bi sıkıntı mı var diye doktorumda bişey demedi bişey olsa kahverengi kırmızıya döner miydi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?