- 5 Haziran 2008
- 6.597
- 12.634
- 773
yapılan transfer sonrası günler | Embriyonun Gelişim Aşamaları |
Bir | Embriyo hücresi içinde ( morula deniyor) 6-8 hücreye dönüşerek büyümeye ve gelişmeye devam ediyor |
Iki | Morula hücreleri bir blastokist haline geliyor bölünme devam ediyor |
Üç | Blastosist kabuğundan dışarı çıkmaya başlar |
Dört | Blastosist kabuğundan dışarı çıkmaya devam eder ve rahim tutunmasını başlar |
Beş | Blastosist tutunması başlayarak rahim zarının içine yerleşmeye çalışır |
Altı | Yerleşme işlemi devam eder |
Yedi | Implantasyon ( yerleşme işlemi) tamamlandığında, plasenta ve fetus olacak hücreler geliştirmeye başlar. |
Sekiz | Anne adayının kanıda İkoryonik gonadotropin (hCG) hormonu dolaşmaya başlar |
Dokuz | Fetal gelişim devam eder ve hCG’nin salgılanmaya devam eder |
On | Fetal geliştirme devam eder ve hCG salgılanmaya devam eder |
On bir | HCG düzeyleri şimdi bir gebeliği algılamak için yeterince |
Arkadaşlar bende transferimi oldum inş pozitifle sonuçlanır. Bu topigin uğuruna inanıyorum bana neler tavsiye edersiniz
Hayırlı olsun aynen bol pozitifli topik oldukArkadaşlar bende transferimi oldum inş pozitifle sonuçlanır. Bu topigin uğuruna inanıyorum bana neler tavsiye edersiniz
Bekle bence canım keseyi görsende için rahat etmez kalp atışını duyana kadar.. İkisini birden duyunca daha güzel olurben kalp atışını duymayana kadar hamileyim bile diyemiyorum
Yok canım daha kalp atışı için erken.. Daha öncekine gelirsek doktorum çok geç cagiyorduCanim seninle ayni gun transfer olmusuz sen simdi keseyi gordun degilmi? Peki kalp atisini duydunmu? Senin daha onceki bebisten tecruben var kese kacinci haftada kalp atisini kacinci haftada goruyoruz
Kuzum niye hemen en kötüsünü düşünüyorsun belki ilaçlar yan etki yapmıştır veya belki belirtidir herseyi pozitif yor kötü düşünme ki kötü olmasinKızlar yüzümü sivilceler bastı çok ilginç çok zamandır adet öncesi bile bu kadar sivilce çıkmamıştı hormonlardan heralde adet mi olacağım acaba
İnşallah şu sıkıntılı zamanlar geçer de rahatlarızBen jel.kullanmıyorum sadece progestron iģnesi ve folikasit kullanıyorum. .sıkıntı yoktur muhtemelen. .her doktor farklı bir yol izliyor..Çünkü hepimizin değerleri çok farklı. ..bir yerde okumuştum iğneler ve jellerde akıntı yapabiliyor..sen içini yani içimizi ferah tutalım. .olumlu düşün olumlu olsun..
Ben de öyle düşünmüştüm inşallah sorun çıkmazCrinone jel kahverengi akıntı yapıyor doktor bana bu sefer vermedi ama geçen sefer bende de öyle olmuştu bi sorun çıkmaz korkma..
Allah razı olSun canım inşallah güzel haberler vericem sanaKuzum niye hemen en kötüsünü düşünüyorsun belki ilaçlar yan etki yapmıştır veya belki belirtidir herseyi pozitif yor kötü düşünme ki kötü olmasin
Amin canım he yazmayı unuttum geçenlerde benimde bacaklarımda sivilcelenme oldu ilaçlardan diye düşündüm ben..Allah razı olSun canım inşallah güzel haberler vericem sana
Kuzum senin 2.transferdi demiHayırlı olsun canim pozitif sonuç alırsın insallah
Bende 3. Gündeyim her sabah yumurta yiyorum ceviz kayısı bollll bol su içiyorum umarım güzel haberler veririz birbirimize
inşallah oldu benim de çok heveslendim bu sefer :)Amin canım he yazmayı unuttum geçenlerde benimde bacaklarımda sivilcelenme oldu ilaçlardan diye düşündüm ben..
Yok ilk benimKuzum senin 2.transferdi demi
Karistirdim demekki canim hayirli haberler insallahYok ilk benim
Hayırlısı olsun insallah hayırlı haberlerinizi alırızBende bugün transfer oldum hamdolsun iki tane bebeğim benimle inşallah bana tutunurlar dua edelim birbirimize herşey iyi olsun❤
Yok canım daha kalp atışı için erken.. Daha öncekine gelirsek doktorum çok geç cagiyordukeseyi 5. Haftayı geçmiştim ozaman Gördüm kalp atışına randevu vermişti randevuma günler kala kanamam olmuştu korkarak yakındaki bi hastaneye gittim kalp atışını duydum 7. Haftadaydim ozaman çok tecrübesizdim 25 yaşındaydım okadar erken beklemiyordum duymayı ama iyi gelmişti bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?