Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

yapılan
transfer sonrası günler
Embriyonun Gelişim Aşamaları
BirEmbriyo hücresi içinde ( morula deniyor) 6-8 hücreye dönüşerek büyümeye ve gelişmeye devam ediyor
IkiMorula hücreleri bir blastokist haline geliyor bölünme devam ediyor
ÜçBlastosist kabuğundan dışarı çıkmaya başlar
DörtBlastosist kabuğundan dışarı çıkmaya devam eder ve rahim tutunmasını başlar
BeşBlastosist tutunması başlayarak rahim zarının içine yerleşmeye çalışır
AltıYerleşme işlemi devam eder
YediImplantasyon ( yerleşme işlemi) tamamlandığında, plasenta ve fetus olacak hücreler geliştirmeye başlar.
SekizAnne adayının kanıda İkoryonik gonadotropin (hCG) hormonu dolaşmaya başlar
DokuzFetal gelişim devam eder ve hCG’nin salgılanmaya devam eder
OnFetal geliştirme devam eder ve hCG salgılanmaya devam eder
On birHCG düzeyleri şimdi bir gebeliği algılamak için yeterince

Daha önce forumda 5.gün embriyosunun gelişim tablosunu görmüştüm ama 3.gün embriyosunu bulamamıştım.başka yerde Buldum ve belki başka birinin işini görür diye buraya bırakıyorum.

Arkadaşlar bende transferimi oldum inş pozitifle sonuçlanır. Bu topigin uğuruna inanıyorum bana neler tavsiye edersiniz

hayirli ugurlu olsun canim insallah hayirlisiyla bebegin tutunur İlk 3 gun guzelce dinlen...hicbi is yapma dus alma yemek ve wc disinda kalkma pek. Crinole jel kullaniyosan mutlaka 15 dk evin icinde yuru.. bol proteinli beslen mumkunse hosaf fln ic kabiz olmamak icin.. ben bunlari yaptim cok sukur pozitif gordum Birde bol bol meryem suresi oku Ben okudum ve dinledim.. icime endise dustugu zaman bu sureyi okudum ve rahatladim

Arkadaşlar bende transferimi oldum inş pozitifle sonuçlanır. Bu topigin uğuruna inanıyorum bana neler tavsiye edersiniz
Hayırlı olsun aynen bol pozitifli topik oldukNegatiflerimizde var Allah sabır versin onlara inşallah bi dahakine onlarda pozitifi gorurler
Kendini yorma mümkünse iş yapma sürekli evin içinde yürüyüş yap ilk üç günden sonra disarda da yürürsen daha iyi olur ben ignemi vurulduktan sonra markete gidiyordum fırına eczaneye gidiyordum birbirlerine yakınlar ama yine de hem hava aliyordum hem yürüyüş yapıyordum iyi geliyordu bana..
Beslenmem aynı devam etti çayı azlatin kahve sucuk salam sosis gibi şeyler tüketmeyin asitli içecekler içmeyin dediler ki zaten ben normaldede yemiyorum, içmiyorum böyle şeyleri.. Sabah bi avuç kavrulmuş tuzsuz kabak çekirdeği, havuç suyu, ananas oneriyolar tutunma için ben yemedim ama birkaç gün kabak çekirdeği yedim sadece.. En önemlisi su bence ben bol su tükettim 3 litreyi geçmiştir kesin

Bekle bence canım keseyi görsende için rahat etmez kalp atışını duyana kadar.. İkisini birden duyunca daha güzel olur ben kalp atışını duymayana kadar hamileyim bile diyemiyorum

Canim seninle ayni gun transfer olmusuz sen simdi keseyi gordun degilmi? Peki kalp atisini duydunmu? Senin daha onceki bebisten tecruben var kese kacinci haftada kalp atisini kacinci haftada goruyoruz

Kızlar yüzümü sivilceler bastı çok ilginç çok zamandır adet öncesi bile bu kadar sivilce çıkmamıştı hormonlardan heralde adet mi olacağım acaba

Canim seninle ayni gun transfer olmusuz sen simdi keseyi gordun degilmi? Peki kalp atisini duydunmu? Senin daha onceki bebisten tecruben var kese kacinci haftada kalp atisini kacinci haftada goruyoruz
Yok canım daha kalp atışı için erken.. Daha öncekine gelirsek doktorum çok geç cagiyordu keseyi 5. Haftayı geçmiştim ozaman Gördüm kalp atışına randevu vermişti randevuma günler kala kanamam olmuştu korkarak yakındaki bi hastaneye gittim kalp atışını duydum 7. Haftadaydim ozaman çok tecrübesizdim 25 yaşındaydım okadar erken beklemiyordum duymayı ama iyi gelmişti bana

Kızlar yüzümü sivilceler bastı çok ilginç çok zamandır adet öncesi bile bu kadar sivilce çıkmamıştı hormonlardan heralde adet mi olacağım acaba
Kuzum niye hemen en kötüsünü düşünüyorsun belki ilaçlar yan etki yapmıştır veya belki belirtidir herseyi pozitif yor kötü düşünme ki kötü olmasin

İnşallah şu sıkıntılı zamanlar geçer de rahatlarız

ben anlamadim simdi kalp atisi en erken kacinci haftada duyuluyor:) sen simdi ikizlerin keseyi gordun ama kalp atisini duymadin degilmi? Doktor kacinci hafta icin cagirdi kalp atisi icin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…