Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

günaydın herkese
belirtilere takılmayın kızlar. daha öncede yazdım. şu an içtiğimiz ilaçlarla hormon dengeniz şaşırdı zaten. belirtilerin çoğunluğu ilaç kaynaklı. benim de 4.günüm.adet ağrısı gibi ağrım var. 5.gün dondurulmuş transferim geçen sefer 5.gün sabah erken gebelikle çıkmıştı. acaba yarın sabah yapsammı pazartesiyi mi beklesem kararsızım.

Çıkmazsa kafayı takmamayı başarıp daha erken olduğunu düşünebilirim diyorsan yap kuzum ama yine de moralim bozulur diyorsan yapma

hayırlısı olsun canım inşallah bebegin seninledir evlat baska birsey bence henüz bende yok ama esınden ayrılsan bıle evladın senınle kalıcak.. oyle dusunme test gunune kadar sakın kalmaya çalış...
Ay sizin pozitif mi oldu çok sevindim başlarda karın ağrısı olmuştu sizde de bende de olup pozitifti sonra düştü ama merak ettim o gerçekten belirtiymiş demek su gibi akıntı da olmuş muydu. Hayırlı olsun şimdiden.

Kızlar günaydın. Transfer gününü saymazsak ikinci günum ama ben de hiçbir belirti yok ilk transferde kasıklarım da batma bel ağrısı falan olmuştu . Acaba tutmadı mi
Benim 3 transferim de 2 si nihayete gidemese de tutmuştu, birinde erken düşük yaptım onda göğüs ağrım coktu akıntı coktu. 2.de uyku esneme hali oldu. Bu sefer göğüs ağrım hiç yok akıntı normal ama mide bulantım var yani diyeceğim o ki aynı bünyede bile her seferinde farklı bişey oluyo. Hatta ben transferden sonra göğüslerim hassaslaşma Dı diye eyvah dedim tutmadı. Hiç alakası yokmuş içinizi ferah tutun insallah hayırlısıyla sizinledir kuzular

Benimde geçen sefer 5. Gün silik çıkmıştı canım

Evet canim digerini 7. Gun yani persembe vermistim. Bunu da bugun..3 kat artis var, gerci farkli hastane ama bu kadar fark etmez diye dusunuyorum :)
Gayet iyi gözüküyor benim 11 ve 13.gün daha önce 57-289 cıkmıştı. Sanırım belli bi aşamadan sonra daha hızlı artıyor.

Bu seferki biraz yavaş gibi benim biraz korkuyorum insallah ptesi güzel sonuç alırım. Gerçi doktor iyi dedi ama bilemedim

Yok kuzum benim oncekinde hep 2 kat gitmisti. Buna bi sasirdim. Icerde bolunmus olmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…