İnşallah canım inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz. Erken test yapmayı düşünüyor musun
Doktorum cuma kan ver dedi ama ben persembe veririm
Çıkmazsa kafayı takmamayı başarıp daha erken olduğunu düşünebilirim diyorsan yap kuzum ama yine de moralim bozulur diyorsan yapmagünaydın herkese
belirtilere takılmayın kızlar. daha öncede yazdım. şu an içtiğimiz ilaçlarla hormon dengeniz şaşırdı zaten. belirtilerin çoğunluğu ilaç kaynaklı. benim de 4.günüm.adet ağrısı gibi ağrım var. 5.gün dondurulmuş transferim geçen sefer 5.gün sabah erken gebelikle çıkmıştı. acaba yarın sabah yapsammı pazartesiyi mi beklesem kararsızım.
hayırlısıÇıkmazsa kafayı takmamayı başarıp daha erken olduğunu düşünebilirim diyorsan yap kuzum ama yine de moralim bozulur diyorsan yapma
Normal kuzum hiç olmaması çok büyük bi streshayırlısıeğer ilk çocuğum olacak olsaydı kesin takılırdım ama şimdi rahat kafam
Ay sizin pozitif mi oldu çok sevindim başlarda karın ağrısı olmuştu sizde de bende de olup pozitifti sonra düştü ama merak ettim o gerçekten belirtiymiş demekhayırlısı olsun canım inşallah bebegin seninledirevlat baska birsey bence henüz bende yok ama esınden ayrılsan bıle evladın senınle kalıcak.. oyle dusunme test gunune kadar sakın kalmaya çalış...
Benim 3 transferim de 2 si nihayete gidemese de tutmuştu, birinde erken düşük yaptım onda göğüs ağrım coktu akıntı coktu. 2.de uyku esneme hali oldu. Bu sefer göğüs ağrım hiç yok akıntı normal ama mide bulantım varKızlar günaydın. Transfer gününü saymazsak ikinci günum ama ben de hiçbir belirti yokilk transferde kasıklarım da batma bel ağrısı falan olmuştu . Acaba tutmadı mi
Benimde geçen sefer 5. Gün silik çıkmıştı canımgünaydın herkese
belirtilere takılmayın kızlar. daha öncede yazdım. şu an içtiğimiz ilaçlarla hormon dengeniz şaşırdı zaten. belirtilerin çoğunluğu ilaç kaynaklı. benim de 4.günüm.adet ağrısı gibi ağrım var. 5.gün dondurulmuş transferim geçen sefer 5.gün sabah erken gebelikle çıkmıştı. acaba yarın sabah yapsammı pazartesiyi mi beklesem kararsızım.
Evet canim verdimmm.. birazdan cikcaksomurtkankiz kan vermeye gittin mi, bugün gidecektin seni merak ettim
MaşallahhSonucum 110 cikmis kizlar..34.5 tan 110a :) bugun 9.gunu transferimin
2 gün arayla mı yaptırdın kuzum?Sonucum 110 cikmis kizlar..34.5 tan 110a :) bugun 9.gunu transferimin
Evet canim digerini 7. Gun yani persembe vermistim. Bunu da bugun..3 kat artis var, gerci farkli hastane ama bu kadar fark etmez diye dusunuyorum :)2 gün arayla mı yaptırdın kuzum?
Gayet iyi gözüküyorEvet canim digerini 7. Gun yani persembe vermistim. Bunu da bugun..3 kat artis var, gerci farkli hastane ama bu kadar fark etmez diye dusunuyorum :)
maşallahhhhhhh. yarın yapayım mı 5.günde ne dersinSonucum 110 cikmis kizlar..34.5 tan 110a :) bugun 9.gunu transferimin
Yok kuzum benim oncekinde hep 2 kat gitmisti. Buna bi sasirdim. Icerde bolunmus olmasinGayet iyi gözüküyorbenim 11 ve 13.gün daha önce 57-289 cıkmıştı. Sanırım belli bi aşamadan sonra daha hızlı artıyor.
Bu seferki biraz yavaş gibi benim biraz korkuyorum insallah ptesi güzel sonuç alırım. Gerçi doktor iyi dedi ama bilemedim
Kaçıncı gün canım? benim 10. Gün 450ye yakin çıktı 12. Gün 1200 e yakın çıktı..Reengarenk senin ikiz gebelikti değil mi, bana da 2 adet transfer edildi dün değerim 70 çıkmıştı. Sence ikiz olma ihtimali var mı yoksa ikiz için düşük mü değer?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?