Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Kaçıncı gün canım? benim 10. Gün 450ye yakin çıktı 12. Gün 1200 e yakın çıktı..
Senin değerlerin cok yüksek kuzum bana göre ikiz olmaz benim ozaman.

Benim 7.gün 20
9.gün 43. 64
11.gün 70.40 çıktı. Tek isteğim güzelce artması, yoksa ikiz trk hiç farketmez yeterki biri benimle olsun

Kızlar 13şubatta transfer oldum, bugün 16.günüm. Kan testlerinden hamile olduğumu öğrensem de her an regl olacakmışım gibi korkuyorum yıllardır öyle çok beklemişim ki inanamıyorum bir türlü hamile olduğuma. Hala her gün gebelik testi yapasım geliyor.
ultrasonda görünce geçti mi sizde de bu hisler var mıydı...

Tebrikler sağlıklı bir şekilde gelissinler inşallah. .çok mutlu oldum senin adına.
teşekkürler canım darısı başına tatlim
Sonucum 110 cikmis kizlar..34.5 tan 110a :) bugun 9.gunu transferimin
çok güzel ilerliyorsun
Ya bu 3 kat artis beni bi dusundurduuu.. ikiz olabilir mi
hayırlısı canım ama bölünme için erken değilmi?.
Senin değerlerin cok yüksek kuzum bana göre ikiz olmaz benim ozaman.

Benim 7.gün 20
9.gün 43. 64
11.gün 70.40 çıktı. Tek isteğim güzelce artması, yoksa ikiz trk hiç farketmez yeterki biri benimle olsun
Aynen canım bitane olsun bizim olsun ben ikiz yaptım ama gözüm fena korkuyor

Kaçıncı gün canım? benim 10. Gün 450ye yakin çıktı 12. Gün 1200 e yakın çıktı..
Benim 11. Gün 1720 ve 13.gün 3750...
Belirtileri falan fazla fazla erkenden yaşadınız mı?
benim transferin 2.gününden beri midem de bulanıyor kasıklarım da ağrıyor. Sende de var mıydı?

Geçmiyor canım ben keseleri bile görmüşüm bu sabah uyandığımda acaba bebeklerim nasıl diyorum kalp atışını duyunca biraz rahatliyorsun ama ben bu sefer kipirdamasi için gün sayıyordum kipirdadiktan sonra da biran önce bişey olmadan kucağıma almak için gün sayiyordum yani diyeceğim o annelik duygusunu dibine kadar yaşayacaksın..

Günaydın arkadaşım ..bence hemen doktora sormalisin..ben öyle yaptım. .Bugün 2. Kan testimi oldum..2gun önce 333.23 bugün 717.27 çıktı çok şükür. .kahverengi akıntı gelmedi bugün iğneden sonra..inşallah seninde bir sıkıntın olmayacaktır ..Sağlıkla yükselsin değerlerin. .hayırlısı olsun hakkimizda

peki erken gebelik testi yapanlar hangi marka kullandınız? ben miratech aldım eczaneden ama yorumları çok iyi değil yanıltıyor diyorlar. bugün başka mı alsam

Benim 11. Gün 1720 ve 13.gün 3750...
Belirtileri falan fazla fazla erkenden yaşadınız mı?
benim transferin 2.gününden beri midem de bulanıyor kasıklarım da ağrıyor. Sende de var mıydı?
Evet canım ilk günler aşırı rahatsızdim ondanmış demek ben oğlumda hiç öyle olmamıştım mide bulantısı bel bacak kasik sırt ağrısı bide sanki bacaklarımdaki damarlar patlayacak gibi oluyordu.. Hepsi kanama ile geçti bel kasik ağrısı hariç. Onlarda son 2 3 gündür geçti ayakta fazla kalmasam agrimiyor..

peki erken gebelik testi yapanlar hangi marka kullandınız? ben miratech aldım eczaneden ama yorumları çok iyi değil yanıltıyor diyorlar. bugün başka mı alsam
5.gün embriyosu normal testle de kendini gösteriyor. Ben normal almıştım 5tl olanlardan.

öyle mi dersiniz. benim erken gebelik testinde hemen sonuç vermemişti önceki transferimde. sonradan belirmişti çizgi. aynı gün değer 47çıkmıştı
Elinde varsa yap canım ben yani uyduruk testte de çıkmışsa erken gebelikte kesin çıkar diye düşünüyorum

Erkenci davranıyorsun üzülme ama çıkmazsa
Bugün benim de 4. Günüm ama benim 3. Gün embriyosu.
Rahme konduktan sonra 3.gün embriyosu ile 5. Gün embrriyosunun tutunma sürelerinde farklılık oluyor mu olur dimi ?

evet. 5.gün embriyosu max 2günde tutunuyor.3. gün embriyosu hücre bölünmelerine rahimde devam ediyor. bir de dondurulmuş transflerde hcg daha hızlı kana karışır diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum. üzülmem canım dedğim gibi bir tane yavrum var Allah ona uzun ömür versin. benimki sadece sonucu bir an önce öğrenmek. çünkü hayat devam ediyor. yolumuza devam etmemiz lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…