Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Canim benden 20 yumurta toplandi 2 tanesi sadece 5e gelebildi 3.gunden sonra digerleri bozuldu yani normal senin hic kafana takma insallah tutar bebeklerin
İşte benimkilerde 5 e gitse kesin bozulurdu su an da ne kadar saglıklı bilemiyorum ama olumlu düşünmeye çalışıyorum

Kızlar 6 haftalik olduk bugun cok şükür ama ben cok halsizim yerimden kalkacak halim yok hep uykum var benim gibi olanlar var mi

kızlar bende testi yaptımsilik bir çizgi var ama size eklesem telefonda net görünmüyor. yarın tekrar yaparım artık bakalım hayırlısı
kızlar en net çekimi ekliyorum. telefonda belli değil çok ama. yarın daha netleşir
Ayy gördüm gördüm hayalet bir çizgi var. Hem zaten sabah da yapmadın akşam idrarıyla olmuş oldu. Yarın daha netleşir. Baya erken çıktı ortaya senin

Bence riske atmayarak iyi bir sey yapm ş doktorun, 5.güne yarıdan fazlası gidememiş 5.güne gitmek istese cok az embriyo kalabilir irdi belki hiç kalmazdı. Hiç gerek yok. Bilimsel araştırmalar diyor ki 3.gün embriyosu belki labaratuvardan 5.güne gidemez ama rahme konulduğunda gelişmeye devam edecekti. Yani doktorun doğru bir karar vermiş, hiç takılma insallah seninle olacak bebeğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…