Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Bi de ben aşırı sık idrara gitmeye başladım idrarım da çok açık renk oldu bi de fitil de kullanıyorum o da geliyor idrarla beraber sonucu etkiler mi idrar testi yapsam

Merhaba. Benim transferim 22sinde oldu. Dun ve bugun yaptigim testler bunlar. Ama doktorum aldatici olabilir dedi.
Hayırlı olsun böyle olunca sonra siliklrşirse kimyasal olmuş olabiliyor doktor ondan öyle demiş ki benim başıma geldi 2.transferimde:) ama olumlu düşünelim baya belirgin bence

Cok agrili geciyor ilk gunden beri. Doktor da daha erken aldatici olabilir deyince sevinemedim bile
Yine sen temkinli ol tabi ki net olan kan testinde belli olur ama en azından bu da sana olumlu bir ışık yakar olumlu düşünceni arttırır

Ay yanlış yazmışım 3.güne demek istedim böyle bir arkadaşımın doktoru ısrarla 5.güne gitmek istedi. 8 embriyosu vardı 3.günde,5.güne sadece 1 tane kaldı. Bence çok haksızlık cünlü o kadar emeğe paraya sadece bir transfer olabilecek. Doktoruna güven, cok dogru bir karar

Benimde 7.gün bitti sabırla test gününü bekliyorum idrar testi yapanlara hayranım ben cesaret edemedim valla :)

benim 5. gun embriyosuydu doktor 9. gun icin test istemisti.. 9.gune kadar sabrettim.. idrar testi yapmadim moralimi bozmamak icin bence yapma doktorrunuzun dedigi tarihe kadar bekleyin

benim 5. gun embriyosuydu doktor 9. gun icin test istemisti.. 9.gune kadar sabrettim.. idrar testi yapmadim moralimi bozmamak icin☺ bence yapma doktorrunuzun dedigi tarihe kadar bekleyin☺
Benim doktorum da 12.gün istedi bekliyorum canım az kaldı 5 güncük inşallah geçer ☺ benimde 5.gün embriyosu 2 tane

Benim doktorum da 12.gün istedi bekliyorum canım az kaldı 5 güncük inşallah geçer ☺ benimde 5.gün embriyosu 2 tane

gecer gecer:) ben simdi keseyi gormek icin 2 hafta beklemem gerekiyodu 1 haftasi gecti bile gecer insallah:) ama sakim erken idrar testi yapma cikmazsa uzulursun belki9. gunde kan verebilirsin o cikar belki

Burdayız kızlar Ekim anneleri gelin sohbete

ya benim olursa kasım olur

Kızlar Bugün 3. Gunum hiçbir şey hissetmiyorum normal mi Bu ikinci denemem ilk denememde en başından beri olmadı diye düşünüyordum Onun için ilk denemeyi Hiç hatırlamıyorum bunda hep oldu diye düşünüyorum normal hayatıma döndüm sayılır yani yemek falan yapmıyorum sadece pişen Yemeği tabağa koyup yiyorum bugün merdiven indim Çıktım igneye gittim geldim arabayla ne bir ağrı sızı hiçbir şeyim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…