Hayırlı olsunMerhaba. Benim transferim 22sinde oldu. Dun ve bugun yaptigim testler bunlar. Ama doktorum aldatici olabilir dedi.
6 7 diyorlar canım 6 da duyulmayabilir ama 7 de kesin duyarsın ben haftaya cuma gidicem 6 haftalık olucam işte..
Amin kuzumhaydi hayirlisi insallah hakkimizda☺sag saglim bebislerimizin kalp atislarini duyariz insallah☺
Yine sen temkinli ol tabi ki net olan kan testinde belli olur ama en azından bu da sana olumlu bir ışık yakar olumlu düşünceni arttırırCok agrili geciyor ilk gunden beri. Doktor da daha erken aldatici olabilir deyince sevinemedim bile
Ay yanlış yazmışım 3.güne demek istedimBence riske atmayarak iyi bir sey yapm ş doktorun, 5.güne yarıdan fazlası gidememiş 5.güne gitmek istese cok az embriyo kalabilir irdi belki hiç kalmazdı. Hiç gerek yok. Bilimsel araştırmalar diyor ki 3.gün embriyosu belki labaratuvardan 5.güne gidemez ama rahme konulduğunda gelişmeye devam edecekti. Yani doktorun doğru bir karar vermiş, hiç takılma insallah seninle olacak bebeğin
Yine sen temkinli ol tabi ki net olan kan testinde belli olur ama en azından bu da sana olumlu bir ışık yakar olumlu düşünceni arttırır
Benimde 7.gün bitti sabırla test gününü bekliyorum idrar testi yapanlara hayranım ben cesaret edemedim valla :)
Benim doktorum da 12.gün istedi bekliyorum canım az kaldı 5 güncük inşallah geçer ☺ benimde 5.gün embriyosu 2 tanebenim 5. gun embriyosuydu doktor 9. gun icin test istemisti.. 9.gune kadar sabrettim.. idrar testi yapmadim moralimi bozmamak icin☺ bence yapma doktorrunuzun dedigi tarihe kadar bekleyin☺
hayırlı oldunkızlar en net çekimi ekliyorum. telefonda belli değil çok ama. yarın daha netleşir
benimki yanıltmadı üstelik normal test hayırlı olsunMerhaba. Benim transferim 22sinde oldu. Dun ve bugun yaptigim testler bunlar. Ama doktorum aldatici olabilir dedi.
Benim doktorum da 12.gün istedi bekliyorum canım az kaldı 5 güncük inşallah geçer ☺ benimde 5.gün embriyosu 2 tane
Siz kacinci gun yapmistiniz?hayırlı oldun
benimki yanıltmadı üstelik normal test hayırlı olsun
5. Gün silik çıkmıştı..Siz kacinci gun yapmistiniz?
Ikinci gunden beri test yapiyorum5. Gün silik çıkmıştı..
ya benim olursa kasım olurBurdayız kızlar Ekim anneleri gelin sohbete2020 Ekim tüp bebek anneleri beraber bekleyelim.
Aynen bende genel olarak böyle ama bekledim bsyler desin şunu ye yeme diye demedi bsy 🙄 bnm de sebze eksik kalıyor biraz bulantidan sanırım o da almiyo içim. O zmn böyle devam edelim. Nice kadın bizim gibi dikkat etmiyor yediklerine içtiklerine maşallah topaç gibi bebişleri oluyor. Aslında çok...www.kadinlarkulubu.com
ya benim olursa kasım olur
kesinleşince gelirimHiç belli olmaz ucundan kasimlari da alıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?