Hadi İnşallah hayırlı haberle gelkesinleşince gelirim
Belirti aramayın daha cok erken, hem cok ilaç kullanıyoruz rahat olun :) kendinizi yormadıkça yemek de yapın hem mesgul olursunuz. Ben sadece ağır kaldırmadım yoruldukça dinlendim bir de süpürgeyi eşim yaptı. Onun dışında normal davrandım. İnsallah hayırlı haberlerinizi alırızKızlar Bugün 3. Gunum hiçbir şey hissetmiyorum normal mi Bu ikinci denemem ilk denememde en başından beri olmadı diye düşünüyordum Onun için ilk denemeyi Hiç hatırlamıyorumbunda hep oldu diye düşünüyorum normal hayatıma döndüm sayılır yani yemek falan yapmıyorum sadece pişen Yemeği tabağa koyup yiyorum bugün merdiven indim Çıktım igneye gittim geldim arabayla ne bir ağrı sızı hiçbir şeyim yok
Cokkkk normal ben 7.gün akşamına kadar transfer olmamış gibiydim, o günden sonra ufak tefek farklılıkları hissettimKızlar Bugün 3. Gunum hiçbir şey hissetmiyorum normal mi Bu ikinci denemem ilk denememde en başından beri olmadı diye düşünüyordum Onun için ilk denemeyi Hiç hatırlamıyorumbunda hep oldu diye düşünüyorum normal hayatıma döndüm sayılır yani yemek falan yapmıyorum sadece pişen Yemeği tabağa koyup yiyorum bugün merdiven indim Çıktım igneye gittim geldim arabayla ne bir ağrı sızı hiçbir şeyim yok
Ya insallah dua edin❤Belirti aramayın daha cok erken, hem cok ilaç kullanıyoruz rahat olun :) kendinizi yormadıkça yemek de yapın hem mesgul olursunuz. Ben sadece ağır kaldırmadım yoruldukça dinlendim bir de süpürgeyi eşim yaptı. Onun dışında normal davrandım. İnsallah hayırlı haberlerinizi alırız
Insallah bende oyle olurum ya dualariniza alin benideCokkkk normal ben 7.gün akşamına kadar transfer olmamış gibiydim, o günden sonra ufak tefek farklılıkları hissettim
Canım kaçıncı gün transferiydi hayırlı olsun diyelim bence :)Merhaba. Benim transferim 22sinde oldu. Dun ve bugun yaptigim testler bunlar. Ama doktorum aldatici olabilir dedi.
İnsallah çok çabuk geçer. .iyi şanslar diliyorumİnşallah şu sıkıntılı zamanlar geçer de rahatlarız
5.gun taze transfer. Ilk denemem. InsallahCanım kaçıncı gün transferiydi hayırlı olsun diyelim bence :)
Sizin kacinci gun embriyosu..kesinleşince gelirim
Çok sevindim böyle güzel devam etsin inşallah. Benim değerim iki katına çıkacağına düştü malesef. Bikaç gün sürdü hamilelik heyecanımevet canim cok sukur pozitif oldu simdi keseyi gormeyi bekliyoruz insallah keseyide gorursem rahatlayacagim☺ Benim o karin agrilari goguslerdeki sisme hep belirtiymis bence o akinti crinole ilactan geliyor olabilir cunku hala akinti devam ediyor.. bugun 5. Hafta hala karnimda ara ara regl olacakmisim gibi agri giriyor goguslerimdeki hassasiyetim cok fena.. koku hassasiyetim artti basladi bukadar.. 9 martta keseyi gormeye gidicez oyuzden hala kendimi pek hamile hissetmiyorum ama takvimi denemek icin koymustum:) sende durumlar nasil? Sonucun ne oldu okadar cok kisinin okuyorumki hepsi birbirine karisiyo malesef
5.gün dondurulmuş embriyoSizin kacinci gun embriyosu..
Ilk 5dakika icinde cikip pembe cizgi unca yaniltmiyor.hayirli olsunMerhaba. Benim transferim 22sinde oldu. Dun ve bugun yaptigim testler bunlar. Ama doktorum aldatici olabilir dedi.
Peki ne kadar sürede çıktı bu testler bide erken gebelik testi miydi?5.gun taze transfer. Ilk denemem. Insallah
4.5 Güne göre daha ne olsun belli baya hem ilk idrar değil muhteşem hayırlı olsun kuzum4.5 gün oldu anca bu kadar çıkar zaten
Hayırlı olsun kesin pozitif artıkgünaydınnn. bu da bu sabah idrarıyla yaptığım. daha net ve daha çabuk çıktı
6.ve 7.gunlerde cikti. Normal olanlardan da yaptim, onlarda da cok silik ciktiPeki ne kadar sürede çıktı bu testler bide erken gebelik testi miydi?
Canım oldu inşallah Allah devamını göstersin6.ve 7.gunlerde cikti. Normal olanlardan da yaptim, onlarda da cok silik cikti
Hayrlı olsun canım benimgünaydınnn. bu da bu sabah idrarıyla yaptığım. daha net ve daha çabuk çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?