Gayet belli canım hayırlı olsunKızlar erken gebelik testi bulamadık nöbetçi eczanede gene normal testle yaptım. 5.gün embriyom için 6.gün 3.gün embriyom için 8.gün malum 2 transfer oldum. Benim testlerimi de yorumlar mısınız 3 foto koyucam biri ilk 10dk diğeri ilk yarım saat diğeri de 1 saat sonra
hcg oranı düşük olduğundan geç çıkıyor bence. var diye düşünüyorum. 3gün sonra kan versen tamamdırKızlar erken gebelik testi bulamadık nöbetçi eczanede gene normal testle yaptım. 5.gün embriyom için 6.gün 3.gün embriyom için 8.gün malum 2 transfer oldum. Benim testlerimi de yorumlar mısınız 3 foto koyucam biri ilk 10dk diğeri ilk yarım saat diğeri de 1 saat sonra
Canim hayırlı olsungünaydınnn. bu da bu sabah idrarıyla yaptığım. daha net ve daha çabuk çıktı
Çok şükür Allahım kanda değeri de görünce ilk süreci atlatacağım inşallahGayet belli canım hayırlı olsun
Doktorumun verdiği test günü 3 gün sonra zaten çarşamba kan vericemhcg oranı düşük olduğundan geç çıkıyor bence. var diye düşünüyorum. 3gün sonra kan versen tamamdır
kaçıncı gün embriyosuyduKizlar 8.gun kan değerim 17.45 çıktı sizce bu değer iyi mi.
Geç döllenmedir belki canımKizlar 8.gun kan değerim 17.45 çıktı sizce bu değer iyi mi.
Hayirli olsun, pozitif gorunuyorKızlar erken gebelik testi bulamadık nöbetçi eczanede gene normal testle yaptım. 5.gün embriyom için 6.gün 3.gün embriyom için 8.gün malum 2 transfer oldum. Benim testlerimi de yorumlar mısınız 3 foto koyucam biri ilk 10dk diğeri ilk yarım saat diğeri de 1 saat sonra
Pozitif gorunuyor, hayirli olsungünaydınnn. bu da bu sabah idrarıyla yaptığım. daha net ve daha çabuk çıktı
Hep destektin,hep destektiniz Allah razı olsunHayirli olsun, pozitif gorunuyor
Hayırlısıyla güzel haberler inşallah ben eşimi ikna edemiyorum vermeye bekliycem günümüKizlar simdi kan verdim. Bana da sans dileyin❤
Ben doktorum yaptir dedi deyip kucuk bir yalan soylemis oldum. Yoksa catliycam meraktan:)Hayırlısıyla güzel haberler inşallah ben eşimi ikna edemiyorum vermeye bekliycem günümü
Olmuş bu iş :) hadi hayırlı olsun..günaydınnn. bu da bu sabah idrarıyla yaptığım. daha net ve daha çabuk çıktı
Yaptır yaptır ben de cesaretlendiririm bizimkiniBen doktorum yaptir dedi deyip kucuk bir yalan soylemis oldum. Yoksa catliycam meraktan:)
Benimkine de baksana canımOlmuş bu iş :) hadi hayırlı olsun..
Siz ne zaman ogrendiniz? Transfer tarihi neydi? 4 haftalik gorunuyor? Betahcg kac cikti? Cok metaktayim su anOlmuş bu iş :) hadi hayırlı olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?