Hayırlı olsun inşallah tez zamanda güzel haberlerle gelirsinizbenim tek embriyo transferi kızlar. 5.gün 1.kalite.2015 te dondurulmuştu. şimsi doktoruma yzdım pazartes gel dedi. ctesi yine kan vereceğim
MUtlaka dene ben bastırıyordum zaten ne değişecek demiştim resmen hiç ağrımıyor hatta şüphelendim tüm ilacı dışarı mı çıkardım diyedenicem bunu,benim iki tarafımda inanılmaz morardı iğne vuracak yer kalmadı. kan sulandırıcı da 2 tane olduğum için cok cabuk morarıyo hemşire yapacakyer bulamıyo valla
Olabilir kesin Ben de vermişimdir hiç tartılmadım ama vallahi en büyük hayalim tereyağlı bol salçalı makarna yemekBu arada transferden beri sağlıklı beslenmekten kilo vermişim
Ben de bu sitede gördüm bir kaç tane, önce ikizdi üçüz oldu falan. Korkmuyor değilim açıkçasıKesin 5 izdir.. Şaka maka tüp bebekte bile tek yumurtada sonradan ikiz olabiliyormuş bilginiz varmı? Birkaç yerde okudum iki embriyo ama 3 uz hamilelik yaşayanlar olmus gözüm korktu vallahi
Ben ikiden bile korkuyorum üçüzü hayalimde bile dusunemiyorumBen de bu sitede gördüm bir kaç tane, önce ikizdi üçüz oldu falan. Korkmuyor değilim açıkçasıgözümün önüne geliyor, 3tane bebek ortalarında ben hepimiz ağlıyoruz
Güzel haberlerle gelirsin ins canımBirazdan hastaneye kan vermeye gideceğim karnım da kelebekler uçuyor olumsuza hazırlamıştım aslında kendimi nerden çıktı bu heyecan
Ben dün yedim ya o kadardan bişey olmaz bence ben sadece cips çikolata kola filan yemiyorum normalde çok yediğimden direkt kilo veriyorum trasnfer zamanı bunlsrı yemeyinceOlabilir kesin Ben de vermişimdir hiç tartılmadım ama vallahi en büyük hayalim tereyağlı bol salçalı makarna yemek
hadi pozitifle gel inşallah..Birazdan hastaneye kan vermeye gideceğim karnım da kelebekler uçuyor olumsuza hazırlamıştım aslında kendimi nerden çıktı bu heyecan
Ay o iş hiç öyle olmuyor sonuç öğrenmek üzereyken heleBirazdan hastaneye kan vermeye gideceğim karnım da kelebekler uçuyor olumsuza hazırlamıştım aslında kendimi nerden çıktı bu heyecan
Canım biliyosun bana da oldu hala ara ara oluyor da doktoruma sordum normal olduğunu söyledi içini ferah tutKizlar gunaydin bugun 8. Günum biliyosunuz dun pozitif haberi aldm.
Afedersiniz sabah tuvaletten sonra peceteye cok az kahve rengilik geldi normalmi sizce doktoruma soylesemmi ya
Ya ben onlari transferden 2 hafta once kestimBen dün yedim ya o kadardan bişey olmaz bence ben sadece cips çikolata kola filan yemiyorum normalde çok yediğimden direkt kilo veriyorum trasnfer zamanı bunlsrı yemeyince
Sagol canim rahatladim gercektenCanım biliyosun bana da oldu hala ara ara oluyor da doktoruma sordum normal olduğunu söyledi içini ferah tut☺
Ay ben her seyi yiyorumYa ben onlari transferden 2 hafta once kestimmakarna pilav patates yemiyorm hem saglikli beslenmek hemde kabiz olmamak icin sonucum iyice netleşsin bukadar kasmam
Ay ben hala şiş şişim kızlar göbek şişkinliğinden pantolon giyemiyorum resmenBu arada transferden beri sağlıklı beslenmekten kilo vermişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?