Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

denicem bunu,benim iki tarafımda inanılmaz morardı iğne vuracak yer kalmadı. kan sulandırıcı da 2 tane olduğum için cok cabuk morarıyo hemşire yapacakyer bulamıyo valla
MUtlaka dene ben bastırıyordum zaten ne değişecek demiştim resmen hiç ağrımıyor hatta şüphelendim tüm ilacı dışarı mı çıkardım diye

Kesin 5 izdir.. Şaka maka tüp bebekte bile tek yumurtada sonradan ikiz olabiliyormuş bilginiz varmı? Birkaç yerde okudum iki embriyo ama 3 uz hamilelik yaşayanlar olmus gözüm korktu vallahi
Ben de bu sitede gördüm bir kaç tane, önce ikizdi üçüz oldu falan. Korkmuyor değilim açıkçası gözümün önüne geliyor, 3tane bebek ortalarında ben hepimiz ağlıyoruz

Ben de bu sitede gördüm bir kaç tane, önce ikizdi üçüz oldu falan. Korkmuyor değilim açıkçası gözümün önüne geliyor, 3tane bebek ortalarında ben hepimiz ağlıyoruz
Ben ikiden bile korkuyorum üçüzü hayalimde bile dusunemiyorum Ben ağlamam beni en sonunda sedye ile alırlar kadın kafayı yedi diye

Olabilir kesin Ben de vermişimdir hiç tartılmadım ama vallahi en büyük hayalim tereyağlı bol salçalı makarna yemek
Ben dün yedim ya o kadardan bişey olmaz bence ben sadece cips çikolata kola filan yemiyorum normalde çok yediğimden direkt kilo veriyorum trasnfer zamanı bunlsrı yemeyince

Kizlar gunaydin bugun 8. Günum biliyosunuz dun pozitif haberi aldm.
Afedersiniz sabah tuvaletten sonra peceteye cok az kahve rengilik geldi normalmi sizce doktoruma soylesemmi ya
Canım biliyosun bana da oldu hala ara ara oluyor da doktoruma sordum normal olduğunu söyledi içini ferah tut

Ben dün yedim ya o kadardan bişey olmaz bence ben sadece cips çikolata kola filan yemiyorum normalde çok yediğimden direkt kilo veriyorum trasnfer zamanı bunlsrı yemeyince
Ya ben onlari transferden 2 hafta once kestim makarna pilav patates yemiyorm hem saglikli beslenmek hemde kabiz olmamak icin sonucum iyice netleşsin bukadar kasmam

Ya ben onlari transferden 2 hafta once kestim makarna pilav patates yemiyorm hem saglikli beslenmek hemde kabiz olmamak icin sonucum iyice netleşsin bukadar kasmam
Ay ben her seyi yiyorum sadece kola içmemeye çalışıyorum ki ona da günde 1 bardak izin vermişti doktorum. Paketli gıda almıyorum, ev yemeği sulu seyler corba falan. Ama dün dondurma yedim mesela

Buarada kan Sonucum 583 cıktı çok sükür düzgün ilerliyor yarın keseyi görmeye gidicez. Doktorum vajinal yoldan görünür artık dedi. İnsallah gözükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…