- 12 Mart 2019
- 16.395
- 35.860
- 598
Dogru diyosun canim evetBence en ufak detayi bile doktora soylemeliyiz. O kadar sey cekiyoruz, hicbir seyi riske atmamaliyiz. Onrmli degildir ama yine de doktorun bilsin :)
Insallah artmistir canim insallah ❤Ben de kan verip bekleyenlerdenim. Umarim deger artmistir
Değerlerinn kat katt artsın inşallahhhKizlar 7. Gun kan degerim 38 cikmis hamileyiimmm
Ama utanma sor doktora bilemeyiz ki engeller mi engellemez mi zarar verir mi en azından önlem alınır belki ilaç verir kullan der. Sen danış canım doktoruna mutlaka. Sonra neden söylemedin derse bi de . Ama zamanlaması harikaymış gerçektenKızlar günaydın.Cok değişik bir durum yaşadım transferimin 5.günğ aşırı midem bulanıyordu.Cok afedersiniz ama parazit olmus içimde sabah büyük Tuvaletimi yaptıgımda fark ettim baya rahatsız ediyorlar zaten gece beni saha önce yaşadım bu durumu ama tabi normal bi zamando kafaya takmamıstım şimdi bulantım falan ondandır diyorum eğer tutunduysa bebege bir zararı olur mu acaba doktors sormaya utandım bu nasıl iş diyecek adam
Amiiin insallah artarDeğerlerinn kat katt artsın inşallahhh
Bizlere de dua et
Benim merkezimde de 50 tl idi demek ki genel olarak aynı. Ama ben ilkini özel hastaneye giderim merkezimde yapmazlarr zaten test günümden erken diyeCanm ozelde yaptirdim ben hastaneye gore fiyat degisiyo ben 50 liraya yaptirdim 1 saat sonra sonuc cikti
Canım utanacak ne var utanma sor.. doktordan utanılır mi hiç.. insanlık hali herkesin basına neler geliyordur kim bilir .. onların neler gördüklerini bir bilsen ..Kızlar günaydın.Cok değişik bir durum yaşadım transferimin 5.günğ aşırı midem bulanıyordu.Cok afedersiniz ama parazit olmus içimde sabah büyük Tuvaletimi yaptıgımda fark ettim baya rahatsız ediyorlar zaten gece beni saha önce yaşadım bu durumu ama tabi normal bi zamando kafaya takmamıstım şimdi bulantım falan ondandır diyorum eğer tutunduysa bebege bir zararı olur mu acaba doktors sormaya utandım bu nasıl iş diyecek adam
Ahaha canm ya bende kendi merkezime gidemedim test gunum degil diyeBenim merkezimde de 50 tl idi demek ki genel olarak aynı. Ama ben ilkini özel hastaneye giderim merkezimde yapmazlarr zaten test günümden erken diyesırf bi çılgınlık yapmayayım diye para bile almadım yanıma bir anda eser kafama gider yaptırırım falan. Şimdi param yok istesem de yaptıramam
Test günunde orada veriyorsun zaten test günü gelmeden yaptirmak isteyenler disarda yaptiriyo canmTüp bebeği yaptırdığınız hastanede kan sonucunuzu vermiyor musunuz ?
Hayirli olsun canim benimkızlar 9.gün değerim 302 çıktı. salı günü 66 idi.
Doktorlar neler neler görüyorlarKızlar günaydın.Cok değişik bir durum yaşadım transferimin 5.günğ aşırı midem bulanıyordu.Cok afedersiniz ama parazit olmus içimde sabah büyük Tuvaletimi yaptıgımda fark ettim baya rahatsız ediyorlar zaten gece beni saha önce yaşadım bu durumu ama tabi normal bi zamando kafaya takmamıstım şimdi bulantım falan ondandır diyorum eğer tutunduysa bebege bir zararı olur mu acaba doktors sormaya utandım bu nasıl iş diyecek adam
ben de kan verdim inşallah güzel sonuçlar gelir yine :)günaydınnn
sabah tahlil verdim bakalım hayırlısı
Insallah canimben de kan verdim inşallah güzel sonuçlar gelir yine :)
Darısı başımakızlar 9.gün değerim 302 çıktı. salı günü 66 idi.
evet. baya güzel arttı. 2günde 4 kattan fazlaHayirli olsun canim benimartislardan pek anlamiyorum insallah guzel artmistir
ben özelde yaptırıyorum canım mesela 9:30 da verdim 11 de cıkıyor sonuç.sağlık ocağı falan cok geç oluyor. ertesi güne kalıyor genelde burda. burası ilçe olduğundan belki bilemiyorum tabiiiYerleşme kanaması olabilir. Bende hiç lekelenme falan olmadı. Genelde hamile kalanlarda oldu bu lekelenme. Ben de gelmedi diye tedirgin olmaya başladım
Bir de kızlar kan testini nerede yaptırıyorsunuz özel hastanede mi. Kaç saate çıkıyor sonuç. Fiyat ne oluyor ortalama
Bugün kan veren herkes güzel sonuç alsın inşallahben de kan verdim inşallah güzel sonuçlar gelir yine :)
şehir dışından tedavi olan çok insan var, benim merkezim istanbulda kan tahlilini yaşadığım yerde verip sonucu onlara gönderiyorum.Tüp bebeği yaptırdığınız hastanede kan sonucunuzu vermiyor musunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?