Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Ama utanma sor doktora bilemeyiz ki engeller mi engellemez mi zarar verir mi en azından önlem alınır belki ilaç verir kullan der. Sen danış canım doktoruna mutlaka. Sonra neden söylemedin derse bi de . Ama zamanlaması harikaymış gerçekten

Canm ozelde yaptirdim ben hastaneye gore fiyat degisiyo ben 50 liraya yaptirdim 1 saat sonra sonuc cikti
Benim merkezimde de 50 tl idi demek ki genel olarak aynı. Ama ben ilkini özel hastaneye giderim merkezimde yapmazlarr zaten test günümden erken diye sırf bi çılgınlık yapmayayım diye para bile almadım yanıma bir anda eser kafama gider yaptırırım falan. Şimdi param yok istesem de yaptıramam

Canım utanacak ne var utanma sor.. doktordan utanılır mi hiç.. insanlık hali herkesin basına neler geliyordur kim bilir .. onların neler gördüklerini bir bilsen ..

Ahaha canm ya bende kendi merkezime gidemedim test gunum degil diye onun icin ozelde yaptirdim iyi yapmişsin para almamakla bosver sabret kacınci günunki bugun

Doktorlar neler neler görüyorlar hiç utanma ara söyler sonradan pişman olmamak için

ben özelde yaptırıyorum canım mesela 9:30 da verdim 11 de cıkıyor sonuç.sağlık ocağı falan cok geç oluyor. ertesi güne kalıyor genelde burda. burası ilçe olduğundan belki bilemiyorum tabiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…