Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Bu arada ben hep devlet hastanesinde verdim kanı ve hep verdikten 1.5saat sonra çıktı iş çıkışı verdiğim halde bence devletin imkanlarından yararlanın

Tekrar merhaba, pozitif sonuç alan arkadaşlarım tebrik ederim, inşallah sağlıkla kucağınıza da alırsınız , ben de dün 15. gün baktırdım kanıma 5e düşmüş. Gebelik sonlanmış. İlaçları bıraktım. Dünü atlattım şükür. Dr antioksidan tedavi başladı prp yapacakmış overlere. Yani önümde uzuunca bir süreç var. Şimdi benim regl olmam gerek değil mi? Peki ne zaman olacağım ya da çok zor mu geçecek, bu konuda deneyim olması da kötü tabi ama benimle de paylaşır mısınız? Beni ne bekliyor hiç bilmiyorum. Hayatımdaki ilkleri yaşıyorum şu sıralar.

çok geçmiş olsun. ilaçları bıraktıktan sonra 3-4 gün içinde adet olursunuz tahminen. ben aynısını yaşadım ağrısız sızısız atlattım ,beklediğim gibi cok ağrılı ya da çok kanamalı olmamıştı. hiç endişe etmeyin, demekki sağlıksız bir gebelikmiş ki vücudunuz sonlandırmış. üzücü olduğunu biliyorum daha yaşayalı 2 ay oldu benim de ama her zaman kadere inanırım, sizi daha kötüsünden korumuştur rabbim. Allah en kısa zamanda tekrar sağlıkla hamile kalmayı nasip etsin size

prp kısmında ise hiç bilgim yok, bilen bir arkadaşım yazar size :)

Yaa herseyi yeme benim vicdanim el vermiyor kan sonucuna cok sevindim canim hadi gozun aydin insallah yarin kesecigi gorürsunuz

Canım benim doktorum da 13.gün değerim 3750olmasına rağmen 15gün sonra gel dedi. Ben dayanamadım bu ctesi başka doktordan randevu aldım
Değerin epey yüksekmiş canım ikizdir belki de. Ben dayanmaya çalışayım diyorum ama 15 günde çok uzun geliyor. Neyse sağlıklı olsun da dayanırım ben.

Çok teşekkür ederim, içimi rahatlattınız, daha iyi hissediyorum. Her şeyin hayırlısı tabi. Başından beri böyle dua ediyorum. Daha yolun başındayım, ama umarım anne olma yolum o kadar da uzun değildir

Kuzum ilk tedavimde kimyasal gebelik yaşamıştım bende normal regli tarihimden 4-5 gün sonra regli olmuştum farklı olarak her zamankinden daha çok ağrım olmuştu ve parça şeklinde regli görmüştüm.

Yaa herseyi yeme benim vicdanim el vermiyor kan sonucuna cok sevindim canim hadi gozun aydin insallah yarin kesecigi gorürsunuz
canımcım 3 aylık olana kadar bebek zaten annenin halihazırdaki rezervlerini kulllanıyor, yani yediğin portakalın vitamini şuanda ona geçmiyor. bir de folik asit alıyoruz ya ,çok yeterli suan. yeterki stres yapmayalım rahat olalım

çok teşekkür ederiiiimmm

ben 8 kasmda pozitifi görüp maalesef 18 kasımda ilaçları bırakma zorunda kalmıştım. sonra da 22 kasımda adet olur olmaz 2. tedaviye başlamıştım. psikolojik olarak zor ama Allah dermansız dert vermesin.imkanımız var tedavi oluyoruz. sağlıklıyız şükür. mecburiyetten değil istekten tedavi oluyoruz , allah başka dert vermesin insallah harika sonuçlar alın yakın zamanda

Kuzum ilk tedavimde kimyasal gebelik yaşamıştım bende normal regli tarihimden 4-5 gün sonra regli olmuştum farklı olarak her zamankinden daha çok ağrım olmuştu ve parça şeklinde regli görmüştüm.
Çok geçmiş olsun. Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize. Teşekkür ederim paylaştığınuz için.

Güzel dilek ve dualarınız için çok teşekkür ederim. İnşallah güzel sonuçlar da paylaşırım sizinle. Allah hepimizin yüzünü güldürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…