- 12 Mart 2019
- 16.395
- 35.860
- 598
Cok güzeelll 2 embriyomuevet. baya güzel arttı. 2günde 4 kattan fazla
Canım benim doktorum da 13.gün değerim 3750olmasına rağmen 15gün sonra gel dedi. Ben dayanamadım bu ctesi başka doktordan randevu aldımGünaydın herkese
10. Gün 193,9
12. Gün 562,6
Doktor kese ve kalp için 15 gün sonra gel dedi. Çok geç değil mi?
Birde ben bel ağrısı ve mide yanmasından uyuyamıyorum. Böle bişey yaşayan var mı?
Haklısın canımm bi sorayım belk bir tavsiyesi vardırCanım utanacak ne var utanma sor.. doktordan utanılır mi hiç.. insanlık hali herkesin basına neler geliyordur kim bilir .. onların neler gördüklerini bir bilsen ..
MaşallahCanım benim doktorum da 13.gün değerim 3750olmasına rağmen 15gün sonra gel dedi. Ben dayanamadım bu ctesi başka doktordan randevu aldım
Maşallah süper bir sonuç darısı nolur bana da olsunkızlar 9.gün değerim 302 çıktı. salı günü 66 idi.
ikiz gib:)Cok güzeelll 2 embriyomu
Belli değil kaçız olduğu ctesi belli olacak canımMaşallahçift embriyo mu? İkiz mi geliyo
Amiiin insallahhhherkes bugün güzel sonuçlarla gelsin inşallahh, ilk defa kan verip sonuç alacaklar vardı. bizim gibi artış için kan verenler vardı isallah sayfamızın uğuru devam etsin
Belli değil kaçız olduğu ctesi belli olacak canım☺
2tane 5.gün embriyosu konmuştu ama bence 5iz falan oldu bunlarşu bir haftadır çektiğim mide bulantısına göre 4-5tane doğurmam lazım
Evet cok haklisin canim. Normal gebelikle bir tutmaya çalisiyolarSabah sağlık ocagina kan vermeye gittim gebelik takibi için. Orda bi teyze ignelerimi gördü ne için bunlar dedi düşük tehlikesi olmasın diye dedim boş bunlar dedi bananiye teyze tehlikem varsa neden boş olsun dedim verende Allah alanda Allah demezmi sinirimi bozdu ama ben onu bozmak istemedim.. Tabi herşey allahtan ama ben tüp bebek tedavisi görüyorum bu ilacida düşük riski yasamayayim diye kullanıyorum hiç boş olurmu dedim okadar ugrasmisim boş deyip salmak olurmu dedim sustu... Eskiler nasıl düşünüyor anlamıyorum sanki biz istermiyiz hergun bizi morartan ignelerden olmak.. Eski zamanla şimdiyi bir tutuyorlar anlamıyor bu teyzeler bizi anlamıyor.. Bir tek biz birbirimizi anlıyoruz..
cehalet kuzum ya, onlar bilmez he deyip geçmek lazım. benim tedavi olduğumu bilen hatta pozitif aldğımı bilen insanlar bile bana normal yolla olur diyo. ben zaten manyağım normal olacağı halde onca para onca eziyet çekiyorum :)) yapacak bişey yok bizim de sınavmız buSabah sağlık ocagina kan vermeye gittim gebelik takibi için. Orda bi teyze ignelerimi gördü ne için bunlar dedi düşük tehlikesi olmasın diye dedim boş bunlar dedi bananiye teyze tehlikem varsa neden boş olsun dedim verende Allah alanda Allah demezmi sinirimi bozdu ama ben onu bozmak istemedim.. Tabi herşey allahtan ama ben tüp bebek tedavisi görüyorum bu ilacida düşük riski yasamayayim diye kullanıyorum hiç boş olurmu dedim okadar ugrasmisim boş deyip salmak olurmu dedim sustu... Eskiler nasıl düşünüyor anlamıyorum sanki biz istermiyiz hergun bizi morartan ignelerden olmak.. Eski zamanla şimdiyi bir tutuyorlar anlamıyor bu teyzeler bizi anlamıyor.. Bir tek biz birbirimizi anlıyoruz..
Evet bende aynisini yaptim ilk basta aciyor sonra acısı azaliyor masaj yaparkenKızlar progestan için yazmıştım görmeyen varsa diye bi daha yazıyorum acayip rahatladım iğneden sonra avucumun içiyle çok güçlü yoğuruyorum Orayı uzun değil iki dakika fikan ağrı filan kalmadı çok rahatladım yürümekte zorlanıyordum öncesinde parmakla ovalıyordum işe yaramıyormuş baya güçlü dağıtıyorum
denicem bunu,benim iki tarafımda inanılmaz morardı iğne vuracak yer kalmadı. kan sulandırıcı da 2 tane olduğum için cok cabuk morarıyo hemşire yapacakyer bulamıyo vallaKızlar progestan için yazmıştım görmeyen varsa diye bi daha yazıyorum acayip rahatladım iğneden sonra avucumun içiyle çok güçlü yoğuruyorum Orayı uzun değil iki dakika fikan ağrı filan kalmadı çok rahatladım yürümekte zorlanıyordum öncesinde parmakla ovalıyordum işe yaramıyormuş baya güçlü dağıtıyorum
Bugün 9.günümAhaha canm ya bende kendi merkezime gidemedim test gunum degil diyeonun icin ozelde yaptirdim iyi yapmişsin para almamakla bosver sabret kacınci günunki bugun
Maşallah maşallahkızlar 9.gün değerim 302 çıktı. salı günü 66 idi.
Sağlık ocağında öyle ya merkez ilçedeyim durum aynı. O yüzden özel daha iyiben özelde yaptırıyorum canım mesela 9:30 da verdim 11 de cıkıyor sonuç.sağlık ocağı falan cok geç oluyor. ertesi güne kalıyor genelde burda. burası ilçe olduğundan belki bilemiyorum tabiii
aynen, 25 lira veriyorum ben tek hormona .bari stres olmuyoruz. öbür türlü beklemek eziyetBugün 9.günüm3. Gün embriyosu olduğundan bekliyorum hala
Maşallah maşallah
Sağlık ocağında öyle ya merkez ilçedeyim durum aynı. O yüzden özel daha iyi
Bekle ozaman canm evetBugün 9.günüm3. Gün embriyosu olduğundan bekliyorum hala
Maşallah maşallah
Sağlık ocağında öyle ya merkez ilçedeyim durum aynı. O yüzden özel daha iyi
Teyzelere fırsat verecek olursak çocuğu nasıl yaptığımıza kadar sorarlar valla ben pek cevap vermiyorum o yüzdenSabah sağlık ocagina kan vermeye gittim gebelik takibi için. Orda bi teyze ignelerimi gördü ne için bunlar dedi düşük tehlikesi olmasın diye dedim boş bunlar dedi bananiye teyze tehlikem varsa neden boş olsun dedim verende Allah alanda Allah demezmi sinirimi bozdu ama ben onu bozmak istemedim.. Tabi herşey allahtan ama ben tüp bebek tedavisi görüyorum bu ilacida düşük riski yasamayayim diye kullanıyorum hiç boş olurmu dedim okadar ugrasmisim boş deyip salmak olurmu dedim sustu... Eskiler nasıl düşünüyor anlamıyorum sanki biz istermiyiz hergun bizi morartan ignelerden olmak.. Eski zamanla şimdiyi bir tutuyorlar anlamıyor bu teyzeler bizi anlamıyor.. Bir tek biz birbirimizi anlıyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?