Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Günaydın herkese
10. Gün 193,9
12. Gün 562,6
Doktor kese ve kalp için 15 gün sonra gel dedi. Çok geç değil mi?
Birde ben bel ağrısı ve mide yanmasından uyuyamıyorum. Böle bişey yaşayan var mı?
Canım benim doktorum da 13.gün değerim 3750olmasına rağmen 15gün sonra gel dedi. Ben dayanamadım bu ctesi başka doktordan randevu aldım

Sabah sağlık ocagina kan vermeye gittim gebelik takibi için. Orda bi teyze ignelerimi gördü ne için bunlar dedi düşük tehlikesi olmasın diye dedim boş bunlar dedi bana niye teyze tehlikem varsa neden boş olsun dedim verende Allah alanda Allah demezmi sinirimi bozdu ama ben onu bozmak istemedim.. Tabi herşey allahtan ama ben tüp bebek tedavisi görüyorum bu ilacida düşük riski yasamayayim diye kullanıyorum hiç boş olurmu dedim okadar ugrasmisim boş deyip salmak olurmu dedim sustu... Eskiler nasıl düşünüyor anlamıyorum sanki biz istermiyiz hergun bizi morartan ignelerden olmak.. Eski zamanla şimdiyi bir tutuyorlar anlamıyor bu teyzeler bizi anlamıyor.. Bir tek biz birbirimizi anlıyoruz..

Kızlar progestan için yazmıştım görmeyen varsa diye bi daha yazıyorum acayip rahatladım iğneden sonra avucumun içiyle çok güçlü yoğuruyorum Orayı uzun değil iki dakika fikan ağrı filan kalmadı çok rahatladım yürümekte zorlanıyordum öncesinde parmakla ovalıyordum işe yaramıyormuş baya güçlü dağıtıyorum

Belli değil kaçız olduğu ctesi belli olacak canım☺
2tane 5.gün embriyosu konmuştu ama bence 5iz falan oldu bunlarşu bir haftadır çektiğim mide bulantısına göre 4-5tane doğurmam lazım
Kesin 5 izdir.. Şaka maka tüp bebekte bile tek yumurtada sonradan ikiz olabiliyormuş bilginiz varmı? Birkaç yerde okudum iki embriyo ama 3 uz hamilelik yaşayanlar olmus gözüm korktu vallahi

Evet cok haklisin canim. Normal gebelikle bir tutmaya çalisiyolar

cehalet kuzum ya, onlar bilmez he deyip geçmek lazım. benim tedavi olduğumu bilen hatta pozitif aldğımı bilen insanlar bile bana normal yolla olur diyo. ben zaten manyağım normal olacağı halde onca para onca eziyet çekiyorum :)) yapacak bişey yok bizim de sınavmız bu

Evet bende aynisini yaptim ilk basta aciyor sonra acısı azaliyor masaj yaparken dun igne yaparken hemsire anladi geçen seferkinden iyi gördüm dedi devam et masaja dedi

denicem bunu,benim iki tarafımda inanılmaz morardı iğne vuracak yer kalmadı. kan sulandırıcı da 2 tane olduğum için cok cabuk morarıyo hemşire yapacakyer bulamıyo valla

Ahaha canm ya bende kendi merkezime gidemedim test gunum degil diye onun icin ozelde yaptirdim iyi yapmişsin para almamakla bosver sabret kacınci günunki bugun
Bugün 9.günüm 3. Gün embriyosu olduğundan bekliyorum hala
kızlar 9.gün değerim 302 çıktı. salı günü 66 idi.
Maşallah maşallah
ben özelde yaptırıyorum canım mesela 9:30 da verdim 11 de cıkıyor sonuç.sağlık ocağı falan cok geç oluyor. ertesi güne kalıyor genelde burda. burası ilçe olduğundan belki bilemiyorum tabiii
Sağlık ocağında öyle ya merkez ilçedeyim durum aynı. O yüzden özel daha iyi

Teyzelere fırsat verecek olursak çocuğu nasıl yaptığımıza kadar sorarlar valla ben pek cevap vermiyorum o yüzden teyzeler hayatlarına fantazi heyecan arıyor bakma sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…