- 5 Temmuz 2013
- 847
- 869
- 103
Evet yaa maşallah inşallah böyle güzel haberlerle devam eder hepimiz sağlıkla yavrularımıza kavuşuruzKızlar herkes bir taraftan değerlerini yazıyor, bir taraftan yeni gebelik haberleri vs. Ne kadar bereketli oldu şubat transferi maşallahhh hepimize☺
aile hekimim bana ultrasonda keseyi gördükten sonra gel kaydını açalım, kan tahlilleri vs. yapıcaz . biz de kontrol edicez seni dedi.Kızlar bizim hamileliğimizi sağlık ocağına aile hekimine filan bildirmemiz gerekiyor mu nasıl oluyor süreç
Maşallah hayırlı olsun gebeliğiniz kaçıncı gün embriyosu transfer edilmişti sizeGözün aydın inşallah kat kat artarak devam etsin canımmm
Bildirmemiz gerekiyor canım devlet hastanesinde yapılanlar düşüyormuş ama ekranlarınaKızlar bizim hamileliğimizi sağlık ocağına aile hekimine filan bildirmemiz gerekiyor mu nasıl oluyor süreç
ayyy mükemmel ya çok sevindimBen de sonucumu aldim. 493 olmus
normal canım adet dönemi olduğu için oluyor bende çok çektim ama bak pozitifmerhaba kızlar benımde yarın sabah test günüm ama bugun cok adet ağrım var galiba tutmadı
evet canım direk sağlık ocağındaki doktorun hemşiresine git kayıt açıyorlar 9 ay boyunca takibe alıyorlar seni..Kızlar bizim hamileliğimizi sağlık ocağına aile hekimine filan bildirmemiz gerekiyor mu nasıl oluyor süreç
Sana kese için gün vermişmiydiler arada kaçırmş olblrmSağolun kızlar keseyi göreyim kalp atışını duyayım gideyim inşallah
Saat farkı da mı varBen de gerginlikle yarını bekliyorum 81 den 156ya çıktı bir saat erken vermiştim şimdi tam saatinden vereceğim korkudan daha güzel artar umarım kalbim ağzımda resmen iki gündür
Evet her saat artıyor yaSaat farkı da mı var
Kaçıncı gün embriyosu kaçıncı günün transferden sonraKızlar birde bişy sorcm doktora sormayı unuttm çok kalabalıktı,kaç haftalık olduğunu nasıl anlyrz yada hesaplyrz ben işin içindm çıkamadm
google amcaya yaz tüp bebek gebelik hesaplama diyeKızlar birde bişy sorcm doktora sormayı unuttm çok kalabalıktı,kaç haftalık olduğunu nasıl anlyrz yada hesaplyrz ben işin içindm çıkamadm
Takvimin pek yakismisgoogle amcaya yaz tüp bebek gebelik hesaplama diyeorda taze ya da dondrulmuş embriya göre hesaplıyor
5.gün embriyosu bugün 10.günümKaçıncı gün embriyosu kaçıncı günün transferden sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?