Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Kızlar herkes bir taraftan değerlerini yazıyor, bir taraftan yeni gebelik haberleri vs. Ne kadar bereketli oldu şubat transferi maşallahhh hepimize
Evet yaa maşallah inşallah böyle güzel haberlerle devam eder hepimiz sağlıkla yavrularımıza kavuşuruz

merhaba kızlar benımde yarın sabah test günüm ama bugun cok adet ağrım var galiba tutmadı
normal canım adet dönemi olduğu için oluyor bende çok çektim ama bak pozitif
Kızlar bizim hamileliğimizi sağlık ocağına aile hekimine filan bildirmemiz gerekiyor mu nasıl oluyor süreç
evet canım direk sağlık ocağındaki doktorun hemşiresine git kayıt açıyorlar 9 ay boyunca takibe alıyorlar seni..

Herkese merhabaaa herkesler guzel haber almis masallahhh Boyle devam etsin insallahhhh.. yarinda ben kan verecegim. Pazartesi 318di bakalim belki keseyi de gorurum 4 kat artmis olsa 1200lerde olur kim bilir :)

Ben de gerginlikle yarını bekliyorum 81 den 156ya çıktı bir saat erken vermiştim şimdi tam saatinden vereceğim korkudan daha güzel artar umarım kalbim ağzımda resmen iki gündür

Kızlar birde bişy sorcm doktora sormayı unuttm çok kalabalıktı,kaç haftalık olduğunu nasıl anlyrz yada hesaplyrz ben işin içindm çıkamadm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…