Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Bu ustteki transfer günü hesaplamasi

Buda son adet tarihin hesaplamasi..
Arada 1 gün var..

normal canım adet dönemi olduğu için oluyor bende çok çektim ama bak pozitif
evet canım direk sağlık ocağındaki doktorun hemşiresine git kayıt açıyorlar 9 ay boyunca takibe alıyorlar seni..
Valla bugun o kadar cok ağrım var ki direk morelim bozuldu

Bir önceki transferimde pıhtılı kanamam olmuştu ama gebelikte o dönemde sıkıntı yoktu sonradan kalp atışı alamadığımız

Ay inşallahh sıkıntı yoktue.Saat4 de progestan veestrofem saatmdi progestanı vajinal yolla kullanıyorum ve rahim ağzımbbaya genişlemişti.

Şuan bendeki de turuncuya dönük kan dediğin gibi inşallah benimkide kötü bişey değildir kafayı kırcam artık hergün kan tahlili vericem nerdeyse

Doktor haftaya salı dedi ama ben galiba yarın da kan vericem lekelenme böyle devam ederse

Şuan bendeki de turuncuya dönük kan dediğin gibi inşallah benimkide kötü bişey değildir kafayı kırcam artık hergün kan tahlili vericem nerdeyse
Seni çok iyi anlıyorum ben her kan vermeye gittiğimde tamam artık değerin düşüyor düşük yapıyorsun diyecekler diyordum ama çok şükür ilerledi hep.. Kalp atışını duysam artık rahatlatim

Seni çok iyi anlıyorum ben her kan vermeye gittiğimde tamam artık değerin düşüyor düşük yapıyorsun diyecekler diyordum ama çok şükür ilerledi hep.. Kalp atışını duysam artık rahatlatim
Bende çok korkuyorum onu duymaktan işte inşallah hepimiz kalp atışını duyarız da rahatlarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…