- 25 Şubat 2016
- 5.895
- 8.675
- 198
Valla bugun o kadar cok ağrım var ki direk morelim bozuldunormal canım adet dönemi olduğu için oluyor bende çok çektim ama bak pozitif
evet canım direk sağlık ocağındaki doktorun hemşiresine git kayıt açıyorlar 9 ay boyunca takibe alıyorlar seni..
Akşama da devam ederse aynı şekilde sorayım tekrardanCanim sakin ol bi doktora sor bence de
Canım benim de iki kere pembe lekelenmem oldu. Peçeteye geldi sadece aktif bir kanama değildi ama yetti bna korkusu. İlkinde baya korktum direk doktora gittim ignem yapıldı muayenede bebeğim iyiydi şükür. Rahim genişliyor kılcal damarlar damara denk gelebilir dediler çünkü içeride kanama yoktu canım.
Şuan bendeki de turuncuya dönük kan dediğin gibi inşallah benimkide kötü bişey değildir kafayı kırcam artık hergün kan tahlili vericem nerdeyseben son adet tarihine göre hesaplıyorum canım..
benim 10 günden fazla sürdü ilk 7 gün adet gibi sonraki 4 5 gün lekelenme gibi geldi ama pembe kahverengi değil bildiğin turuncuya dönük kan sonradan siyah kan oldu..
ben canım bildiğin adet oldum çok şükür hamilelik devam etti keseyi gördük.. Yarında kontrolüm var insallah kalp atislarini da duyarız
Seni çok iyi anlıyorum ben her kan vermeye gittiğimde tamam artık değerin düşüyor düşük yapıyorsun diyecekler diyordum ama çok şükür ilerledi hep.. Kalp atışını duysam artık rahatlatimŞuan bendeki de turuncuya dönük kan dediğin gibi inşallah benimkide kötü bişey değildir kafayı kırcam artık hergün kan tahlili vericem nerdeyse
aramızda 1 gun var ben cesaret edemedım yarın test gunum yarın sabah kan verıcem inşallah bende hamıleyımdır5.gün embriyosu bugün 10.günüm
Evet canım sağlıklı bir gebelikte değerinin artması lazımkimyasl gebelikte düşmemi oluyor değerlerdeccanım
Olabilir benimkide 10. Gün 445 çıkmıştı iki kese gördük5. Gün embriyosu 10. Gün 400 çıktı ikiz olma ihtimali var mıdır ?
anlaıdm canım cok geçmiş olsun allahım herkese versin inşalllahEvet canım sağlıklı bir gebelikte değerinin artması lazım
Ama biz tek embriyo transfer etmiştikOlabilir benimkide 10. Gün 445 çıkmıştı iki kese gördük
Bende çok korkuyorum onu duymaktan işteSeni çok iyi anlıyorum ben her kan vermeye gittiğimde tamam artık değerin düşüyor düşük yapıyorsun diyecekler diyordum ama çok şükür ilerledi hep.. Kalp atışını duysam artık rahatlatim
Ben çift sandım tekse tektir ikiz olma ihtimali var ama düşükAma biz tek embriyo transfer etmiştik
Canım senin 10.günden önceki değerin kaçtı ve kaçıncı gündüOlabilir benimkide 10. Gün 445 çıkmıştı iki kese gördük
canım lekelenme rahim kasılmsından oluyormuş doktorum öyle dedi stresten yani kasılma yapıyormusDoktor haftaya salı dedi ama ben galiba yarın da kan vericem lekelenme böyle devam ederse
10 günden önce test yapmadım canım.. 5. Gün embriyosuydu benimkiler..Canım senin 10.günden önceki değerin kaçtı ve kaçıncı gündü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?