Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Kızlar benim kahverengi lekelenme döndü açık turuncu kırmızı gibi bi renge kana benziyo yani artık korkuyorumm hiç kimsenin lekelenmesi bu kadar uzun sürmedi

Arkadaşlar bugün buraya güzel haberlerimi yazdım sonra lavaboya gittim kan Moralimi bozmamaya calısıyorum cünkü açık kırmızı ve çok yogun bir kanamam olmadı birkaç saat gözlemledim Ancak sol kasığım ve belim ağrıyor.Dr um kanama şiddetlenmezse lekelenmeler gibi kalırsa normal olabileceğini takip etmem gerektiğini ve dinlenme sürelerimi uzatmamı istedi sonuç yatarak geçirdim günümü..
Sizde de böyle olup gebeliği sıkıntısız devam edeniniz var mı ?

Kızlar bizim hamileliğimizi sağlık ocağına aile hekimine filan bildirmemiz gerekiyor mu nasıl oluyor süreç
Bulunduğun ilde bir doktora gidersen onlar bildiriyor canım. Ben özele gittim iki hamileliğimde de ertesi gün sağlık ocağı kendi aradı. Dün gittim hatta aradılar kayıt açtılar aşı günümü söyledi o kdr.

Canım benim de iki kere pembe lekelenmem oldu. Peçeteye geldi sadece aktif bir kanama değildi ama yetti bna korkusu. İlkinde baya korktum direk doktora gittim ignem yapıldı muayenede bebeğim iyiydi şükür. Rahim genişliyor kılcal damarlar damara denk gelebilir dediler çünkü içeride kanama yoktu canım.

Güzel dilek ve dualarınız için çok teşekkür ederim. İnşallah güzel sonuçlar da paylaşırım sizinle. Allah hepimizin yüzünü güldürsün

Sakın ama sakın üzülme.. buradaki herkes çok zor yollardan geçiyor sen de geçtin ve geçiyoruz... Rabbim bize bu sınavı nasip etmiş... arkadasın dedıği gibi sağlıksız bır gebelıkmış vücut sonlandırmış.. hiç uzulme yine tedavi olursun bu sefer evladına kavuşursun inşallah.. Allah hepimize dermansız dert vermesin inşallah

Kızlar birde bişy sorcm doktora sormayı unuttm çok kalabalıktı,kaç haftalık olduğunu nasıl anlyrz yada hesaplyrz ben işin içindm çıkamadm
ben son adet tarihine göre hesaplıyorum canım..
Kızlar benim kahverengi lekelenme döndü açık turuncu kırmızı gibi bi renge kana benziyo yani artık korkuyorumm hiç kimsenin lekelenmesi bu kadar uzun sürmedi
benim 10 günden fazla sürdü ilk 7 gün adet gibi sonraki 4 5 gün lekelenme gibi geldi ama pembe kahverengi değil bildiğin turuncuya dönük kan sonradan siyah kan oldu..
ben canım bildiğin adet oldum çok şükür hamilelik devam etti keseyi gördük.. Yarında kontrolüm var insallah kalp atislarini da duyarız

doktora bi sorsan mı kuzum? belki muayene etmek ister sen de biraz rahatlardın.
Kuzum doktorum farklı bi şehirde sonucumu söylerken dün bi daha sordum kahverengi lekelenmelerimi endişelenme normal dedi iki soruşumda da. Ama bugünkü hafif kırmızıya dönük az az leke leke. Akan günlük pedi dolduran bi kanama değil ama yine de korkuyorum

sağol canım kaçıncı haftaymış aşı günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…