- 25 Mayıs 2018
- 258
- 190
- 53
Orda yaptm 4 hafta gösteryr ee 4 hafta için 193 düşük değil mi,amannn stresin düşüncenin sonu yokgoogle amcaya yaz tüp bebek gebelik hesaplama diyeorda taze ya da dondrulmuş embriya göre hesaplıyor
4+1 o zaman5.gün embriyosu bugün 10.günüm
Normal canım önemli olan güzel artmasıOrda yaptm 4 hafta gösteryr ee 4 hafta için 193 düşük değil mi,amannn stresin düşüncenin sonu yokkese derken kalp atışı derken biz 3 ay diken üstü
4e yeni girince haklısın aslında hafta boyunca iki katı olrk doğruNormal canım önemli olan güzel artması
Yok canım daha haftaya da kan vereceğimSana kese için gün vermişmiydiler arada kaçırmş olblrm
doktora bi sorsan mı kuzum? belki muayene etmek ister sen de biraz rahatlardın.Kızlar benim kahverengi lekelenme döndü açık turuncu kırmızı gibi bi renge kana benziyo yani artıkkorkuyorumm hiç kimsenin lekelenmesi bu kadar uzun sürmedi
Bugünden itibaren değerlerin Gün aşırı 2 kat 2 kat artmaya devam edecek Salı günü keseyi görürsünüz içiniz rahat olsun hayırlı olsun tebrikler10.günüm,birde doktor salı gel keseye bakalım dedi hiç sanmyrm kese görünsün çok erken
Teşekkür ederimBugünden itibaren değerlerin Gün aşırı 2 kat 2 kat artmaya devam edecek Salı günü keseyi görürsünüz içiniz rahat olsun hayırlı olsun tebrikler
Bulunduğun ilde bir doktora gidersen onlar bildiriyor canım. Ben özele gittim iki hamileliğimde de ertesi gün sağlık ocağı kendi aradı. Dün gittim hatta aradılar kayıt açtılar aşı günümü söyledi o kdr.Kızlar bizim hamileliğimizi sağlık ocağına aile hekimine filan bildirmemiz gerekiyor mu nasıl oluyor süreç
Canım benim de iki kere pembe lekelenmem oldu. Peçeteye geldi sadece aktif bir kanama değildi ama yetti bna korkusu. İlkinde baya korktum direk doktora gittim ignem yapıldı muayenede bebeğim iyiydi şükür. Rahim genişliyor kılcal damarlar damara denk gelebilir dediler çünkü içeride kanama yoktu canım.Arkadaşlar bugün buraya güzel haberlerimi yazdım sonra lavaboya gittim kanMoralimi bozmamaya calısıyorum cünkü açık kırmızı ve çok yogun bir kanamam olmadı birkaç saat gözlemledim Ancak sol kasığım ve belim ağrıyor.Dr um kanama şiddetlenmezse lekelenmeler gibi kalırsa normal olabileceğini takip etmem gerektiğini ve dinlenme sürelerimi uzatmamı istedi sonuç yatarak geçirdim günümü..
Sizde de böyle olup gebeliği sıkıntısız devam edeniniz var mı ?
kimyasl gebelikte düşmemi oluyor değerlerdeccanımAynen canım ilk değerim 89 du 10.gun 55 e düşmüştü 12. Gün
Güzel dilek ve dualarınız için çok teşekkür ederim. İnşallah güzel sonuçlar da paylaşırım sizinle. Allah hepimizin yüzünü güldürsün
Canim sakin ol bi doktora sor bence deKızlar benim kahverengi lekelenme döndü açık turuncu kırmızı gibi bi renge kana benziyo yani artıkkorkuyorumm hiç kimsenin lekelenmesi bu kadar uzun sürmedi
ben son adet tarihine göre hesaplıyorum canım..Kızlar birde bişy sorcm doktora sormayı unuttm çok kalabalıktı,kaç haftalık olduğunu nasıl anlyrz yada hesaplyrz ben işin içindm çıkamadm
benim 10 günden fazla sürdü ilk 7 gün adet gibi sonraki 4 5 gün lekelenme gibi geldi ama pembe kahverengi değil bildiğin turuncuya dönük kan sonradan siyah kan oldu..Kızlar benim kahverengi lekelenme döndü açık turuncu kırmızı gibi bi renge kana benziyo yani artıkkorkuyorumm hiç kimsenin lekelenmesi bu kadar uzun sürmedi
ben canım bildiğin adet oldum çok şükür hamilelik devam etti keseyi gördük.. Yarında kontrolüm var insallah kalp atislarini da duyarızArkadaşlar bugün buraya güzel haberlerimi yazdım sonra lavaboya gittim kan ☹ Moralimi bozmamaya calısıyorum cünkü açık kırmızı ve çok yogun bir kanamam olmadı birkaç saat gözlemledim Ancak sol kasığım ve belim ağrıyor.Dr um kanama şiddetlenmezse lekelenmeler gibi kalırsa normal olabileceğini takip etmem gerektiğini ve dinlenme sürelerimi uzatmamı istedi sonuç yatarak geçirdim günümü..
Sizde de böyle olup gebeliği sıkıntısız devam edeniniz var mı ?
Kuzum doktorum farklı bi şehirde sonucumu söylerken dün bi daha sordum kahverengi lekelenmelerimi endişelenme normal dedi iki soruşumda da. Ama bugünkü hafif kırmızıya dönük az az leke leke. Akan günlük pedi dolduran bi kanama değil ama yine de korkuyorumdoktora bi sorsan mı kuzum? belki muayene etmek ister sen de biraz rahatlardın.
sağol canım kaçıncı haftaymış aşı günüBulunduğun ilde bir doktora gidersen onlar bildiriyor canım. Ben özele gittim iki hamileliğimde de ertesi gün sağlık ocağı kendi aradı. Dün gittim hatta aradılar kayıt açtılar aşı günümü söyledi o kdr.
9 haziran verdi günü 5. Ayın ilk haftası oluyosağol canım kaçıncı haftaymış aşı günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?