- 19 Şubat 2020
- 5.680
- 3.007
- 173
- 41
benim artıyor ama çok yavaş ilerliyor yarın tekrar yaptıracagımEvet canım sağlıklı bir gebelikte değerinin artması lazım
Valla canım bende çok sters olsunbenim artıyor ama çok yavaş ilerliyor yarın tekrar yaptıracagım
Benden 9.günde istemşlerdi bende dayanamayıp 8.günde test yaptm çıktı,inşallah öyledir ağrılara sızılara takılmayın bende adet olacak gibi kasıklarm belim ağrı...inşallah hamilesinizdiraramızda 1 gun var ben cesaret edemedım yarın test gunum yarın sabah kan verıcem inşallah bende hamıleyımdır
inşallah canım ya valla çok üzüldüm vallaBenden 9.günde istemşlerdi bende dayanamayıp 8.günde test yaptm çıktı,inşallah öyledir ağrılara sızılara takılmayın bende adet olacak gibi kasıklarm belim ağrı...inşallah hamilesinizdir
Maşallahhhhhh :) baya var bence5. Gün embriyosu 10. Gün 400 çıktı ikiz olma ihtimali var mıdır ?
Üzülmeyin,daha bişey belli değil test anına kadar hamile gibi takılın ben öyle yaptminşallah canım ya valla çok üzüldüm valla
Evet canım iki kese gördük yarın kontrolüm var bakalım kalp atışı duyulacakmi
Kızlar nasılsınız ?chagiless Reengarenk keseyi gördünüz müü
Ohoo şükür kalp atışlarını bile duydum ben sağ salim gider umarım
Kuzum benim de iki gün çok azalmıştı şimdi artıyor bir olup bir olmuyor bunların önemi yok yani kafan rahat olsunKizlaar 8. Gunum hic adet sancim olmuyor bugun bu iyi biseymi acaba ya dün birden cok fena agri oldu ter doktum sonra gecti biliyosunuz dün pozitif oldugunu görmustuk agri olmamasi kötu degildir dimi ya
Oh beeKuzum benim de iki gün çok azalmıştı şimdi artıyor bir olup bir olmuyor bunların önemi yok yani kafan rahat olsun
Kızlar tüp bebek de adet tarihinizden ziyade transfer tarihinizi baz almanız daha mantıklı olur.. çünkü herkesin Rahmi bir kaç gün farkla hazır olabiliyor kimi 19. Gününde kimi 21. Gününde transfer oluyor.. adet tarihi yanıltıcı olabilir o yüzden..Eki Görüntüle 2600699
Bu ustteki transfer günü hesaplamasi
Eki Görüntüle 2600700
Buda son adet tarihin hesaplamasi..
Arada 1 gün var..
Herkesin tutunma tarihi farklı olduğu için son adet tarihi hesaplanıyor canım zaten. Bu normal hamilelikte de bizde de öyle. Gecen de muhabbeti olunca özellikle sordum son adet tarihi baz alınıyor herkeste.Kızlar tüp bebek de adet tarihinizden ziyade transfer tarihinizi baz almanız daha mantıklı olur.. çünkü herkesin Rahmi bir kaç gün farkla hazır olabiliyor kimi 19. Gününde kimi 21. Gününde transfer oluyor.. adet tarihi yanıltıcı olabilir o yüzden..
Benim 4 transferim oldu rahim birinde 19 birinde 21 birinde 27. Günde hazır oldu.. özellikle 27. Günde hazır olan transferimde adet tarihine göre hesaplarsak transfer olduğum gün 3 haftalık olması gerekirken 4 haftalık görünebiliyor,Herkesin tutunma tarihi farklı olduğu için son adet tarihi hesaplanıyor canım zaten. Bu normal hamilelikte de bizde de öyle. Gecen de muhabbeti olunca özellikle sordum son adet tarihi baz alınıyor herkeste.
Kaçıncı günündesin canım predictor çok başarılı ben de başka marka ile görmedim predictor ile görmüştüm inşallah olmuşturKızlar ben dayanamadım eczaneden gelirken erken gebelik testi aldım. Aklımda yarın sabah yapmak vardı. Ama bi an kendime mani olamayıp yapmak istedim. Önce elimdeki ucuzla yapayım çıkmazsa kendimi aman dandik test zaten diye avuturum diye düşündüm. Yaptım çıkmadı. Sonra aldığım predictor sanırım erken gebelikmtestini yaptım. Hayalet ikinci çizgi çıktı ama şuan acaba sadece ben mi görüyorum çok karmaşığım duygu anlamında
Merhaba Rosi ile ilgili sayfalar var ordan yazarsanız deneyiminizle alakalı bizlere umut olurEvet canim rabbime binlerce kez sukurler olsun bize bu bugunleri gosterdi darisi.size her zaman dualarimdasiniz herkese ediyorum canim. silik gorduysen tamamdir.masallah kandada gorunce rahatlarsin
3. Gün embriyosu 9. Gün bugün. Aslında erken diye yarın yapmak istemiştim ama. En kısa sürede kan verip neyçtleştirmem lazım sanırım inşallah inşallahKaçıncı günündesin canım predictor çok başarılı ben de başka marka ile görmedim predictor ile görmüştüm inşallah olmuştur
Benim üç transferim oldu üçünde de 20. Gün oldu transfer. Kese uyumlu görünüyor adet tarihine göre ilkinde de öyleydi. Tüp bebek doktoru ayrı normal kadın doğumcu elbette ki son adet tarihini soruyor. Zaten bu ilk zamanlarda böyle sonraki zamanlarda kese boyuty ve embriyo boyutu kaç günlük olduğunu gösteriyor. Yani bu sadece ilk zamanlar da önemli. Şuan günü gününe gidiyor adet günü ve embriyo mesela. İnşallah kucağıma almak da nasip olur bu seferBenim 4 transferim oldu rahim birinde 19 birinde 21 birinde 27. Günde hazır oldu.. özellikle 27. Günde hazır olan transferimde adet tarihine göre hesaplarsak transfer olduğum gün 3 haftalık olması gerekirken 4 haftalık görünebiliyor,
o yüzden doktorum da transfer tarihine göre bebeğin haftasını hesaplıyor,
bana da bu mantıklı geliyor açıkçası.. adet tarihine göre sadece adetleri çok düzenli olan ve rahimleri tam tarihinde hazır olabilsinler için geçerli gibi geliyor..
ama üç aşağı beş yukarı aynı tarihler çıkıyorsa o da kullanılabilir..
aslında gebelik haftasını anlatırken genel olarak doktorlar şöyle diyorlar.. bebeğin ana rahmine düştüğü ilk anı düşünüp üstüne 2 hafta ekleriz .. biizm kadar şanslı olan yok biz 5 günlük bebeklerimizin hangi saatte ana rahminde olduğunu bilecek en şanslı insanlarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?