Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Haklisin canim bende oyle dusundum sonkez giderim. Evet bahceci umut cem celik doktorum

Sevindim canım iki katına bir artış var olumlu şuan inşallah iki gün sonra da yine artışın olur benim iki kat artış olmadı 25 oldu sadece. Yani bence olmadı.
Üzüldüm ama hayırlısı olsun. Bende çarşamba günü tekrar tahlil yaptırıcam. İnşallah sizinde tutmuştur

Ay çokmus ya bende ilk bahçeci düşündüm de uzak geldi hadi ddm rapor geçiyor hem yakın reyapta oldum tedaviyi. 6500 tüp bebek transfer 3500 histeroskopi 2000. Osu busu üç deneme derken bizimde 40 bini buldu ama dondurma cozdurme dinlendirmr ücreti fln odemedim hiç

Kızlar prolutex i vuruldum bugün ilk kez, ilaç yakmadı morarma olmadı ama yapılan bölgede ağrı var biraz buz koydum simdi. Bir sey sorucam hangi enjektörü kullanıyorsunuz yaparken? Ben insülin iğnesi yapıyordum ama bundan 2 tane vurulmam lazım insülin enjektörü de en büyük 1 cc lik var.

Folik asit olarak ne kullanıyorsun

ben de 1lik kullanıyorum insülin enjektörü. dibinde azcık kalıyor şişenin. doktor o kadar önemli değil dedi. yani tek seferde ne alırsa onu vuruyorum. dibinde kalan çok az zaten. ama şırıngayı sonuna kadar dolduruyprum

İğne ucu ararken canım çıktı inan. 2lik uc kullanıyorum ben. Normal şırınga ile çekiyorum büyük iğneyle sonra küçük ucu takip vuruyorum.

Canım sonuçtan sonra bir kez gittin ama sanırsam di mi? Benim dediğim doktor da irnbeyle çalışıyor tüp bebek işlemlerinde

Küçük ucla mi çekiyorsun ilacı kuzum. Benim hemşire o uçlar hassas göbeğe girerken asinmasin can yakmasın dedi ondn ben farklı kullanıyorum yoksa almiyo ilacı küçük üç zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…