- 12 Mart 2019
- 16.321
- 35.826
- 598
Haklisin canim bende oyle dusundum sonkez giderim. Evet bahceci umut cem celik doktorumCanım en azından bir kere doktoruna gitmeni öneririm kalp atışlarını da 21 güne kadar duyarsın.. en azından şu anda kullandığın ilaçları ne kadar kullanacaksın onları anlatır.
bu süreci en iyi senin doktorun bilir.. ama yaptıkları hiç şık bir hareket olmamış.. bahçeci mi senin merkezin
Bahçeçi de tüp bebek fiyatı ne kadardı canımCanm en azindan kese kalp atimina gidiyim ya ilaclarimi filan ayarlasn simdi baska doktora giderim bisey olur Allah korusun kendimi suclu hissederim
Sifirdan 20 bini buldu embriyo dondurma rahim dinlendirme filan ilk deneme 20 yi buldu.Bahçeçi de tüp bebek fiyatı ne kadardı canım
Raporlu oluyomuSifirdan 20 bini buldu embriyo dondurma rahim dinlendirme filan ilk deneme 20 yi buldu.
2. Sadece dondurulmus embriyo transferi ve hsitereskopi oldu 12 bin filan
Bende bahçeci fulya da oldum 20 bini buldu gerçekten..Sifirdan 20 bini buldu embriyo dondurma rahim dinlendirme filan ilk deneme 20 yi buldu.
2. Sadece dondurulmus embriyo transferi ve hsitereskopi oldu 12 bin filan
Üzüldüm ama hayırlısı olsun. Bende çarşamba günü tekrar tahlil yaptırıcam. İnşallah sizinde tutmuşturSevindim canım iki katına bir artış var olumlu şuan inşallah iki gün sonra da yine artışın olurbenim iki kat artış olmadı 25 oldu sadece. Yani bence olmadı.
Teşekkür ederim İnşAllah Rabbim sizede nasip etsinRabbim kucağınıza almayı nasip etsin darısı başıma insallah
Rapor gecerli orda ama ben raporsuz yaptimRaporlu oluyomu
Evet canm malesef buluyorBende bahçeci fulya da oldum 20 bini buldu gerçekten..
Folik asit olarak ne kullanıyorsunOrasi öyle bende dün çift doz kalcadan yaptırdım top var sanki şuan derinin içinde. Prolutex rahat ama kendim alıştım yapmaya ben acimiyo da zaten bir aya birakcaz her şeyi idare edelim. Estrofemi de kesti zaten benim çok bir ilacım kalmadı. Oksapar ve progesteron alıyorum folik asit bide.
Merkezde folbiol la başlattılar hala o devam canım.Folik asit olarak ne kullanıyorsun
ben de 1lik kullanıyorum insülin enjektörü. dibinde azcık kalıyor şişenin. doktor o kadar önemli değil dedi. yani tek seferde ne alırsa onu vuruyorum. dibinde kalan çok az zaten. ama şırıngayı sonuna kadar dolduruyprumKızlar prolutex i vuruldum bugün ilk kez, ilaç yakmadı morarma olmadı ama yapılan bölgede ağrı var biraz buz koydum simdi. Bir sey sorucam hangi enjektörü kullanıyorsunuz yaparken? Ben insülin iğnesi yapıyordum ama bundan 2 tane vurulmam lazım insülin enjektörü de en büyük 1 cc lik var.
İğne ucu ararken canım çıktı inan. 2lik uc kullanıyorum ben. Normal şırınga ile çekiyorum büyük iğneyle sonra küçük ucu takip vuruyorum.Kızlar prolutex i vuruldum bugün ilk kez, ilaç yakmadı morarma olmadı ama yapılan bölgede ağrı var biraz buz koydum simdi. Bir sey sorucam hangi enjektörü kullanıyorsunuz yaparken? Ben insülin iğnesi yapıyordum ama bundan 2 tane vurulmam lazım insülin enjektörü de en büyük 1 cc lik var.
ben de folbiol kullanıyorum ama bitince inofolic almayo düşünüyorumMerkezde folbiol la başlattılar hala o devam canım.
Canım sonuçtan sonra bir kez gittin ama sanırsam di mi? Benim dediğim doktor da irnbeyle çalışıyor tüp bebek işlemlerindeBen buradaki doktoruma gitmeye başladım İsmail beyle görüşüyorlar sürekli oda tüp işlemlerinde İrenbeyi kullanıyor İsmail beyle ortak karar verecekler bende durumdan haberdar ediyorum İsmail beyide arada belki giderim orayada istediğin zaman gel dedi öyle bir yol çizdik sende öyle yapabilrsin olduğun yerdeki doktoruna gidip Ümit hanıma sonuçları bildirirsin
Küçük ucla mi çekiyorsun ilacı kuzum. Benim hemşire o uçlar hassas göbeğe girerken asinmasin can yakmasın dedi ondn ben farklı kullanıyorum yoksa almiyo ilacı küçük üç zatenben de 1lik kullanıyorum insülin enjektörü. dibinde azcık kalıyor şişenin. doktor o kadar önemli değil dedi. yani tek seferde ne alırsa onu vuruyorum. dibinde kalan çok az zaten. ama şırıngayı sonuna kadar dolduruyprum
Pko desteklemek için değil mi o neden onu alcn kuzuben de folbiol kullanıyorum ama bitince inofolic almayo düşünüyorum
Cem Çelik için çok başarılı diyorlar canım yeşil devdi değil miHaklisin canim bende oyle dusundum sonkez giderim. Evet bahceci umut cem celik doktorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?