normal fitili ağızdan alıyorsun cnmProgestanın bir de hapı varmış sanırım kızlar aile hekimi söyledi.
Duydunuz mu böyle birşey?
Sizindemi 3. Gün embriyosuyduOlur benim olmuştu
Allah kabul etsin canım rabbim bütün dualarımızı kabul etsinbende 41 Yasin okuttum dualar ediyorum inşallah vakti zamanı gelmiştirrabbim bu uğurda kim varsa hepimizin yardımcısı olsun cevabınız için teşekkür ederim
evet var canım ama en etkili iğne olanı... Hapinida hem vajinal hem ağız yolu ile kullanabiliyorsun..Progestanın bir de hapı varmış sanırım kızlar aile hekimi söyledi.
Duydunuz mu böyle birşey?
Evet ilkinde 7.gün idrarda negatif çıktı 9. Günde kan vermiştim negatif çıkmıştı.İkincisinde 10. Gün verdim pozitif oldu şükürSizindemi 3. Gün embriyosuydu
Hayırlı olsun canımButterfry _seastar_ kızlar hayirli olsun keseler :) Allah tamamina erdirsin
ben de geldimmm.karindan bakti.kesem 1cm gozuktu 20 subat 5. Gun embriyosu transferiydi. Gunuyle tam uyumlu cikti 5+2..henuz bebek ve yolk yok :) korktugum gibi degil tek kese gozuktuztn imkansiza yakindi ama olsun. 16sinda tup bebek doktorumla randevum var. kalbi duyarsak o takibi birakir. 21inde kendi doktorumla kan sayimi vs randevum var. haftay 2 kez gorusecegiz minnosla
pozitif sonuc alan arkadaslari kutluyor, erken negatifi gorenlere biraz daha sabir diliyorumVe bu yolda hayirlisiyla hepimizin ilerlemesini
Dekort kullanıyorumKortizon olarak ne kullanıyorsun canım
Evet canım aynısı başımıza geldi.. En azından size bilgi vermişler bize söylemediler bile.. Kanamam olduğu için iki gün sonra tekrar gel dedi doktorum meğer gebelik oluştuğu için tedavim iz sonlanmis.. Eşim çok kızdı bu duruma bende söyledim tamam parasında değiliz ama bilgimiz olsaydı iyi olurdu dedim.. Eğer herhangi bir risk sıkıntın yoksa iyi bir doktora da gidebilirsin.. Ben kanamdan dolayı verdim 550 TL dediğin gibi 21 günlük kontrol süresi var bu seferde gitsem 3. Gidişim oluyor.. Bir sorun yoksa gitmem bir daha hem pahalı hemde uzak..Kızlar size bir şey soracağım Benim doktorumun muayene ücreti 650 lira bu tüp bebek tedavi süresince 6 ay geçerliydi kese için randevu almak için aradım ve bana 650 lira muayene ücreti ödemeniz gerekiyor dediler neden daha bu süreç dolmadı dedim o tüp bebek tedavisi için di bu şu anda gebelik takibi sayılıyor 650 lira 21 gün geçerli dedi Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız başka bir doktora mı gitmeli yoksa kendi Doktoruma mı
Canm en azindan kese kalp atimina gidiyim ya ilaclarimi filan ayarlasn simdi baska doktora giderim bisey olur Allah korusun kendimi suclu hissederimEvet canım aynısı başımıza geldi.. En azından size bilgi vermişler bize söylemediler bile.. Kanamam olduğu için iki gün sonra tekrar gel dedi doktorum meğer gebelik oluştuğu için tedavim iz sonlanmis.. Eşim çok kızdı bu duruma bende söyledim tamam parasında değiliz ama bilgimiz olsaydı iyi olurdu dedim.. Eğer herhangi bir risk sıkıntın yoksa iyi bir doktora da gidebilirsin.. Ben kanamdan dolayı verdim 550 TL dediğin gibi 21 günlük kontrol süresi var bu seferde gitsem 3. Gidişim oluyor.. Bir sorun yoksa gitmem bir daha hem pahalı hemde uzak..
Kaçıncı gün embriyosu canımTransferin 8.günü dayanamayıp kan testi verdim 0.11 çıktı sizce yükselirmi kızlar umut varmıerkenmidirr acaba
4.gün embriyosuKaçıncı gün embriyosu canım
Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin darısı başıma insallahEvet ilkinde 7.gün idrarda negatif çıktı 9. Günde kan vermiştim negatif çıkmıştı.İkincisinde 10. Gün verdim pozitif oldu şükür
Sen bilirsin kuzum nasıl iyi hissedersen..Canm en azindan kese kalp atimina gidiyim ya ilaclarimi filan ayarlasn simdi baska doktora giderim bisey olur Allah korusun kendimi suclu hissederim
Inşallah yükselir değeriniz4.gün embriyosu
Benim bugün 10. Günüm hiç test yaptırmadım daha akşam gidip yaptircam insallahBu sekilde 8.günde kanda 0.11 olupta 12.gün yükselen varmi
canım o zaman kese ile kalp atışını aynı anda baktır madem. yazık bir sürü para ya. ben de 300veriyorum ayda 1 kere alıyor kendi doktorum. merkezle işim bitiyor transfer spnrasıCanm en azindan kese kalp atimina gidiyim ya ilaclarimi filan ayarlasn simdi baska doktora giderim bisey olur Allah korusun kendimi suclu hissederim
Sevindim canım iki katına bir artış var olumlu şuan inşallah iki gün sonra da yine artışın olurBenim değerim 43.5 çıktı
Zaten 15 gun sonraya verdiya kalbide duyarimcanım o zaman kese ile kalp atışını aynı anda baktır madem. yazık bir sürü para ya. ben de 300veriyorum ayda 1 kere alıyor kendi doktorum. merkezle işim bitiyor transfer spnrası
Canım en azından bir kere doktoruna gitmeni öneririm kalp atışlarını da 21 güne kadar duyarsın.. en azından şu anda kullandığın ilaçları ne kadar kullanacaksın onları anlatır.Kızlar size bir şey soracağım Benim doktorumun muayene ücreti 650 lira bu tüp bebek tedavi süresince 6 ay geçerliydi kese için randevu almak için aradım ve bana 650 lira muayene ücreti ödemeniz gerekiyor dediler neden daha bu süreç dolmadı dedim o tüp bebek tedavisi için di bu şu anda gebelik takibi sayılıyor 650 lira 21 gün geçerli dedi Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız başka bir doktora mı gitmeli yoksa kendi Doktoruma mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?