Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

bende 41 Yasin okuttum dualar ediyorum inşallah vakti zamanı gelmiştir rabbim bu uğurda kim varsa hepimizin yardımcısı olsun cevabınız için teşekkür ederim
Allah kabul etsin canım rabbim bütün dualarımızı kabul etsin
Progestanın bir de hapı varmış sanırım kızlar aile hekimi söyledi.
Duydunuz mu böyle birşey?
evet var canım ama en etkili iğne olanı... Hapinida hem vajinal hem ağız yolu ile kullanabiliyorsun..

Hayırlı olsun canım zaten iki kese olmaz ki tek yumurta ikizleri aynı kese içinde oluyor oda sonradan belli olur kesin ikiz

Şaka maka bi yana böyle bi ihtimalde varmış bilginiz varmı iki embriyo ile 3 üz hamilelik yaşayan olmuş benimde başıma gelmesin

Evet canım aynısı başımıza geldi.. En azından size bilgi vermişler bize söylemediler bile.. Kanamam olduğu için iki gün sonra tekrar gel dedi doktorum meğer gebelik oluştuğu için tedavim iz sonlanmis.. Eşim çok kızdı bu duruma bende söyledim tamam parasında değiliz ama bilgimiz olsaydı iyi olurdu dedim.. Eğer herhangi bir risk sıkıntın yoksa iyi bir doktora da gidebilirsin.. Ben kanamdan dolayı verdim 550 TL dediğin gibi 21 günlük kontrol süresi var bu seferde gitsem 3. Gidişim oluyor.. Bir sorun yoksa gitmem bir daha hem pahalı hemde uzak..

Canm en azindan kese kalp atimina gidiyim ya ilaclarimi filan ayarlasn simdi baska doktora giderim bisey olur Allah korusun kendimi suclu hissederim

Transferin 8.günü dayanamayıp kan testi verdim 0.11 çıktı sizce yükselirmi kızlar umut varmı erkenmidirr acaba

Canm en azindan kese kalp atimina gidiyim ya ilaclarimi filan ayarlasn simdi baska doktora giderim bisey olur Allah korusun kendimi suclu hissederim
Sen bilirsin kuzum nasıl iyi hissedersen..
Benim bi önceki de keseyi de gördük öyle tedavim iz sonuclandi normal doktorumda çok iyiydi bi sorun yaşamadım çok şükür..

canım o zaman kese ile kalp atışını aynı anda baktır madem. yazık bir sürü para ya. ben de 300veriyorum ayda 1 kere alıyor kendi doktorum. merkezle işim bitiyor transfer spnrası

Canım en azından bir kere doktoruna gitmeni öneririm kalp atışlarını da 21 güne kadar duyarsın.. en azından şu anda kullandığın ilaçları ne kadar kullanacaksın onları anlatır.
bu süreci en iyi senin doktorun bilir.. ama yaptıkları hiç şık bir hareket olmamış.. bahçeci mi senin merkezin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…