Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Taze transfer mi oldunuz ? Taze ise çatlatma iğnesinin etkisi geçiyordur 4. Gün pozitifleşmiyor genelde 6. Gün tekrarı baktırabiliesiniz biraz daha netleşir çok geçmiş olsun inşallah bebiş sizinledir

Butterfry _seastar_ kızlar hayirli olsun keseler :) Allah tamamina erdirsin

ben de geldimmm.karindan bakti.kesem 1cm gozuktu 20 subat 5. Gun embriyosu transferiydi. Gunuyle tam uyumlu cikti 5+2..henuz bebek ve yolk yok :) korktugum gibi degil tek kese gozuktu ztn imkansiza yakindi ama olsun. 16sinda tup bebek doktorumla randevum var. kalbi duyarsak o takibi birakir. 21inde kendi doktorumla kan sayimi vs randevum var. haftay 2 kez gorusecegiz minnosla

pozitif sonuc alan arkadaslari kutluyor, erken negatifi gorenlere biraz daha sabir diliyorum Ve bu yolda hayirlisiyla hepimizin ilerlemesini

Hayırlı olsun kuzum yolk sac için erken zaten gönlüne göre olmuş her şey darısı kalp atışına

Taze transfer mi oldunuz ? Taze ise çatlatma iğnesinin etkisi geçiyordur 4. Gün pozitifleşmiyor genelde 6. Gün tekrarı baktırabiliesiniz biraz daha netleşir çok geçmiş olsun inşallah bebiş sizinledir
Evet taze transfer oldum inşallah öyledir. Değer yükselip düşünce moralim bozuldu doktorum da erken ama düşmesi kötü dedi. Belki benim gibi olan vardır dedim. Inşallah benledir bebeğim

Kızlar size bir şey soracağım Benim doktorumun muayene ücreti 650 lira bu tüp bebek tedavi süresince 6 ay geçerliydi kese için randevu almak için aradım ve bana 650 lira muayene ücreti ödemeniz gerekiyor dediler neden daha bu süreç dolmadı dedim o tüp bebek tedavisi için di bu şu anda gebelik takibi sayılıyor 650 lira 21 gün geçerli dedi Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız başka bir doktora mı gitmeli yoksa kendi Doktoruma mı

Bizimki de aynı kuzum bahçeciye mi gidiyorsun sen de ? Bence en azından iki sefer daha git ilaçlar bitince değiştirmek istersen değiştirirsin.gerçekten pahalı ama üç ay riske atma derm

Kızlar merhaba bugün kesemizi gördük çok şükür 5+6 haftalık embriyomu ve kesemizi gördük Allah'ım herkesin yardımcısı olsun beklemek gerçekten çok zor korku ile gittim ama çok şükür her şey yolunda 10 gün sonra da kalp atışı için inşallah hiç belirtim yok diye korkuyordum demek ki belirtisiz de olabiliyormuş siz de benim gibi sakın üzülmeyin belirti yok diye

Evet taze transfer oldum inşallah öyledir. Değer yükselip düşünce moralim bozuldu doktorum da erken ama düşmesi kötü dedi. Belki benim gibi olan vardır dedim. Inşallah benledir bebeğim

Doktorun gereksiz olumsuz konuşmuş çatlatma iğnesi etkisi devam ediyor zamanla da azalıyor.benim ilk transferim tazeydi ilk 3-4 gün idrarda hafif hayalet çizgi vardı ilaç etkisinden.eğer tutunduysa yarından itibaren kana geçmeye başlar taze ise 7. Günde tekrarlaywbilirsiniz en erken hiç olumsuz bir durum yok şu anda bence

Bizimki de aynı kuzum bahçeciye mi gidiyorsun sen de ? Bence en azından iki sefer daha git ilaçlar bitince değiştirmek istersen değiştirirsin.gerçekten pahalı ama üç ay riske atma derm
Canım ben de bahçeciye gidiyorum evet gebelik takibi ayrı kese ve kalp atışı için kendi doktoruna git çünkü bunlar tüp bebek olduğu için her kadın doğumcu keseyi ona göre ayarlayamıyor. Normal gebelikten farklı olduğu için onlar daha iyi anlıyor daha sonra kadın doğumcuya gidersin zaten 650 verip hem kese hem de kalp atışı için gidersin 10 gün ara ile

Evet canım Bahçeci Umut ama yani ne bileyim o paraya yazıkmış gibi geliyor ya ya da kalp atışıni duyanca baska biyeremi gecsem kafam cok karisti

Beni çok mutlu ettiniz çok teşekkür ederim . Inşallah öyledir . Enfeksiyon yüzünden bebeğimi kaybetmek istemem. Çok sağolun

Ben de böyle düşündüm canım kalp atışı'ndan sonra başka bir hastaneye gecerim

Canım bahçeci mi senin kliniğin

Ya demekki sadece ben degilmisim bende 12 gun sonra kese gormeye gidicemde hic bir belirtim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…