Taze transfer mi oldunuz ? Taze ise çatlatma iğnesinin etkisi geçiyordur 4. Gün pozitifleşmiyor genelde 6. Gün tekrarı baktırabiliesiniz biraz daha netleşir çok geçmiş olsun inşallah bebiş sizinledirMerhabalar yeni katıldım. 5 martta 3. Gün embriyosu transfer edildi. 2. Gününde idrar yolu enfeksiyonu geçirdim ve kanlı idrar geldi o gün beta hcg 5.2 ydi transferin 4. Günü yani bugün tekrar yaptırdım 3 cıktı. Beta hCgs dusup yulselen var mi daha cok erken ama 2. Gün 5 ken 4. Gün 3 e düşmesi ici mi kemiriyor .
Butterfry _seastar_ kızlar hayirli olsun keseler :) Allah tamamina erdirsin
ben de geldimmm.karindan bakti.kesem 1cm gozuktu 20 subat 5. Gun embriyosu transferiydi. Gunuyle tam uyumlu cikti 5+2..henuz bebek ve yolk yok :) korktugum gibi degil tek kese gozuktuztn imkansiza yakindi ama olsun. 16sinda tup bebek doktorumla randevum var. kalbi duyarsak o takibi birakir. 21inde kendi doktorumla kan sayimi vs randevum var. haftay 2 kez gorusecegiz minnosla
pozitif sonuc alan arkadaslari kutluyor, erken negatifi gorenlere biraz daha sabir diliyorumVe bu yolda hayirlisiyla hepimizin ilerlemesini
Evet taze transfer oldum inşallah öyledir. Değer yükselip düşünce moralim bozuldu doktorum da erken ama düşmesi kötü dedi. Belki benim gibi olan vardır dedim. Inşallah benledir bebeğimTaze transfer mi oldunuz ? Taze ise çatlatma iğnesinin etkisi geçiyordur 4. Gün pozitifleşmiyor genelde 6. Gün tekrarı baktırabiliesiniz biraz daha netleşir çok geçmiş olsun inşallah bebiş sizinledir
Bizimki de aynı kuzum bahçeciye mi gidiyorsun sen de ? Bence en azından iki sefer daha git ilaçlar bitince değiştirmek istersen değiştirirsin.gerçekten pahalı ama üç ay riske atma dermKızlar size bir şey soracağım Benim doktorumun muayene ücreti 650 lira bu tüp bebek tedavi süresince 6 ay geçerliydi kese için randevu almak için aradım ve bana 650 lira muayene ücreti ödemeniz gerekiyor dediler neden daha bu süreç dolmadı dedim o tüp bebek tedavisi için di bu şu anda gebelik takibi sayılıyor 650 lira 21 gün geçerli dedi Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız başka bir doktora mı gitmeli yoksa kendi Doktoruma mı
Evet taze transfer oldum inşallah öyledir. Değer yükselip düşünce moralim bozuldu doktorum da erken ama düşmesi kötü dedi. Belki benim gibi olan vardır dedim. Inşallah benledir bebeğim
Evet hapı var canım ben onu kullanıyorum aynı zamanda vajinal de alınıyor yuvarlak küçük bsy.Progestanın bir de hapı varmış sanırım kızlar aile hekimi söyledi.
Duydunuz mu böyle birşey?
Canım ben de bahçeciye gidiyorum evet gebelik takibi ayrı kese ve kalp atışı için kendi doktoruna git çünkü bunlar tüp bebek olduğu için her kadın doğumcu keseyi ona göre ayarlayamıyor. Normal gebelikten farklı olduğu için onlar daha iyi anlıyor daha sonra kadın doğumcuya gidersin zaten 650 verip hem kese hem de kalp atışı için gidersin 10 gün ara ileBizimki de aynı kuzum bahçeciye mi gidiyorsun sen de ? Bence en azından iki sefer daha git ilaçlar bitince değiştirmek istersen değiştirirsin.gerçekten pahalı ama üç ay riske atma derm
Evet canım Bahçeci Umut ama yani ne bileyim o paraya yazıkmış gibi geliyor ya ya da kalp atışıni duyanca baska biyeremi gecsem kafam cok karistiBizimki de aynı kuzum bahçeciye mi gidiyorsun sen de ? Bence en azından iki sefer daha git ilaçlar bitince değiştirmek istersen değiştirirsin.gerçekten pahalı ama üç ay riske atma derm
Beni çok mutlu ettiniz çok teşekkür ederim . Inşallah öyledir . Enfeksiyon yüzünden bebeğimi kaybetmek istemem. Çok sağolunDoktorun gereksiz olumsuz konuşmuş çatlatma iğnesi etkisi devam ediyor zamanla da azalıyor.benim ilk transferim tazeydi ilk 3-4 gün idrarda hafif hayalet çizgi vardı ilaç etkisinden.eğer tutunduysa yarından itibaren kana geçmeye başlar taze ise 7. Günde tekrarlaywbilirsiniz en erken hiç olumsuz bir durum yok şu anda bence
Ben de böyle düşündüm canım kalp atışı'ndan sonra başka bir hastaneye gecerimCanım ben de bahçeciye gidiyorum evet gebelik takibi ayrı kese ve kalp atışı için kendi doktoruna git çünkü bunlar tüp bebek olduğu için her kadın doğumcu keseyi ona göre ayarlayamıyor. Normal gebelikten farklı olduğu için onlar daha iyi anlıyor daha sonra kadın doğumcuya gidersin zaten 650 verip hem kese hem de kalp atışı için gidersin 10 gün ara ile
Korkmayın enfeksiyon ile hamile kalan çok okuduk inşallah bebiş oradadırBeni çok mutlu ettiniz çok teşekkür ederim . Inşallah öyledir . Enfeksiyon yüzünden bebeğimi kaybetmek istemem. Çok sağolun❤
Ben de böyle düşündüm canım kalp atışı'ndan sonra başka bir hastaneye gecerim
Canım bahçeci mi senin kliniğinKızlar size bir şey soracağım Benim doktorumun muayene ücreti 650 lira bu tüp bebek tedavi süresince 6 ay geçerliydi kese için randevu almak için aradım ve bana 650 lira muayene ücreti ödemeniz gerekiyor dediler neden daha bu süreç dolmadı dedim o tüp bebek tedavisi için di bu şu anda gebelik takibi sayılıyor 650 lira 21 gün geçerli dedi Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız başka bir doktora mı gitmeli yoksa kendi Doktoruma mı
Ya demekki sadece ben degilmisimKızlar merhaba bugün kesemizi gördük çok şükür 5+6 haftalık embriyomu ve kesemizi gördük Allah'ım herkesin yardımcısı olsun beklemek gerçekten çok zor korku ile gittim ama çok şükür her şey yolunda 10 gün sonra da kalp atışı için inşallah hiç belirtim yok diye korkuyordum demek ki belirtisiz de olabiliyormuş siz de benim gibi sakın üzülmeyin belirti yok diye
Evet canim bahceci umutCanım bahçeci mi senin kliniğin
Hep böyle aksidir işlerimKorkmayın enfeksiyon ile hamile kalan çok okuduk inşallah bebiş oradadır❤
Haklisin canim sagolKalp atışına kadar git de sonrası önemli d eğil kalan ilaçları nd zamana kadar kullanacağını sorarsın kalp atışına gidince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?