Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Canım sonuçtan sonra bir kez gittin ama sanırsam di mi? Benim dediğim doktor da irnbeyle çalışıyor tüp bebek işlemlerinde
Aynen canım bir kez gittim keseyi gördük doktorum uzaktan geliyorsunuz okdr yoruluyorsunuz zahmet çekiyorsunuz dedi burdaki doktorumuda tanıyor görüşüyorlar her hafta onlada konuşurum dedi istediğin zaman buraya da gelebilirsin dedi yolunuz düştüğünde zaten burdaki doktorumda bi kaç sene öncesi aşılamamı falan yapmıştı tanıyorum hem doktorların birbirini tanıması çok iyi olur senin içinde bu çok iyi bir avantaj

Çok teşekkür ederim böyle de olur cok mantıklı. Hangisi kolay olursa öyle yapıcsm

Canim cok dogru diyorsun tek embriyo transfer edildi dolayisiyla tek kese icinde iki olur olursa... olmaz ama yaa. Sadece degerlerim 3 kat artti hep. Tam 3er kat. Olmus olabilir mi?

Canım senin 12gün sonraya mı verdiler kese gününü? En son tahlilin kaçıncı gündü ve kaçtı acaba
Canm benim bugun 12. Gunum ben 7. Gun kan verdim 38 cikti 10. Gun merkezime gittim 207 cikti doktorum bidaha kan vermene gerek yok guzel artis olmuş 15 gun sonra kese icin gel dedi.

Kızlar bide benim hiç belirtim kalmadı ya belim de ağrımıyor artık göğüs hassasiyeti de geçti
Üç gün hc bsy yok bir gün hem gogusler fena hem bulantı. Mesela bugün yoğun ikisi de 2 gündr yoktu. Böyle böyle gidiyor canım heralde

Küçük ucla mi çekiyorsun ilacı kuzum. Benim hemşire o uçlar hassas göbeğe girerken asinmasin can yakmasın dedi ondn ben farklı kullanıyorum yoksa almiyo ilacı küçük üç zaten
aynen küçükle çekiorum nedensebenim o kadar acımıyor.
yanlış yazmışım inofolic diye folic trio adı ilacın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…