İnşallah yukselir canımBu sekilde 8.günde kanda 0.11 olupta 12.gün yükselen varmi
Evet canim yesil devCem Çelik için çok başarılı diyorlar canım yeşil devdi değil mi
Aynen canım bir kez gittim keseyi gördük doktorum uzaktan geliyorsunuz okdr yoruluyorsunuz zahmet çekiyorsunuz dedi burdaki doktorumuda tanıyor görüşüyorlar her hafta onlada konuşurum dedi istediğin zaman buraya da gelebilirsin dedi yolunuz düştüğünde zaten burdaki doktorumda bi kaç sene öncesi aşılamamı falan yapmıştı tanıyorum hem doktorların birbirini tanıması çok iyi olur senin içinde bu çok iyi bir avantajCanım sonuçtan sonra bir kez gittin ama sanırsam di mi? Benim dediğim doktor da irnbeyle çalışıyor tüp bebek işlemlerinde
Çok teşekkür ederim böyle de olur cok mantıklı. Hangisi kolay olursa öyle yapıcsmben de 1lik kullanıyorum insülin enjektörü. dibinde azcık kalıyor şişenin. doktor o kadar önemli değil dedi. yani tek seferde ne alırsa onu vuruyorum. dibinde kalan çok az zaten. ama şırıngayı sonuna kadar dolduruyprum
Çok tesekkür ederimİğne ucu ararken canım çıktı inan. 2lik uc kullanıyorum ben. Normal şırınga ile çekiyorum büyük iğneyle sonra küçük ucu takip vuruyorum.
Benim doktorum new life ın dil altı b12 plus ını kullandırıyor gün aşırı 1 tane siz ne kullanıyorsunuzMerkezde folbiol la başlattılar hala o devam canım.
Canim cok dogru diyorsunHayırlı olsun canımzaten iki kese olmaz ki tek yumurta ikizleri aynı kese içinde oluyor oda sonradan belli olur kesin ikiz
Şaka maka bi yana böyle bi ihtimalde varmış bilginiz varmı iki embriyo ile 3 üz hamilelik yaşayan olmuş benimde başıma gelmesin
Canım senin 12gün sonraya mı verdiler kese gününü? En son tahlilin kaçıncı gündü ve kaçtı acabaEvet canim yesil devilkinde olmadi ama ikincide tutturabildi adam 650 lira muayne ucreti istiyo ama
Ben de folbiol kullanıyorumMerkezde folbiol la başlattılar hala o devam canım.
Yok ben günde 1 tane vuruluyorum zaten ama büyük ucla çek küçük ucla vur hc acımaz çok rahatÇok tesekkür ederimsen de 2 dozu tek iğneyle mi vuruyorsun?
Canm benim bugun 12. Gunum ben 7. Gun kan verdim 38 cikti 10. Gun merkezime gittim 207 cikti doktorum bidaha kan vermene gerek yok guzel artis olmuş 15 gun sonra kese icin gel dedi.Canım senin 12gün sonraya mı verdiler kese gününü? En son tahlilin kaçıncı gündü ve kaçtı acaba
Üç gün hc bsy yok bir gün hem gogusler fena hem bulantı. Mesela bugün yoğun ikisi de 2 gündr yoktu. Böyle böyle gidiyor canım heraldeKızlar bide benim hiç belirtim kalmadı ya belim de ağrımıyor artık göğüs hassasiyeti de geçti
aynen küçükle çekiorum nedenseKüçük ucla mi çekiyorsun ilacı kuzum. Benim hemşire o uçlar hassas göbeğe girerken asinmasin can yakmasın dedi ondn ben farklı kullanıyorum yoksa almiyo ilacı küçük üç zaten
Anladım canım bende yarın son kez kan verilen inşallah güzel artmıştırCanm benim bugun 12. Gunum ben 7. Gun kan verdim 38 cikti 10. Gun merkezime gittim 207 cikti doktorum bidaha kan vermene gerek yok guzel artis olmuş 15 gun sonra kese icin gel dedi.
İnşallah canım. .Evet taze transfer oldum inşallah öyledir. Değer yükselip düşünce moralim bozuldu doktorum da erken ama düşmesi kötü dedi. Belki benim gibi olan vardır dedim. Inşallah benledir bebeğim
Öyle mi diyorsun valla o ağrılar olmayınca da kurt düşüyor insanın içine :))Üç gün hc bsy yok bir gün hem gogusler fena hem bulantı. Mesela bugün yoğun ikisi de 2 gündr yoktu. Böyle böyle gidiyor canım heralde
Hayirlisi ne ise o olsun canım çok düşük bi ihtimal olmaz benceCanim cok dogru diyorsuntek embriyo transfer edildi dolayisiyla tek kese icinde iki olur olursa... olmaz ama yaa. Sadece degerlerim 3 kat artti hep. Tam 3er kat. Olmus olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?