- 5 Haziran 2008
- 6.597
- 12.634
- 773
kaçıncı gündü ?Malesef benim sonucum negatif çıktı
10kaçıncı gündü ?
12 de tekrar yaptırın bence 10 da çıkmayıp 12 de çıkan hikayeler okudum ben bu forumda
Yaptircam ama hiç sanmıyorum 0 cıktı deger12 de tekrar yaptırın bence 10 da çıkmayıp 12 de çıkan hikayeler okudum ben bu forumda
10.gunden sonra deger degismez malesef12 de tekrar yaptırın bence 10 da çıkmayıp 12 de çıkan hikayeler okudum ben bu forumda
Anladım canım benim gördüklerim idrar testiydi belki de. Emin olamadım şimdi o yüzden.10.gunden sonra deger degismez malesef
Bende değişeceğini sanmıyorum saolun10.gunden sonra deger degismez malesef
hayırlısı olsun hakkınızdaBende değişeceğini sanmıyorum saolun
Vinalac ne için canım içeriği neNew life bana da verdi ben ilave kendime vinalac vitamin aldim daha oncede arastirmistim hamilelikte cok oneriyormus ,birde omega royal aldim balik hapi doktor arkadasim onerdi.
Öyle mi benim 3 4 gün önceye kadar bel ağrım vardı hep. Sağlıklı olsun da gerisi hiç önemli değilBel agrisina iyi demiyorlar olmamasi iyi cnm ,benim belirtiler 5+2 de basladi oncesinde birsey yoktu karin agrisi disinda ama herkesin bunyesi farkli belirtileri de farkli olur
Hepimizinki farklı gerçekten o ne için canım? Bide prednolu hiç bi yerde bulamıyorum ben sizde durum nasilCanım ben imom kullanıyordum ama hiç biryerde yok İzmirde de yok şimdi ki doktorum zencefilli mide bulantısına iyi geliyor dedi Mom Vital kullanıyorum
Yok canım ben yaptım onun için öyle çok şaşırmadım yaniYaa canım ben de gitmiştim onunla görüşmeye.. nasip değilmiş olmadı ama başarılı bir hekim instagramdan takip ediyorum, gerçekten başarı oranı çok yüksek.. yalnız bir şeyi çok merak ediyorum, genellikle anne adaylarına müjdeli haberi o veriyor.. kadınlar da aşırı sevinip ağlıyorlar ve hikayelerde paylaşılıyor.. normalde merkezde önceden test yapılmıyor mu sonuçları ilk Cem Çelik de mi duyuyorlar merak ettim ,, , yani kadınların pozitifi alıp bu kadar şaşırmalarına şaşırıyorum.. mesela biz beşinci günden beri idrar testi yapıyoruz nasıl sabrediyorlar..sen de mi öyle öğrendin..
Multivitamin cnm ,gebelik icin.Vinalac ne için canım içeriği ne
Ben daha bugun aldirdim prednolu 4 mglik benimHepimizinki farklı gerçekten o ne için canım? Bide prednolu hiç bi yerde bulamıyorum ben sizde durum nasil
Ben hafif hafif uzanıyorum uzanamamalı miyimKızlar ben durumu unutup dolabın üstündeki çantaya uzandım . Kasığım acıdı hafif sonra hatırladım ki bebek var . Bi seferlik bişey olmaz dimi
DönmedilerMultivitamin cnm ,gebelik icin.
Hastaneden aradilar mi
Benim de 4mg burda tek kutu tek kutu bulabiliyorum ancaBen daha bugun aldirdim prednolu 4 mglik benim
Canım ben baya tırmandımBen hafif hafif uzanıyorum uzanamamalı miyim
Bizde 1kutu aldik,bittikce aliyorum benBenim de 4mg burda tek kutu tek kutu bulabiliyorum anca
Hadi inşallahHesapladım %57 artış kızlar bir de 52 saat sonrası bu artış o yüzden az geldi bana ama inşallah dediğiniz gibidir sonradan depar atar inşallahçarşamba günü yaptırdığımda onu da paylaşırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?