- 6 Aralık 2017
- 6.463
- 6.577
- 198
test verdiğim özel polikilinik ama cihazları falan çok eski belki yanlıştır sonuç diyorum ama dün o üzüntüyle hızlı hızlı hareketler yaptım yükseklere uzandım şimid pişman oldumİyi yapmışsın canım belki bir mucize olur
Korkma canım tutunacağı varsa tutunmuşturtest verdiğim özel polikilinik ama cihazları falan çok eski belki yanlıştır sonuç diyorum ama dün o üzüntüyle hızlı hızlı hareketler yaptım yükseklere uzandım şimid pişman oldum
orası öyle inşallah bir mucize olur yarınKorkma canım tutunacağı varsa tutunmuştur
canım hastalık değil. alerjik işte. benim ilk doğumdan sonra böyle birşey çıktı ortay. sezeryanda karın açılıyor ya flora bozulduğu için olabiliyormuş. o da bana denk geldi. 3senedir alerjit rinitimGünaydın canım çek bacaklarını karnına hapsirirsan hasta olcksn sanki ballı süt bna cok iyi gelmişti iki günde geçirmiştim.
Hadi ya zor canım o zaman dayan azck dhacanım hastalık değil. alerjik işte. benim ilk doğumdan sonra böyle birşey çıktı ortay. sezeryanda karın açılıyor ya flora bozulduğu için olabiliyormuş. o da bana denk geldi. 3senedir alerjit rinitim
Etmeyeceğiz 10. Yıla uzatma kararı aldık eşim kalmasını istedi nasip olursa bir tane daha istiyoruzeğer sağsalim kucağına alırsan diğer embriyoları imha ettirecek misin? benim de 8 tane embriyom kaldı. ilk denemeden 1 kızım var
Bebek içinde ama gözüküyor annesi inşaallah bebeğiniz onarır kanama varsadaArkadaşlar günaydın bugun keseyi görmeye gittik kese etrafında kanama olmuş dedi kendi doktorum başka bir ilde gidemedim bende başka bir doktora gittim korktum biraz ya Eki Görüntüle 2603163
Keseyi görmüşsün canım sukur buna da. Kanaman olmadıysa korkma derim geçer çoğu dinlenmeyleArkadaşlar günaydın bugun keseyi görmeye gittik kese etrafında kanama olmuş dedi kendi doktorum başka bir ilde gidemedim bende başka bir doktora gittim korktum biraz ya Eki Görüntüle 2603163
İnşallah canım böyle zor elde edince herşeyi didikler oldukBebek içinde ama gözüküyor annesi inşaallah bebeğiniz onarır kanama varsada
Evet bebeğin oluşmuş sonuçta o kesesini tamir edecektir annesiiiiİnşallah canım böyle zor elde edince herşeyi didikler olduk
pek bişey olmuyor kuzum zaten olsa da kişiden kişiye değişiyor. hiç belirti aramaMerhaba arkadaşlar 4. Transferim 8. Günüm ve hiç bir belirti yok.Hiç birşey hissetmeden hissetmeden hamile kalan var mı?
kuzum aromaterapik bir karışım yapıyorlar buruna sürmek için.doktoruna sorup öyle bir sey yaptırailirsin ya da maske mi taksan evde falan,genelde toz vs etkiliyor cünkü. hafifletir belki. bizde eşim ve ben alerjiğiz ondan dedim.canım hastalık değil. alerjik işte. benim ilk doğumdan sonra böyle birşey çıktı ortay. sezeryanda karın açılıyor ya flora bozulduğu için olabiliyormuş. o da bana denk geldi. 3senedir alerjit rinitim
Sanmıyorum canım yeniden görmek istemiştir ona göre kese günü verir merak etmeKızlarrr beni hatılarsınız sonuçlarım erken yaptırmıştım yanlışlıkla
8. Gün 33
9. Gün 41
11. Gün 74
14. Gün 364 çıktı doktorum yine kan istiyo acayip bi yükselme var nedendir sizce bişeyden mi şüphelendi acaba
Umarim onemli birsey yoktur cnm,bizi de bilgilendir.Sabah kalktım bi baktım kan kanamam oluyor doktora gidicem dün rapor çıkartmaya gittim hastaneye orda baktırdım birşey yok dedi doktor iyiydi şimdi kliniği aradım gidicem az önce kahvaltı yaparken mide bulantısı olmadan bi anda yediğim ne varsa çıkardım 45 dakka önce falanda aç karna ilaçlarımı içmiştim gitmişmidir ilaçlar kızlar ?bide bulantı olmadan bi anda çıkaran oldu mu hiç ? Dua edin bana kötü bişey çıkmasın yüreğim ağzımda her gün
Evet canım şükür kanamam falan olmadı çalışıyorum bende artık elimden geldiğince dikkat edecemKeseyi görmüşsün canım sukur buna da. Kanaman olmadıysa korkma derim geçer çoğu dinlenmeyle
Canım benim 7.gün 155 10.gün 540 12.gün 1222 14.gün 3500 olduğu halde tekrar kan verdim 9700 çıktı bir problem yok tek embriyo transferi benim sende de bir sorun olduğunu düşünmüyorum tedbir amaçlı bence çünkü çok yüksek çıkıp birden düşüşe çıkan var gözlem amaçlıKızlarrr beni hatılarsınız sonuçlarım erken yaptırmıştım yanlışlıkla
8. Gün 33
9. Gün 41
11. Gün 74
14. Gün 364 çıktı doktorum yine kan istiyo acayip bi yükselme var nedendir sizce bişeyden mi şüphelendi acaba
inşallah canım ya rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin ilk mi?pek bişey olmuyor kuzum zaten olsa da kişiden kişiye değişiyor. hiç belirti arama
herhangi bir sey dedi mi doktorun canım şundna dolayı falan diye? son değerler gayet iyi gözüküyor sanmam terslik olduğunuKızlarrr beni hatılarsınız sonuçlarım erken yaptırmıştım yanlışlıkla
8. Gün 33
9. Gün 41
11. Gün 74
transfer olarak 3. ama bebek olarak ilk :)Şükü
inşallah canım ya rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin ilk mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?