Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Günaydın canım çek bacaklarını karnına hapsirirsan hasta olcksn sanki ballı süt bna cok iyi gelmişti iki günde geçirmiştim.
canım hastalık değil. alerjik işte. benim ilk doğumdan sonra böyle birşey çıktı ortay. sezeryanda karın açılıyor ya flora bozulduğu için olabiliyormuş. o da bana denk geldi. 3senedir alerjit rinitim

canım hastalık değil. alerjik işte. benim ilk doğumdan sonra böyle birşey çıktı ortay. sezeryanda karın açılıyor ya flora bozulduğu için olabiliyormuş. o da bana denk geldi. 3senedir alerjit rinitim
Hadi ya zor canım o zaman dayan azck dha

Arkadaşlar günaydın bugun keseyi görmeye gittik kese etrafında kanama olmuş dedi kendi doktorum başka bir ilde gidemedim bende başka bir doktora gittim korktum biraz ya

Arkadaşlar günaydın bugun keseyi görmeye gittik kese etrafında kanama olmuş dedi kendi doktorum başka bir ilde gidemedim bende başka bir doktora gittim korktum biraz ya Eki Görüntüle 2603163
Keseyi görmüşsün canım sukur buna da. Kanaman olmadıysa korkma derim geçer çoğu dinlenmeyle

Kızlarrr beni hatılarsınız sonuçlarım erken yaptırmıştım yanlışlıkla
8. Gün 33
9. Gün 41
11. Gün 74
14. Gün 364 çıktı doktorum yine kan istiyo acayip bi yükselme var nedendir sizce bişeyden mi şüphelendi acaba

kuzum aromaterapik bir karışım yapıyorlar buruna sürmek için.doktoruna sorup öyle bir sey yaptırailirsin ya da maske mi taksan evde falan,genelde toz vs etkiliyor cünkü. hafifletir belki. bizde eşim ve ben alerjiğiz ondan dedim.

Sanmıyorum canım yeniden görmek istemiştir ona göre kese günü verir merak etme

Umarim onemli birsey yoktur cnm,bizi de bilgilendir.

Keseyi görmüşsün canım sukur buna da. Kanaman olmadıysa korkma derim geçer çoğu dinlenmeyle
Evet canım şükür kanamam falan olmadı çalışıyorum bende artık elimden geldiğince dikkat edecem
Canım benim 7.gün 155 10.gün 540 12.gün 1222 14.gün 3500 olduğu halde tekrar kan verdim 9700 çıktı bir problem yok tek embriyo transferi benim sende de bir sorun olduğunu düşünmüyorum tedbir amaçlı bence çünkü çok yüksek çıkıp birden düşüşe çıkan var gözlem amaçlı

herhangi bir sey dedi mi doktorun canım şundna dolayı falan diye? son değerler gayet iyi gözüküyor sanmam terslik olduğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…