- 20 Şubat 2020
- 475
- 675
- 103
Oda folik asit canım. Prednolu kesti geçen hafta doktor benim kullanmıom artık canımHepimizinki farklı gerçekten o ne için canım? Bide prednolu hiç bi yerde bulamıyorum ben sizde durum nasil
İlk denemenmiydi üzme desemde üzüleceksin ama alışıyor insan yeniden kalkıyor devam etmek için sende öyle yap birinden birinde olacak umudunu asla yitirmeMalesef benim sonucum negatif çıktı
Evet hapı var canım ben onu kullanıyorum aynı zamanda vajinal de alınıyor yuvarlak küçük bsy.
Bahçecide çalışan tüm proflar için sabit o ne yazık kiEvet canim yesil devilkinde olmadi ama ikincide tutturabildi adam 650 lira muayne ucreti istiyo ama
Ben eczaneden alırken bize de artık piyasada yok ama geçen kullanıp artık ihtiyacı kalmayan bi müşterimiz kalanı getirdi dedi içinden 1 tane kullanmış ister misiniz demişti. O şekilde almıştık biz de.Hepimizinki farklı gerçekten o ne için canım? Bide prednolu hiç bi yerde bulamıyorum ben sizde durum nasil
Doktor bırak demeden ilaçları bırakmak hata olurEvet kızlar ben de öyle düşündüm aynı yerde öarşamba günü aynı saatte vericem bu sefer. Bakalım o ne olacak. En azında ilaçlarımı bırakmayı düşünmüştüm bu akşam ama devam etmeye karar verdim böyle olunca
Rabbim neylerse güzel eyler artık gelen başüstüne olumlusu da olumsuzu da
Kadınlar tarla da çapa yapıyorlar kuzum bu uzanmak ne ki :) onların kine hiç birşey olmuyor bizimkilere de olmaz ama biz yine de dikkat edelim içimiz rahat etsinCanım ben baya tırmandımyani ilk dönemler korumak lazım . Ben unutmuşum . Hafiften bişey olmaz ama kasığım acıdı o an pişman oldum .
Benim doktorum da böyle verdi bende okudukça şaşırıyorum. Ama tedavi kişisel olduğu için diğerlerinin değerlerini bilmediğiniz içi. ŞaşırıyoruzOku oku bitiremedim maşallahınız var kızlar
Ben almanyada gördüm tedaviyi, transferden sonra sadece progestan fitil verdiler günde 3 kez birde folik asit. Burayı okuyunca şaşırıyorum ne kadar çok ilaç veriyorlar size
Bir şey hissedilmiyor zaten canım. Artık yavaş yavaş belli olmaya başlar senin canım tutup tutmadığı inşallah seninledirMerhaba arkadaşlar 4. Transferim 8. Günüm ve hiç bir belirti yok.Hiç birşey hissetmeden hissetmeden hamile kalan var mı?
İnşallah canım ya senin ne durumda canımBir şey hissedilmiyor zaten canım. Artık yavaş yavaş belli olmaya başlar senin canım tutup tutmadığı inşallah seninledir
Şükür güzel gdyo benim maşallah deyim de arada Lekelenmeler oluyor ama iyi devam ediyor şükürİnşallah canım ya senin ne durumda canım
Günaydın canım çek bacaklarını karnına hapsirirsan hasta olcksn sanki ballı süt bna cok iyi gelmişti iki günde geçirmiştim.günaydın kızlar
hapşırıkla başım belada. bende alerji var. aşı tedavim var ama kalp atışı duyulana kadar yaptırmıyoruz. sürekli hapşırık mahveeio beni. karnımı kasmaktan acıyor artık
Evet ilk denememizdi canım ama ilaçları kesmedim yarın kendi doktorumdanda olumsuz cevabını alırsam o zaman kesicem ilaçları.İlk denemenmiydi üzme desemde üzüleceksin ama alışıyor insan yeniden kalkıyor devam etmek için sende öyle yap birinden birinde olacak umudunu asla yitirme
Amin teşekkür ederimhayırlısı olsun hakkınızda
Hayir canm bence gercek rakamlar cunku orada igne atsan dusmuyor saatlerce bekliyosun hergun transfer var 3 ten sonra transfer yapiyolar muayene aralarinda baska kapidan operasyon ve opu icin hasta cagiriyolar ben danismadki kiza sordugumda bu hastalarin cogu suan cem beyi bekliyo demisti.Bahçecide çalışan tüm proflar için sabit o ne yazık kiBen çok merak ediyorum Cem çeliğin gerçekten o kadarı yüksek mi ya 21de 19 filanı gibi oranları yazıyor instada çok çok yüksek oranlar değil mi bunlar
İyi yapmışsın canım belki bir mucize olurEvet ilk denememizdi canım ama ilaçları kesmedim yarın kendi doktorumdanda olumsuz cevabını alırsam o zaman kesicem ilaçları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?