Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

evet canım ya piyasada bulunmuyormuş bizim eczacımızda arayıp tarayıp buldu 1 kutu

yaa aynıı acayip alerjik bünyem ilacı kestim 1 aydır şimdi baharla beraber iyice azıttı alerjim sürekli hapşırma,göz sulanması,burun akıntısı mahvoluyorum.

canım hülya kayhanın aromaterapisi mi? ne ismi?

canım hülya kayhanın aromaterapisi mi? ne ismi?
aynen öyle kuzum, ben eczacı arkadaşıma danışıp yaptırmıştım bir karışım. nosemix adı, burnunun heme ön tarafına sürüyorsun günde 3-4 kez. biraz rahatlatıyor, mentollu yoğun bir koku. vicks gibi . doktora sorup skıntısı yoksa kullanabilirsin bence. illa ki az da olsa rahatlatır

Anladımm inşaallah bir sorun çıkmaz

herhangi bir sey dedi mi doktorun canım şundna dolayı falan diye? son değerler gayet iyi gözüküyor sanmam terslik olduğunu
Değerleriniz çok güzel yükselmiş inşaallah gebeliğiniz devam eder sizden 2 gün sonra takip amaçlı bir kan daha istiyoruz dedi doktorumun hemşiresi bende bir sorun mu var dedim sorun yok takip amaçlı istiyoruz dedi

Umarim onemli birsey yoktur cnm,bizi de bilgilendir.
Canım iki tane kanama alanı var bebek iyi şükür ama düşük riskin var dedi doktor tüp bebek gibi bu tarz gebeliklerde bu risk çok fazla dedi ilaçlarını kullan yat dedi moralim çok bozuk ağlıyorum korkuyorum çok

Bozma moralini ,insallah duzelecek dua et bol bol,dinlen ,moralini yuksek tut cnm.

Allaha emanet canım korkma, benimde lekenmeler devam etti bu sabah ege üniversitesine yatisim yapıldı 2-3 gün gözlem altında kalcakmisim Allah hepimizin yardımcısı olsun

Geçmiş olsun Ağlama canım Neden ağlıyorsun Morale ihtiyacın var şu anda yat dinlen birkaç gün

Allaha emanet canım korkma, benimde lekenmeler devam etti bu sabah ege üniversitesine yatisim yapıldı 2-3 gün gözlem altında kalcakmisim Allah hepimizin yardımcısı olsun
Hadi ya canım benim leke bir haftadır oldu bugün kanı görünce sabah sabah yüreğim ağzıma geldi geçen gün serum bağlamışlardı önlemi aldık dedi doktor yat dinlen dedi çok zor ya Allah yardımcımız olsun sende de kanama alanı varmı canım ne uygulanıyor şimdi

Kanama alanı olmadığını söyledi ama dusuk riskim varmis canim, benim ikiz gebelikten teke düştü. Lekelenme yogun olarak dewam ediyo evde panik oluyorum hastanede biraz olsun icim rahat, kotu seyler dusunmeyelim canim Allah korusun. Tup bebek anneleri güçlü anneler bunları da atlatıcaz bol bol dua edelim

Ahh canım aynen başka çaremiz yok güçlü olmak zorundayız gözyaşlarımı sildim yatıyorum bebeğimi üzmemek için Allah’ım bu günleri sağ salim bir atlatsak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…