- 27 Mayıs 2013
- 856
- 735
- 123
Evet kan sulandirici hep kullanirim genetik pihtilasma hastaligim var. odem olusmus bebekte.. kalbi durmus iste. Agriyla stresle vs ilgisi yok dedi ama bilemiyorum...canım ya Allah’ım yardımcın olsun çok zor doktor mu söyledi hastaymış diye ağrılarım var diyodun sanki onun belirtisimiymş ki bide kan sulandırıcı kullanıyormuydun
Yaa sendemi neden boyle oldu burasi hepimize ugurlu gelmisti oysakiBebegimi kaybettim. Kalbi durmus
AnladımEvet kan sulandirici hep kullanirim genetik pihtilasma hastaligim var. odem olusmus bebekte.. kalbi durmus iste. Agriyla stresle vs ilgisi yok dedi ama bilemiyorum...
Amin hepimize... kendinize iyi bakin hepiniz.. sevgilerYaa sendemi neden boyle oldu burasi hepimize ugurlu gelmisti oysakirabbim guc versin
Bana hiç öyle bir genetik incelemeden bahsetmemişlerdi. Şimdi kalan embriyolar için genetik test sordum, 5. gün embriyosu olduğu için bakılamıyormuş. Çözdürülüp tekrar dondurulunca embriyoları kaybedebiliriz dediler. Baştan söyleseler şunları keşke. Zaten yeterince şey çekiyoruzBenim genetik baktırma olayım suanda dondurulmul embriyoya değil kuzum, kürtaj sonrası olan parçaya genetik inceleme yapılacak. 20-25 gün sonra cıkar sonuç drdiler Onun da fiyatı 700 tl dediler ama embriyoya genetik inceleme yani pgt için embriyo başına 200 dolar gibi bir ücret yazıyordu bilgilendirme kağıdında. Daha o kısma gelmedim bilemiyorum
Canım kanaman noldu gittin mi doktora ?Çok üzüldüm.. hüzün çöktü topiğimize oysa ne güzel müjdeler vermiştik burda. Ben de sıkıntılı süreçler geçiriyorum.1 hafta önce iyiydi yavrularım inşallah hala kalpleri pırpırdırAllahım hiç birimizin kucağını boş bırakmasın
Bu topik cok uğurlu gelmişti keşke böyle olmasaydı hiç birimizdeBebegimi kaybettim. Kalbi durmus
Evet ben de aynı durumdayım, muhtemelen bana da aynı şey olacak hepsi 5.gün embriyosu olduğundan. Napacağım konusunda bir fikrim yok bir daha yumurta toplama falan istemiyorum. 2 defa da düşük yaşadığım için korkuyorum artıkBana hiç öyle bir genetik incelemeden bahsetmemişlerdi. Şimdi kalan embriyolar için genetik test sordum, 5. gün embriyosu olduğu için bakılamıyormuş. Çözdürülüp tekrar dondurulunca embriyoları kaybedebiliriz dediler. Baştan söyleseler şunları keşke. Zaten yeterince şey çekiyoruz
Burda zatwen amacımız sizleri üzmek değil ama en azından erken öğrenmiş oldunuz, sonuçta anne sağlığını da riske atabiliyor bu tarz durumlar. Cok cok geçmiş olsunSanirim hastaymiskizlar uzmek istemezdim sizi. Ben de burdaki uzucu haberleri aldikca icime kurt dustu ve doktora geldim. Cok yeni kaybetmisim kendinize iyi bakin. Dilerim saglikla kavusursunuz
sağol cnm düşük yasıyorum su an yine ihtiyacım olacak sanıyorumBen yaptırdım 2800 ödedim
Ben İstanbul tüp bebek merkezinde yaptırdım 3.800 ödedimkızlar dondurulmuş empriyo trensferi yaptıran varmı ne kadara mal oluyor ?
benim empriyolarda orda canımBen İstanbul tüp bebek merkezinde yaptırdım 3.800 ödedim
İlk transferin miydi?benim empriyolarda orda canım(
Hayırlı şeyler söylemek isterim ama a beta hcg düşüyorsa maalesef düşük olacak gibiMerhabalar arkadaşlar, çok moralim bozuk tüp bebek yaptırdım 8 haftalık oldu ve kese etrafında kanama alanı varmış kalp atışlarını dinledik ama dr yetersiz dedi, beta verdim düşük cıktı iki gün sonra tekrar yaptırdım yani bugün dahada düşmüş, dr pazartesi tekrar yaptır dedi ,çok korkuyorum böyle bir durumda olan varmı acaba kurtulurmu bebeğim(
evet cnm değerlerim düşüyor gittikçe 8 haftalık düşmek üzere her an bekliyorumİlk transferin miydi?
Merkezin bilgisi var mı kuzum? Kendi kendine düşürmeyi beklemeni mi söylediler? Bazen genetik incelemeue göndermek adına kürtaja da çağırabiliyolar bende öyle oldu. Gerçi bu benim 2.düşüğim.ilkini kendi kendime düşürdüm, 2.de maalesef kürtaj oldum. Tam oldu diye seviniyoruz yarım kalıyoevet cnm değerlerim düşüyor gittikçe 8 haftalık düşmek üzere her an bekliyorum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?