- 19 Şubat 2020
- 5.644
- 2.998
- 173
- 40
sanırım öyle canım kanama alanım var kese dısında henüz bir kanama gelmedi bekliyorumHayırlı şeyler söylemek isterim ama a beta hcg düşüyorsa maalesef düşük olacak gibiinsallah yanılırız bebeğin seninle kalır.
Benim de ilginç bir sekilde 2 düşükte de hiç kanamam olmadı. Hatta hep kontrol ettim peçeteye bile gelmedi. Bazılarında kanama oldupu halde sağlıklı oluyor bebek. Kısmet. İlaçları kestiler mi peki?sanırım öyle canım kanama alanım var kese dısında henüz bir kanama gelmedi bekliyorum
Benim de ilginç bir sekilde 2 düşükte de hiç kanamam olmadı. Hatta hep kontrol ettim peçeteye bile gelmedi. Bazılarında kanama oldupu halde sağlıklı oluyor bebek. Kısmet. İlaçları kestiler mi peki?
[/QUOTE
yok canım henüz değil pazartesi tekrar test yaptıracagım o gün keser diye düşünüyorum ,kanama gelsin kanama alanı gitsin diye bakıyorum ama maalesef yok kürtajmı olmuştun?
Canım kanamam son 2 gündür lekelenme şeklinde devam ediyor. Gidemedim o gün doktora sonra da sokağa çıkma yasağı geldi zaten sakin kalmaya çalışıyorum. Doktorum tüp bebek olduğu için kanamaların olacak demişti zaten. Allah korusun kötü bişey olsa şakır şakır kan geliyormuş iyiler inşallah bebeklerim. Salı randevum varCanım kanaman noldu gittin mi doktora ?
Benim de tüp bebekti kuzum ama hiç kanamam olmadıCanım kanamam son 2 gündür lekelenme şeklinde devam ediyor. Gidemedim o gün doktora sonra da sokağa çıkma yasağı geldi zaten sakin kalmaya çalışıyorum. Doktorum tüp bebek olduğu için kanamaların olacak demişti zaten. Allah korusun kötü bişey olsa şakır şakır kan geliyormuş iyiler inşallah bebeklerim. Salı randevum var
@uzra963 etiketlememişim pardonEvet geçen hafta kürtaj oldum ben
amn cnm ama sanmıyorum düşen beta yükselmez artıkBenim de tüp bebekti kuzum ama hiç kanamam olmadıo biraz kişiden kişiye değişiyor sanırım ama kanaması olup bebekleri cok sağlıklı olanlar da var allahın izniyle kuzuların seninledir hiç canını sıkma dua et stres yapma dinlen
sorun yok canım@uzra963 etiketlememişim pardon
Geçmiş olsun canımCanım kanamam son 2 gündür lekelenme şeklinde devam ediyor. Gidemedim o gün doktora sonra da sokağa çıkma yasağı geldi zaten sakin kalmaya çalışıyorum. Doktorum tüp bebek olduğu için kanamaların olacak demişti zaten. Allah korusun kötü bişey olsa şakır şakır kan geliyormuş iyiler inşallah bebeklerim. Salı randevum var
En son ne zaman kalp atışını duydun canımevet cnm değerlerim düşüyor gittikçe 8 haftalık düşmek üzere her an bekliyorum(
persembe duyduk canım ama yeterli oranda değil dedi doktorEn son ne zaman kalp atışını duydun canım
Anladım canım kanama alanın çok mu büyük başka sebeptendir olabilir mi ki kanaman oluyor mupersembe duyduk canım ama yeterli oranda değil dedi doktor
ilkinde küçüktü ama persembe gittimde biraz daha büyümüş dedi,kanamam olmadı canım kanama alanı cocugun gelişimine engel oluyormusAnladım canım kanama alanın çok mu büyük başka sebeptendir olabilir mi ki kanaman oluyor mu
Benimde vardı 6.haftadan beri şükürilkinde küçüktü ama persembe gittimde biraz daha büyümüş dedi,kanamam olmadı canım kanama alanı cocugun gelişimine engel oluyormus
kanama olsaydı belki geçerdi ama sdece kahverengi leke var,kanama yok canım ilaç ve iğne kullanıyorum canım dr hiç bıraktırmadı transferden beri kullanıyorumBenimde vardı 6.haftadan beri şükürşuana kadar kanama ve lekem oldu. ondan sordum canım çok mu büyük yada keseye çokmu yakın diye iğne hap falan verdi mi doktor
Kanama benimde iki kere az oldu hemen lekeye dönüştü canım ilk iki hafta hep geldi leke sonra kesildi gene geldi böyle devam ediyor hemen geçmiyor o alanlar da inşAllah seninde birşey olmazkanama olsaydı belki geçerdi ama sdece kahverengi leke var,kanama yok canım ilaç ve iğne kullanıyorum canım dr hiç bıraktırmadı transferden beri kullanıyorum
kan sulandırıcı iğne ve ilaç. kullanıyorum,estrofem, ve progeston iğne kullanıyordum onu ilaç olarak devam ediyorum,ve jel kullanıyorum canım kanama alanı düzelirse degerler cıkarmı tekrardan canım bunu cok merak ediyorumKanama benimde iki kere az oldu hemen lekeye dönüştü canım ilk iki hafta hep geldi leke sonra kesildi gene geldi böyle devam ediyor hemen geçmiyor o alanlar da inşAllah seninde birşey olmazhangi iğneyi kullanıyordun
Progestan fitil olark mı canım hap olark mı içiyorsun benim fitil bide proluton vuruluyorum 3günde 1 etkili bi iğne bi iğne yada serum daha vurulsan olabilirdi tabi doktorun biliyordur ben o ilk dönemde serumda vuruldum bi kere. Beta durumunu hiç bilmiyorum canım yakan sulandırıcı iğne ve ilaç. kullanıyorum,estrofem, ve progeston iğne kullanıyordum onu ilaç olarak devam ediyorum,ve jel kullanıyorum canım kanama alanı düzelirse degerler cıkarmı tekrardan canım bunu cok merak ediyorum
jel kullanıorum ilaçta alıyorum canım kafayı yiycem az kaldıProgestan fitil olark mı canım hap olark mı içiyorsun benim fitil bide proluton vuruluyorum 3günde 1 etkili bi iğne bi iğne yada serum daha vurulsan olabilirdi tabi doktorun biliyordur ben o ilk dönemde serumda vuruldum bi kere. Beta durumunu hiç bilmiyorum canım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?