Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

sanırım öyle canım kanama alanım var kese dısında henüz bir kanama gelmedi bekliyorum
Benim de ilginç bir sekilde 2 düşükte de hiç kanamam olmadı. Hatta hep kontrol ettim peçeteye bile gelmedi. Bazılarında kanama oldupu halde sağlıklı oluyor bebek. Kısmet. İlaçları kestiler mi peki?

Canım kanaman noldu gittin mi doktora ?
Canım kanamam son 2 gündür lekelenme şeklinde devam ediyor. Gidemedim o gün doktora sonra da sokağa çıkma yasağı geldi zaten sakin kalmaya çalışıyorum. Doktorum tüp bebek olduğu için kanamaların olacak demişti zaten. Allah korusun kötü bişey olsa şakır şakır kan geliyormuş iyiler inşallah bebeklerim. Salı randevum var

Benim de tüp bebekti kuzum ama hiç kanamam olmadı o biraz kişiden kişiye değişiyor sanırım ama kanaması olup bebekleri cok sağlıklı olanlar da var allahın izniyle kuzuların seninledir hiç canını sıkma dua et stres yapma dinlen

amn cnm ama sanmıyorum düşen beta yükselmez artıksana da çok geçmiş olsun canım kısa zamanda yine kalırsın ve sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Geçmiş olsun canım .. kanamalar olabiliyor sürekli ve aktif olmadığı sürece sorun olmuyor genelde. Kanama alanın varmıydı içerde canım ondanda geliyor olabilir kanama ve lekelenme yapıyor oda benimde öyle oldu hala arada geliyor leke. Rabbim bebeklerimizi korusun

ilkinde küçüktü ama persembe gittimde biraz daha büyümüş dedi,kanamam olmadı canım kanama alanı cocugun gelişimine engel oluyormus
Benimde vardı 6.haftadan beri şükür şuana kadar kanama ve lekem oldu. ondan sordum canım çok mu büyük yada keseye çokmu yakın diye iğne hap falan verdi mi doktor

Benimde vardı 6.haftadan beri şükür şuana kadar kanama ve lekem oldu. ondan sordum canım çok mu büyük yada keseye çokmu yakın diye iğne hap falan verdi mi doktor
kanama olsaydı belki geçerdi ama sdece kahverengi leke var,kanama yok canım ilaç ve iğne kullanıyorum canım dr hiç bıraktırmadı transferden beri kullanıyorum

kanama olsaydı belki geçerdi ama sdece kahverengi leke var,kanama yok canım ilaç ve iğne kullanıyorum canım dr hiç bıraktırmadı transferden beri kullanıyorum
Kanama benimde iki kere az oldu hemen lekeye dönüştü canım ilk iki hafta hep geldi leke sonra kesildi gene geldi böyle devam ediyor hemen geçmiyor o alanlar da inşAllah seninde birşey olmaz hangi iğneyi kullanıyordun

Kanama benimde iki kere az oldu hemen lekeye dönüştü canım ilk iki hafta hep geldi leke sonra kesildi gene geldi böyle devam ediyor hemen geçmiyor o alanlar da inşAllah seninde birşey olmaz hangi iğneyi kullanıyordun
kan sulandırıcı iğne ve ilaç. kullanıyorum,estrofem, ve progeston iğne kullanıyordum onu ilaç olarak devam ediyorum,ve jel kullanıyorum canım kanama alanı düzelirse degerler cıkarmı tekrardan canım bunu cok merak ediyorum

Progestan fitil olark mı canım hap olark mı içiyorsun benim fitil bide proluton vuruluyorum 3günde 1 etkili bi iğne bi iğne yada serum daha vurulsan olabilirdi tabi doktorun biliyordur ben o ilk dönemde serumda vuruldum bi kere. Beta durumunu hiç bilmiyorum canım ya

jel kullanıorum ilaçta alıyorum canım kafayı yiycem az kaldı sonucu öğrensem var yada yok rahatlıycam ama bu belirsizliiği allah kimseye yaşatmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…