aa çok geçmiş olsun sanada. Allah beterinden korusun. dilerim kısa zamanda sağlıklı bir süreç geçirir bebeğine kavuşursunBir iki gün arayla farklı nedenlerden aynı sonu yaşamısız. Ben de perşembe günü bebeğin kalbinin durduğunu öğrendim, cuma günü kürtaj oldum, embriyo genetiğe gitti 1 aya sonuç çıkacak. Ne kanamam oldu ne kesede bpzulma var, sadece kalbi durmuşçekilecek çilemiz varmış ben de nihayete eremedim. Allah yardımcımız olsun, c ok geçmiş olsun sana da arkadaşım,
Çok tesekkür ederim, inşallah sizlere bebişlerinize sağlık versin Allah. Ben bi süre hiçbişey yapmadan yaşadıklarımı atlamayı planlıyorum, insallah nasipte varsa oluraa çok geçmiş olsun sanada. Allah beterinden korusun. dilerim kısa zamanda sağlıklı bir süreç geçirir bebeğine kavuşursun
Çok geçmiş olsun. 8.haftadan 11.haftaya kadar bende de ağrı oldu bel ve baş ağrısı rahim büyüdüğü ve oksijen ihtiyacımız arttığı için oluyormuş dün doktorum söyledi şimdi rahatım ağrı sızı yokArkadaşlar nasılsiniz? Bu surecte cok giremedim kizima corona testi yapildi negatif cikti vs. Baya zorluklar yasadim allah kimseye vermesin. Simdi ise 2 gundur agrilarim var ve doktora daha cumartesi gitmistim. Cok endiseleniyorum. Bu donemde bu agrilarimiz normal miydi?
Ah icime su serpildi. Ilk hamileligim 5 yil onceydi ve daha genctim haliyle hic hissettigimi hatirlamiyorum y da insan siliyor. Elbette nasipten otesi yok ancak insan takiliyor. Tesekkur ederimÇok geçmiş olsun. 8.haftadan 11.haftaya kadar bende de ağrı oldu bel ve baş ağrısı rahim büyüdüğü ve oksijen ihtiyacımız arttığı için oluyormuş dün doktorum söyledi şimdi rahatım ağrı sızı yok
Benimde bel ağrım var doktorumu aradım normal dediArkadaşlar nasılsiniz? Bu surecte cok giremedim kizima corona testi yapildi negatif cikti vs. Baya zorluklar yasadim allah kimseye vermesin. Simdi ise 2 gundur agrilarim var ve doktora daha cumartesi gitmistim. Cok endiseleniyorum. Bu donemde bu agrilarimiz normal miydi?
Arkadaşlarım maalesef kese yine boş çarşamba günü kürtaj oluyorumdestekleriniz için teşekkür ederim bu süreçte sizinle Burada beklemek çok güzeldi gebeliklerinizin sağlıkla ilerlemesini dilerim benim hikayem bukadarmış
Canim hakkında hayirlsini diliyorum. .inşallah hersey bundan sonra güzel olacaktır senin için. .bol bol gülümsemeni diliyorum. .şans seninle olsun
Canim benimde belim ağrıyor ..özellikle aksamlari. .yanlız değilsinAh icime su serpildi. Ilk hamileligim 5 yil onceydi ve daha genctim haliyle hic hissettigimi hatirlamiyorum y da insan siliyor. Elbette nasipten otesi yok ancak insan takiliyor. Tesekkur ederim
Canm senin adına çok üzüldüm. .Allah yolunu bahtini açık etsin..Bundan sonra hersey çok güzel olsun senin içinBir iki gün arayla farklı nedenlerden aynı sonu yaşamısız. Ben de perşembe günü bebeğin kalbinin durduğunu öğrendim, cuma günü kürtaj oldum, embriyo genetiğe gitti 1 aya sonuç çıkacak. Ne kanamam oldu ne kesede bpzulma var, sadece kalbi durmuşçekilecek çilemiz varmış ben de nihayete eremedim. Allah yardımcımız olsun, c ok geçmiş olsun sana da arkadaşım,
Çok tesekkür ederim insallah hayırlısı neyse o olsunCanm senin adına çok üzüldüm. .Allah yolunu bahtini açık etsin..Bundan sonra hersey çok güzel olsun senin içinhayirlsini diliyorum..
Kuzum kürtaj oldun mu iyi misin? Ağrın sızın var mı? Ben rahat atlattım kanama da olmadı pek, insallah sende de öyle olurArkadaşlarım maalesef kese yine boş çarşamba günü kürtaj oluyorumdestekleriniz için teşekkür ederim bu süreçte sizinle Burada beklemek çok güzeldi gebeliklerinizin sağlıkla ilerlemesini dilerim benim hikayem bukadarmış
Canım ikinizde çok geçmiş olsunKuzum kürtaj oldun mu iyi misin? Ağrın sızın var mı? Ben rahat atlattım kanama da olmadı pek, insallah sende de öyle olur
İçebiliyorsun canım parol yada minosetKızlar çok başım ağrıyo parol içebilir miyim
Çok sağol canımİçebiliyorsun canım parol yada minoset
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?