Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

aa çok geçmiş olsun sanada. Allah beterinden korusun. dilerim kısa zamanda sağlıklı bir süreç geçirir bebeğine kavuşursun

Merhaba arkadaşlar bende ikiz bebek annesiyim şuan 11. Haftayim tüp bebek ile hamile kaldım transferi başkentte Hulusi hoca yaptı ve 9. Haftadan sonra normalde Sertaç esin e yönlendirdi malumunuz salgindan sonrada Hulusi hoca ile 9. Haftada mesajlastigimda buraya gelme orada takip ettir dedi yalnız ben tedirgin oldum herhangi bir perinatologa muayne olmadım hala daha ne yapacağımı da karar veremedim bugün ense kalınlıkları için buradaki doktorum normal dedi ve ne zaman bir perinatologa muayne olmayim bilemedim

aa çok geçmiş olsun sanada. Allah beterinden korusun. dilerim kısa zamanda sağlıklı bir süreç geçirir bebeğine kavuşursun
Çok tesekkür ederim, inşallah sizlere bebişlerinize sağlık versin Allah. Ben bi süre hiçbişey yapmadan yaşadıklarımı atlamayı planlıyorum, insallah nasipte varsa olur

Arkadaşlar nasılsiniz? Bu surecte cok giremedim kizima corona testi yapildi negatif cikti vs. Baya zorluklar yasadim allah kimseye vermesin. Simdi ise 2 gundur agrilarim var ve doktora daha cumartesi gitmistim. Cok endiseleniyorum. Bu donemde bu agrilarimiz normal miydi?

Çok geçmiş olsun. 8.haftadan 11.haftaya kadar bende de ağrı oldu bel ve baş ağrısı rahim büyüdüğü ve oksijen ihtiyacımız arttığı için oluyormuş dün doktorum söyledi şimdi rahatım ağrı sızı yok

Ah icime su serpildi. Ilk hamileligim 5 yil onceydi ve daha genctim haliyle hic hissettigimi hatirlamiyorum y da insan siliyor. Elbette nasipten otesi yok ancak insan takiliyor. Tesekkur ederim

Benimde bel ağrım var doktorumu aradım normal dedi

Canm senin adına çok üzüldüm. .Allah yolunu bahtini açık etsin..Bundan sonra hersey çok güzel olsun senin için hayirlsini diliyorum..

Kuzum kürtaj oldun mu iyi misin? Ağrın sızın var mı? Ben rahat atlattım kanama da olmadı pek, insallah sende de öyle olur

Kuzum kürtaj oldun mu iyi misin? Ağrın sızın var mı? Ben rahat atlattım kanama da olmadı pek, insallah sende de öyle olur
Canım ikinizde çok geçmiş olsun @Yasnaz cım sanada çok geçmiş olsun İnşallah bu bekleme sürecinde mucizelerle karşılaşırsınız çok sağlıklı bebekleriniz olur inşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…