Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Kuzum kürtaj oldun mu iyi misin? Ağrın sızın var mı? Ben rahat atlattım kanama da olmadı pek, insallah sende de öyle olur
Iyim canim uyanirken zorlandim mide bulantim öksürugum oldu hafif agrim oldu kanamada leke seklinde oluyo cok az arada bi sancim oluyo sadece ama iyim ayaklandim hemen

Canim bende de aynisi oldu. Kese gelisimine devam etmis. Bebegin kalbi ve gelisimi durmus. Ben de genetik baktirmak istiyorum. 5 tane embriyo var. Ne kadar suruyor genetik test sonucunun gelmesi ve fiyati ne kadar? Klinigi ariyorum kac gundur bir turlu ogrenemedim

Benim genetik baktırma olayım suanda dondurulmul embriyoya değil kuzum, kürtaj sonrası olan parçaya genetik inceleme yapılacak. 20-25 gün sonra cıkar sonuç drdiler Onun da fiyatı 700 tl dediler ama embriyoya genetik inceleme yani pgt için embriyo başına 200 dolar gibi bir ücret yazıyordu bilgilendirme kağıdında. Daha o kısma gelmedim bilemiyorum

Butterfry canim ayni senin gibi yasadim bende kacinci haftada duyamadin sen
Ben kalp atışı 5+2 de görmüştüm, 1 hafta sonra gittiğimde de vardı ama doktor yavaş atıyo dedi. Sonraki hafta gittiğimde durduğunu öğrendim. Ultrasonla adetime göre hafta farklı gidiyordu ama merkeze göre 8hafta 4 günlük kürtaj oldum

Cnm benim birde genetige gondermistik güya bende 7+6 da cok guzel duyduk.Sonra 9.haftada durmustu
ALLAH yardimcimiz olsun

Arkadaşlar ben artık forum sitesine girmeyi düşünmüyorum. O kadar sık kötü haberleri okudum ki psikolojik olarak çok etkilendim . Bebeklerini kaybedenlere başsağlığı ve sabır diliyorum. Yazılanları okumak beni etkiledi ve üzdü. Kendimi olumsuz etkilemektense forumdan uzak kalmayı tercih ediyorum. Allah’a emanet olun.

Sanirim hastaymis kizlar uzmek istemezdim sizi. Ben de burdaki uzucu haberleri aldikca icime kurt dustu ve doktora geldim. Cok yeni kaybetmisim kendinize iyi bakin. Dilerim saglikla kavusursunuz
canım ya Allah’ım yardımcın olsun çok zor doktor mu söyledi hastaymış diye ağrılarım var diyodun sanki onun belirtisimiymş ki bide kan sulandırıcı kullanıyormuydun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…