Iyim canim uyanirken zorlandim mide bulantim öksürugum oldu hafif agrim oldu kanamada leke seklinde oluyo cok az arada bi sancim oluyo sadece ama iyim ayaklandim hemenKuzum kürtaj oldun mu iyi misin? Ağrın sızın var mı? Ben rahat atlattım kanama da olmadı pek, insallah sende de öyle olur
Canim benim cok sagolCanım ikinizde çok geçmiş olsun@Yasnaz cım sanada çok geçmiş olsun İnşallah bu bekleme sürecinde mucizelerle karşılaşırsınız çok sağlıklı bebekleriniz olur inşAllah
Canim bende de aynisi oldu. Kese gelisimine devam etmis. Bebegin kalbi ve gelisimi durmus. Ben de genetik baktirmak istiyorum. 5 tane embriyo var. Ne kadar suruyor genetik test sonucunun gelmesi ve fiyati ne kadar? Klinigi ariyorum kac gundur bir turlu ogrenemedimBir iki gün arayla farklı nedenlerden aynı sonu yaşamısız. Ben de perşembe günü bebeğin kalbinin durduğunu öğrendim, cuma günü kürtaj oldum, embriyo genetiğe gitti 1 aya sonuç çıkacak. Ne kanamam oldu ne kesede bpzulma var, sadece kalbi durmuşçekilecek çilemiz varmış ben de nihayete eremedim. Allah yardımcımız olsun, c ok geçmiş olsun sana da arkadaşım,
Hala ateslisomurtkankiz geçmiş olsun çok. nasıl oldu kızın şimdi? ağrılar normal büyüyorlar artık
İnsallah cok sağolCanım ikinizde çok geçmiş olsun@Yasnaz cım sanada çok geçmiş olsun İnşallah bu bekleme sürecinde mucizelerle karşılaşırsınız çok sağlıklı bebekleriniz olur inşAllah
Benim genetik baktırma olayım suanda dondurulmul embriyoya değil kuzum, kürtaj sonrası olan parçaya genetik inceleme yapılacak. 20-25 gün sonra cıkar sonuç drdiler Onun da fiyatı 700 tl dediler ama embriyoya genetik inceleme yani pgt için embriyo başına 200 dolar gibi bir ücret yazıyordu bilgilendirme kağıdında. Daha o kısma gelmedim bilemiyorumCanim bende de aynisi oldu. Kese gelisimine devam etmis. Bebegin kalbi ve gelisimi durmus. Ben de genetik baktirmak istiyorum. 5 tane embriyo var. Ne kadar suruyor genetik test sonucunun gelmesi ve fiyati ne kadar? Klinigi ariyorum kac gundur bir turlu ogrenemedim
Ben kalp atışı 5+2 de görmüştüm, 1 hafta sonra gittiğimde de vardı ama doktor yavaş atıyo dedi. Sonraki hafta gittiğimde durduğunu öğrendim. Ultrasonla adetime göre hafta farklı gidiyordu ama merkeze göre 8hafta 4 günlük kürtaj oldumButterfry canim ayni senin gibi yasadim bende kacinci haftada duyamadin sen
Cnm benim birde genetige gondermistik güya bende 7+6 da cok guzel duyduk.Sonra 9.haftada durmustuBen kalp atışı 5+2 de görmüştüm, 1 hafta sonra gittiğimde de vardı ama doktor yavaş atıyo dedi. Sonraki hafta gittiğimde durduğunu öğrendim. Ultrasonla adetime göre hafta farklı gidiyordu ama merkeze göre 8hafta 4 günlük kürtaj oldum
Genetikten merhaba sonuç ne geldi sende?Cnm benim birde genetige gondermistik güya bende 7+6 da cok guzel duyduk.Sonra 9.haftada durmustu
ALLAH yardimcimiz olsun
Çok pardon otomatik mesaj düzeltme yanlış yazmışGenetikten merhaba sonuç ne geldi sende?
Pgt yani genetikten temiz geldiGenetikten merhaba sonuç ne geldi sende?
Genelde %50 si sorunsuz oluyormuş hangisi daha iyi bilemiyorum. Sorun bulamasalar neden oldu diye düşüncem sorun bulsalar ayrı problem. Her halukarda uzun süre denemek istemiyorum ama, bilemiyorum. Yorucu süreçlerPgt yani genetikten temiz geldi
Ahh canım yaBebegimi kaybettim. Kalbi durmus
Çok üzüldüm inan. Allah sabır versin son günlerde kötü haberler geliyor insan aynı duyguları yaşıyor. Tesellisi de zor umarım herkes çabuk atlatır.Bebegimi kaybettim. Kalbi durmus
Sanirim hastaymiskizlar uzmek istemezdim sizi. Ben de burdaki uzucu haberleri aldikca icime kurt dustu ve doktora geldim. Cok yeni kaybetmisim kendinize iyi bakin. Dilerim saglikla kavusursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?